امضاي تفاهم نامه همکاري مشترک دانشگاه علوم پزشکي ايران و علامه طباطبايي
به گزارش روابط عمومي دانشگاه: در وبينار روز يکشنبه ?? مهر ???? ، تفاهم نامه همکاري مشترک دانشگاه علوم پزشکي ايران و دانشگاه علامه طباطبايي در حوزه هاي آموزشي ، پژوهشي و فناوري امضاء شد.
دکتر کوهپايه زاده در اين جلسه عنوان کرد : ما به عنوان دانشگاه در بسياري از زمينه ها به تنهايي نمي توانيم در حوزه پاسخگويي اجتماعي ايفاي نقش نماييم؛ لذا در مباحث سلامت محور مبتني بر روابط اجتماعي نيازمند همکاري و تعامل با ساير دانشگاهها هستيم.
دکتر کوهپايه زاده بيان کرد: دانشگاه علامه طباطبايي سرآمد دانشگاهها در حوزه علوم انساني مي باشد و ما تمايل داريم با ايشان همکاري نماييم.
وي با اشاره به جايگاه علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران و ظرفيت هاي موجود اظهار کرد: با توجه به وجود پارک علم و فناوري ، مراکز رشد و شتابدهنده، مرکز کوهورت سلامت وتوانمندي اساتيدو پژوهشگران، آمادگي داريم تا علاوه بر حوزه هاي آموزش و پژوهش ؛ خدمات مبتني بر نياز جامعه را ارائه نماييم و با همکاري دانشگاه علامه طباطبايي بتوانيم به هم افزايي بهتر در سطح ملي دست يابيم.
وي اظهار کرد: با توجه به برنامه استراتژيک دانشگاه و تحقق دانشگاه نسل سوم و چهارم؛ توسعه آموزش هاي مجازي ، انجام پروژه هاي مشترک و تبلور فعاليت هاي فناورانه مد نظر است.
دکتر کوهپايه زاده با بيان اينکه بهره گيري از تجارب طرفين مي تواند منشأ اثر باشد ، ابراز داشت: اميدوارم هر چه سريعتر بستر همکاري هر دو دانشگاه فراهم شود تا بتوانيم در مسير رشد و بهره وري کشور گام برداريم.
سپس رئيس دانشگاه علامه طباطبايي ضمن ابراز خرسندي از اين تعامل اظهار داشت: علوم مختلف در کنار هم مي توانند به سمت تعالي پيش روند.
دکتر سليمي تصريح کرد: زمينه هاي متفاوت بين رشته اي براي توسعه همکاري مشترک وجود دارد، لذا ما هم نيازمند مطالعات ساير دانشگاهها به ويژه در حوزه پزشکي هستيم.
وي با اشاره به انجام اولين پروژه مشترک دانشگاه علامه طباطبايي و دانشگاه علوم پزشکي ايران در حوزه علوم شناختي گفت: ما اين آمادگي داريم تا دوره هاي آموزشي کوتاه مدت را در زمينه هاي مختلف نظير حقوق پزشکي، اقتصاد پزشکي ، مديريت مالي و آينده پژوهي برگزار کنيم و در حوزه هاي پژوهشي و فناوري هم با دانشگاه ايران، پروژه هاي مشترک ارائه نماييم .
دکتر حسين سليمي به حضور مراکز رشد و شرکت هاي دانش بنيان قوي در دانشگاه علامه طباطبايي اشاره داشت و خواستار همکاري جدي تر و نزديک تر با دانشگاه علوم پزشکي ايران شد.
در ادامه دکتر حاج آقا عيسوي؛ استاد اقتصاد دانشگاه علامه و مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايران بيان کرد: يکي از خلأ هاي موجود در آموزش عالي، عدم توجه به ظرفيتهاي داخل کشور مي باشد.
دکتر عيسوي گفت : تعاملات سازنده دانشگاه ها با يکديگر مي تواند کمک موثري در مسير رشد و تعالي باشد.
وي استفاده از توانمندي هاي متخصصين امور اجتماعي و اقتصادي را در راستاي ارتقاي نظام سلامت موثر دانست و افزود: با توجه به ظرفيت دو دانشگاه، زمينه هاي همکاري فراواني در جهت برداشتن گام هاي علمي وجود دارد.
در پايان مقرر شد به منظور پيگيري مفاد تفاهم نامه و اجراي اولويت هاي تعيين شده؛ کميته علمي با حضور نمايندگان دو دانشگاه تشکيل شود .
همچنين تفاهم نامه همکاري مشترک به صورت نمادين توسط روساي دو دانشگاه امضاء شد .
شايان ذکر است با توجه به شرايط موجود، جلسه به صورت وبينار برگزار شد .
تهيه خبر: ره نورد
کپی لینک کوتاه: