• 1400/06/06 - 05:24
  • - تعداد بازدید: 8
  • - تعداد بازدیدکننده: 8
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /Z75Vo

آيا بيماري اوتيسم مي تواند بوسيله التهاب در مغز ايجاد شود؟

آيا بيماري اوتيسم مي تواند بوسيله التهاب در مغز ايجاد شود؟


اختلالات طيف اوتيسم (ADS) ممکن است ناشي از "عوامل محيطي باشد که بر سيگنالينگ سلولي، فرآيندهاي متابوليک، ايمني و اپي ژنتيکي افراد حساس از نظر ژنتيکي تأثير مي گذارد." علاوه بر اين، مطالعات نشان مي دهد که التهاب عصبي و اختلال عملکرد ايمني در ايجاد ASD در زيرمجموعه اي از بيماران نقش دارد.
"يکي از پيشرفتهاي عمده صورت گرفته در تحقيقات ASD در ?? سال گذشته شواهدي است که نشان مي دهد التهاب عصبي فعال، از جمله ميکروگلياهاي فعال شده مزمن، بخش مهمي از ASD است."
مطالعات متعدد گزارش داده اند که عملکرد غير طبيعي سيستم ايمني بدن، شامل التهاب، اختلال در تنظيم سايتوکاينها و آنتي بادي هاي ضد مغزي، مي تواند به طور قابل توجهي بر ايجاد اختلالات طيف اوتيسم تأثير بگذارد. اين يافته ها باعث شده است که محققان نقش اختلال ايمني و خودايمني را در بيماران ASD  از نزديک بررسي کنند.
 

                                              اخيراً شواهد زيادي بدست آمده است که نشان مي دهد بين التهاب مغز و اختلالات طيف اوتيسم ارتباط وجود دارد.

محققان دانشکده پزشکي دانشگاه تافتز تعداد زيادي پروتئين التهابي، معروف به اينترلوکين ?? (IL-??) را در مغز کودکان مبتلا به اختلال طيف اوتيسم شناسايي کرده اند. آنها همچنين افزايش سطح  IL-?، نوعي پروتئين ضد التهابي را پيدا کرده اند. شواهد از وجود اختلال عملکرد ايمني در مغز کودکان مبتلا به اوتيسم حمايت مي کند.
 

هنوز مشخص نيست که دقيقاً چه چيزي باعث اين واکنش التهابي مي شود. اما محققان معتقدند که در برخي موارد، عفونت هايي که بر سيستم عصبي مرکزي در سال هاي اوليه کودکي تأثير مي گذارند، ممکن است باعث واکنش خودايمني شوند و باعث شوند که آنتي بادي ها به اشتباه به سلول هاي سالم مغز حمله کنند. اين "آنتي بادي هاي خودکار" باعث التهاب مغز و شروع رفتارهاي غير طبيعي مرتبط با اوتيسم مي شوند.
"اتوآنتي بادي هاي مخصوص پروتئين هاي خودي در مغز، CNS  و اجزاي سلولي اغلب در افراد مبتلا به ASD گزارش شده است." 
به عنوان مثال،  مطالعه اي نشان داد، "نسبت کودکان داراي سطوح مثبت IgM (نشان دهنده عفونت حاد) برعليه ويروس هرپس سيمپلکس در کودکان اوتيسم به طور قابل توجهي (??%) بيشتر از کودکان سالم بود."
و مطالعه ديگري نشان داد که آنسفاليت هرپس سيمپلکس با بروز علائم اوتيسم در يک دختر ?? ساله همراه بود. محققان به اين نتيجه رسيده اند که "خودايمني در برابر ساختارهاي انسفالي ايجاد شده توسط عفونت هاي HSV [ويروس هرپس سيمپلکس] مي تواند در اوتيسم نقش داشته باشد."
گزارش ديگري، يک کودک نوپا را توصيف مي کند که هنگام ابتلا به آنسفاليت انتروويروس "رفتارهاي واپس گرايانه و ويژگي هاي اوتيسم" ايجاد کرده است.
در همين حال، ساير مطالعات نشان داده اند که ميزان قرار گرفتن در معرض و تيتر آنتي بادي هاي ويروس واريسلا زوستر در کودکان مبتلا به ASD به ميزان قابل توجهي بيشتر است.
وجود اتوآنتي بادي ها در افراد مبتلا به ASD افزايش مي يابد و شواهدي از التهاب عصبي هم در داخل بدن و هم در بافت مغز پس از مرگ اثبات شده است. با اين حال، محققان خاطر نشان مي کنند که برخي از افراد ممکن است علائم باليني عفونت را نشان ندهند، اما در عوض از عفونت هاي بدون علامت رنج مي برند. به عنوان مثال، ويروس پوليوما (معمولاً يک عفونت بدون علامت) در مغز بيماران مبتلا به اوتيسم بيشتر ديده مي شود.
عفونت هاي بدون علامت باعث ايجاد پاسخ ايمني مي شوند، حتي اگر بيماري بروز داده نشود و هنوز هم مي تواند بر رشد عصبي تأثير بگذارند.
تهيه کننده: دکتر شهره نيکو
دکتراي تخصصي ايمونولوژي
منبع خبر: https://www.moleculeralabs.com/autism-caused-by-brain-inflammation/
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 327415
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم