موارد مهم در زمان خرید سوسیس و کالباس
سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: فرآوردههایی که کمتر از 40 درصد گوشت دارند، عمدتاً از ترکیباتی مانند آرد، سویا، روغن و مواد افزودنی تشکیل شدهاند و ارزش تغذیهای پایینتری دارند. فرآوردههایی که بین 40 تا 60 درصد گوشت دارند، از نظر کیفیت در سطح متوسط قرار میگیرند و محصولاتی که بیش از 60 درصد گوشت دارند، در صورت تولید از سوی واحدهای مجاز و معتبر، از نظر پروتئینی مناسبتر هستند.
در راستای الکترونیکی شدن گواهی ولادت در مراکز درمانی:
جلسه بررسی سامانه صدور گواهی ولادت الکترونیکی برگزار شد
نشست آموزشی درخصوص چگونگی نحوه ثبت اطلاعات مادر و نوزاد و صدور گواهی ولادت الکترونیک با حضور مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، مسئول اداره مامایی معاونت درمان و مسئولین بلوک های زایمان مراکز خصوصی تابعه برگزار شد.
نوعی بیماری ویروسی که در بهار شیوع پیدا میکند
متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری با اشاره به شیوع آبله مرغان در فصل بهار، گفت: به افراد توصیه میشود برای پیشگیری از ابتلا از تماس، دست و دیده بوسی با بیماران خودداری کنند.
معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد
الزام نصب پوستر سامانه 190 در مراکز درمانی کشور برای اطلاعرسانی به مردم
معاون درمان وزارت بهداشت، در بخشنامهای جدید به معاونان درمان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور، بر ضرورت نصب پوستر اطلاعرسانی سامانه 190 (مرکز ملی پاسخگویی و رسیدگی به شکایات حوزه سلامت) در تمام مراکز تشخیصی و درمانی تأکید کرد.
روز شمار هفته سلامت 1404 اعلام شد
شعار اصلی و روز شمار هفته سلامت 1404 به طور رسمی اعلام شد.
فراخوان هماندیشی مدیریت دانش و پیشنهادات در دانشگاه علوم پزشکی ایران
فراخوان هم اندیشی مدیریت دانش برای ارتقای بهره وری و عملکرد دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام شد.
گزارش بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران از مراکز غذایی ملارد، غربیترین شهرستان تهران
سرپرست شبکه بهداشت و درمان ملارد دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح فعالیت نظارتی از 9 هزار و 591 امکنه مواد غذایی و معدوم سازی 26 تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در ایام نوروز پرداخت.
یادداشت/دکتر نادر توکلی
نقش بنیادین سلامت در توسعه پایدار
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز جهانی بهداشت نوشت: این روز فرصتی است تا با تأملی علمی و انسانی، نقش بنیادین سلامت در توسعه پایدار جوامع را یادآوری کنیم، این روز، بر اهمیت فراگیر ساختن خدمات بهداشتی، کاهش نابرابریها، و تحقق عدالت در سلامت تأکید دارد.
پیام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز جهانی بهداشت
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیامی به مناسبت روز جهانی بهداشت بر اهمیت انجام رفتارهای سلامت محور از مراحل آغازین زندگی تاکید کرد.
گزارش عملکردی دانشگاه علوم پزشکی ایران در نوروز 1404 منتشر شد
گزارش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی ایران در سلامت رمضان و نوروز 1404 در حوزههای درمان، بهداشت و غذا و دارو منتشر شد.