• 1399/01/20 - 13:25
  • - تعداد بازدید: 10
  • - تعداد بازدیدکننده: 10
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZZhVo

 توليد ماسک n95با کمک يک واحد کارگاهي توليدي و کسب تاييده سازمان انرژي اتمي توسط تجهيزات پزشکي معاونت غذا و دارو دانشگاه

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران  موفق به توليد ماسک n95 با کمک يک واحد کارگاهي توليدي و کسب تاييد سازمان انرژي اتمي شد.

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران  موفق به توليد ماسک n95 با کمک يک واحد کارگاهي توليدي و کسب تاييد سازمان انرژي اتمي شد.
به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و دارو؛ دکتر فاطمه فتحي معاون غذا و دارو از توليد ماسک n95 خبر داد و گفت: با پيشنهاد  دکتر کوهپايه زاده رئيس دانشگاه در کميته بحران دانشگاه مبني بر رفع نياز ماسک  n95 بيمارستان هاي تحت پوشش دانشگاه با حمايت از توليد داخلي همکاران تجهيزات پزشکي اين معاونت از روزهاي ابتدايي بحران يکي از واحدهاي توليدي ماسک بدون مجوز در شهر قدس  را شناسايي و با تفويض اختيار  از سوي رياست سازمان غذا و دارو به معاونت جهت صدور پروانه هاي توليد کوتاه مدت اقدام و طي يک تفاهم نامه سه جانبه بين معاونت، شرکت و مجموعه مدد ايران نسبت به رفع نياز بيمارستانهاي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکي ايران مبادرت نمود.
معاون غذا و دارو در تشريح  اين خبر افزود : با شناسايي و پلمپ شدن اين واحد توليدي غير مجاز ماسک در شهرقدس کارشناسان تجهيزات پزشکي  اين معاونت روز شنبه 10 اسفند ماه 98 در مکان مذکور حاضر شدند.
 کارگاه مذکور  ضمن بهبود فيزيکي ، شرايط توليد استاندارد را با مشاوره مهندس همايي مدير تجهيزات پزشکي  معاونت فراهم کرد و با نظارت کامل همکاران اين حوزه از نحوه تهيه مواد اوليه تا توليد اين مهم محقق گرديد و مجوز توليد موقت ماسک در اسفند ماه به اين واحد توليدي اعطا شد.
 وي با اشاره  به اين که ضمن هماهنگي با اداره کل تجهيزات پزشکي اين  واحد توليدي موظف گرديد،  روزانه  بخشي از تعداد موردنياز ماسک دانشگاه را تحويل دهد؛ عنوان کرد : با نظارت بر تهيه مواد اوليه و با کيفيت و پس از اطمينان از کيفيت محصول طي تفاهم نامه اي مقرر گرديد شرکت مذکور روزانه تعدادي ماسک N95 جهت رفع نياز بيمارستان هاي دانشگاهي را تحويل نمايد.
گفتني است روز دوشنبه 18 فروردين ماه 99 تست هاي سازمان انرژي اتمي حاکي از کيفيت فوق العاده ماسک هاي توليدي بود که 98% کارايي ماسک در عبور ذرات در مقياس 3 نانو متر مي باشد.
 با همت همکاران تجهيزات پزشکي  اين معاونت اين واحد  صنفي غير مجاز که در بدترين شرايط ممکن بود ، تبديل به يک واحد توليدي با راندامان عالي شد و علاوه بر تقويت توليد داخل در مقايسه با نمونه هاي موجود خارجي در بازار که با قيمت هاي بسيار بالا در حال فروش مي باشد صرفه جويي مناسبي را براي دانشگاه در پي داشته است و اين امر يکي از اقدامات درآمدزايي غير مستقيم دانشگاه مبتني بر نياز جامعه محسوب مي گردد.
لازم به ذکر است پس از تفويض اختيار از سوي دکتر شانه ساز رئيس سازمان غذا و دارو به معاونت هاي غذا و دارو و در راستاي صدور پروانه هاي توليد واحدها براي رفع بحران کرونا و با تعداد60 واحد مورد ارزيابي قرار گرفتند و  10 مورد به صورت موقت موفق به دريافت مجوز توليد شده اند.
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 328092
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم