• 1404/03/13 - 07:51
  • - تعداد بازدید: 25
  • - تعداد بازدیدکننده: 25
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZQNHo
به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا دانشجوی دکتری تخصصی طب ایرانی تشریح کرد:

ببینید| ایمنی غذا از مزرعه تا سفره؛ اهمیت شیوه طبخ و ظروف پخت و پز از دیدگاه طب ایرانی

دکتر مهدی شفیعی پزشک و دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایرانی، به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا، در یک گفت‌و‌گوی ویژه به تبیین اهمیت «ایمنی غذا» به‌عنوان یکی از نیازهای اساسی بشر پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر مهدی شفیعی با اشاره به شعار امسال روز جهانی غذا با عنوان «ایمنی غذا از مزرعه تا سفره»، بر اهمیت شیوه طبخ و ظروف پخت و پز تأکید کرد و گفت: توجه به بسته‌بندی مناسب محصولات غذایی از جمله اصول اولیه‌ای است که تضمین‌کننده سلامت غذا و بدن است.

 

  • گروه خبری : اخبار برتر,بهداشت و سلامت
  • کد خبر : 350142
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
هدیه محمدی
خبرنگار:

هدیه محمدی

تصاویر

فیلم ها

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید