• 1402/08/28 - 13:49
  • - تعداد بازدید: 1126
  • - تعداد بازدیدکننده: 1062
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /Zcch
دکتر رئیسی در آیین افتتاح بیمارستان امام خمینی (ره) شهریار؛

آغاز رسمی بهره برداری از بیمارستان امام خمینی شهریار پس از 34 سال

رئیس جمهور با اشاره به اهتمام دولت مردمی برای تکمیل پروژه های نیمه تمام خاطر نشان کرد: در سفر سال گذشته به شهریار پس از بازدید این بیمارستان که مردم بیش از 30سال چشم انتظار افتتاح آن بودند، در دستور کار قرار گرفت که بحمدالله امروز شاهد آغاز رسمی بهره برداری از آن هستیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر سید ابراهیم رئیسی صبح امروز یکشنبه همزمان با روز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، در مراسم افتتاح بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی امام خمینی (ره) شهریار، ضمن تبریک ولادت حضرت زینب (س) به‌ویژه به کادر درمانی و پرستاران تلاشگر کشور تصریح کرد: ما و دیگر ملت‌های جهان این روزها بسیار محزون و ناراحت حوادث تلخ غزه هستم.
 
رئیس جمهور افزود: جا دارد از اینجا به‌عنوان یک مرکز درمانی، یاد همه پرستاران و پزشکان شهید بیمارستان‌های غزه را گرامی بداریم که یک مجاهدت ویژه و جانانه داشتند که در تاریخ ثبت خواهد شد. مقاومت و از خودگذشتگی کادر درمانی در غزه مثال‌زدنی و یک الگو برای جامعه پرستاری در همه دنیاست.
 
دکتر رئیسی در ادامه با بیان اینکه امروز به یمن ولادت حضرت زینب کبری (س)‌ روزی بسیار مبارک و شایسته برای تجلیل از پرستاران است، اظهار داشت: پرستاری یکی از مشاغلی است که به صبر و ظرفیت بسیار بالایی نیاز داد و پرستاران و کادر درمان ما در مقاطع مختلف به‌ویژه در دوران سخت شیوع کرونا نشان دادند که از صبر، ظرفیت و روحیه ایثار بسیار بالایی برخورداند و در این میدان بسیار خوش درخشیدند؛ از همه اعضای کادر درمان کشور قدردانی کرده و یاد شهدای عرصه خدمت را گرامی می‌دارم.
 
رئیس جمهور موضوع سلامت و نیاز به خدمات درمانی را از ضرورت‌های کشور و محورهای توجه و تلاش دولت مردمی دانست و گفت: دولت مردمی تلاش قابل توجهی برای ارتقای دسترسی مردم مناطق کمتر برخوردار به امکانات درمانی داشته است.
 
دکتر رئیسی با اشاره به اهتمام دولت مردمی برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام خاطرنشان کرد: از آغاز به کار دولت مردمی تکمیل طرح‌هایی را که به هر دلیل اعم از فنی، حقوقی، مالی و غیره نیمه‌تمام مانده بودند، در دستور کار قرار دادیم و در سفر سال گذشته به شهریار نیز پس از بازدید از این بیمارستان که مردم بیش از 30 سال چشم انتظار افتتاح آن بودند، در دستور کار قرار گرفت که بحمدالله امروز شاهد آغاز رسمی بهره‌برداری از آن هستیم.
 
رئیس جمهور با بیان اینکه کار تجهیز یک مرکز درمانی سخت‌تر و حساس‌تر از عملیات ساختمانی آن است، از تلاش دست‌اندرکاران تکمیل و تجهیز بیمارستان امام خمینی (ره) شهریار قدردانی کرد و افتتاح این مرکز درمانی را به مردم شهریار و کادر درمان تبریک گفت.
 
دکتر رئیسی در ادامه با تاکید بر ضرورت اولویت‌دهی به موضوع بهداشت پیش از درمان، تصریح کرد: ما هر چه نسبت به مسئله بهداشت اهتمام داشته باشیم و در این بخش سرمایه‌گذاری کنیم شرایط به گونه‌ای خواهد شد که دیگر نیاز به درمان نخواهیم داشت.
 
رئیس جمهور همچنین به موضوع نظام تعرفه‌گذاری برای خدمات پرستاری به عنوان یکی از مطالبات و خواسته‌های پرستاران کشور نیز اشاره کرد و گفت: این موضوع پس از تاخیری 12 ساله در دولت مردمی آغاز شده و ما مصمم به تکمیل آن هستیم چرا که معتقدیم شغل پرستاری از جمله مشاغل بسیار مهم و دارای ارزش است و دولت ارج نهادن به خدمات و توجه به خواسته‌های این قشر شریف را وظیفه خود می‌داند.
 
دکتر رئیسی احداث مهدکودک در همه ادارات و سازمان‌ها برای رفاه حال بانوان شاغل را مورد تاکید قرار داد و گفت: یکی از برنامه‌های دولت برای رفع مشکل بانوان شاغل، افزایش کیفیت کار و همچنین پیشبرد سیاست‌گذاری‌ها در حوزه افزایش جمعیت ایجاد مهدکودک در همه سازمان‌ها و ادارات دولتی است.
 
رئیسی پس از افتتاح از بخش‌های مختلف این بیمارستان بازدید کرد و با توضیحات دست اندرکاران در جریان روند فعالیت‌های آن قرار گرفت.
 
پیش از سخنان رئیس جمهور دکتر بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز با بیان اینکه ایجاد عدالت درمانی از محورهای کار وزارت بهداشت دولت مردمی است، از افزایش 1700 تخت بیمارستانی در 2 سال گذشته در مناطق کمتر برخوردار در شهرستان‌های اطراف تهران خبر داد.
 
بیمارستان ۳۱۳ تختخوابی امام خمینی(ره) شهریار بعنوان یکی از پروژه های مهم حوزه سلامت در استان تهران با گذشت ۳۴ سال از کلنگ زنی به دلیل موارد مختلف با پیشرفت فیزیکی ۷۴ درصدی نیمه کاره مانده بود.بیمارستان امام خمینی(ره) که ساخت آن در مجموع ۸۷۰ میلیارد تومان هزینه داشته، از ابتدای آبان شروع به پذیرش بیمار و انجام اعمال جراحی کرده و در ماه‌های آینده مرکز جامع سرطان آن نیز با پیشرفته‌ترین تجهیزات تشخیصی و درمانی راه‌اندازی خواهد شد.
 
بیمارستان امام خمینی(ره) شهریار با مساحت ۹ هکتار، مجهز به تخت‌های ویژه، بخش‌های ccu، icu، ده اتاق عمل، ۳۳ تخت دیالیز و تمامی دستگاه‌های تخصصی مورد نیاز است که با بهره‌برداری از آن تحولی در میزان سرانه‌های بهداشت و درمان در شهریار با تراکم بالای جمعیتی ایجاد خواهد شد.
پایان مطلب//
  • گروه خبری : اخبار برتر,درمان و پزشکی
  • کد خبر : 38658
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید