انتشار مقاله داروهاي گياهي قلب و عروق در مجله قلب اروپا
انتشار مقاله داروهاي گياهي قلب و عروق در مجله قلب اروپا
مقاله اعضاي هيات علمي دانشکده طب ايراني با موضوع داروهاي گياهي قلب و عروق در مجله قلب اروپا با ضريب تاثير ??/?? منتشر شد.
به گزارش روابط عمومي دانشکده طب ايراني، مقاله دکتر اميرحسين جمشيدي، دکتر بهاره سادات يوسف ثاني و دکتر مجيد دادمهر از اعضاي هيئت علمي دانشکده طب ايراني با عنوان «داروهاي گياهي در قلب و عروق: داروهاي گياهي که توسط پزشک ايراني، ابن سينا توصيف شده است» در مجله اروپايي قلب به چاپ رسيده است. انتشارات دانشگاه آکسفورد اين مجله را به نمايندگي از انجمن قلب و عروق اروپا به صورت هفتگي منتشر مي کند.
در اين مقاله نظريات دانشمند بزرگ ايراني به نام ابوعلي سينا، پيرامون داروهاي محافظت کننده قلب و عروق بررسي شده. ابن سينا در کتاب اختصاصي خود به نام "رساله داروهاي قلبي" به معرفي گياهان دارويي اثر بخش بر قلب و عروق و بيان ويژگي هاي آنها پرداخت.
علاوه بر توصيف اصول کلي، ابن سينا اصول اساسي ديگري را براي اين داروها مانند طعم (مزه) و بو (عطريت) نيز در نظر گرفته است. او معتقد بود طعم و بوي هر داروي گياهي، اثرات قابل توجهي در تقويت قلب و عروق دارد. از اين رو مواردي چون زعفران، گشنيز، هل، فرنجمشک، سيب، گلابي، نعناع و ريحان به عنوان داروي گياهي مقوي قلب معرفي شده اند.
يافته هاي فعلي نشان مي دهد که گيرنده هاي طعم، منحصر به زبان نبوده و در بافت هاي ديگري مانند قلب و عروق نيز وجود دارند. شواهدي وجود دارد که آنها نقش مهمي در انقباض قلب و تون کلي عروقي ايفا مي کنند.
علاوه بر اين، گيرنده هاي بويايي هم در بافت هاي ديگر بدن از جمله قلب وجود داشته و نتايج مطالعه بر رده سلولي، حاکي از آن است که فعال شدن گيرنده هاي بويايي، اثرات کرونوتروپيک منفي و کاهش نيروي انقباضي در قلب را داراست. از آنجايي که اين گيرنده ها، ممکن است بر روندهاي فيزيولوژيکي و آسيب شناختي تأثير بگذارند، ممکن است پتانسيل درماني هم داشته باشند. براي اين منظور، ارزيابي هاي بيشتري لازم است.
پايان خبر
هديه محمدي
به گزارش روابط عمومي دانشکده طب ايراني، مقاله دکتر اميرحسين جمشيدي، دکتر بهاره سادات يوسف ثاني و دکتر مجيد دادمهر از اعضاي هيئت علمي دانشکده طب ايراني با عنوان «داروهاي گياهي در قلب و عروق: داروهاي گياهي که توسط پزشک ايراني، ابن سينا توصيف شده است» در مجله اروپايي قلب به چاپ رسيده است. انتشارات دانشگاه آکسفورد اين مجله را به نمايندگي از انجمن قلب و عروق اروپا به صورت هفتگي منتشر مي کند.
در اين مقاله نظريات دانشمند بزرگ ايراني به نام ابوعلي سينا، پيرامون داروهاي محافظت کننده قلب و عروق بررسي شده. ابن سينا در کتاب اختصاصي خود به نام "رساله داروهاي قلبي" به معرفي گياهان دارويي اثر بخش بر قلب و عروق و بيان ويژگي هاي آنها پرداخت.
علاوه بر توصيف اصول کلي، ابن سينا اصول اساسي ديگري را براي اين داروها مانند طعم (مزه) و بو (عطريت) نيز در نظر گرفته است. او معتقد بود طعم و بوي هر داروي گياهي، اثرات قابل توجهي در تقويت قلب و عروق دارد. از اين رو مواردي چون زعفران، گشنيز، هل، فرنجمشک، سيب، گلابي، نعناع و ريحان به عنوان داروي گياهي مقوي قلب معرفي شده اند.
يافته هاي فعلي نشان مي دهد که گيرنده هاي طعم، منحصر به زبان نبوده و در بافت هاي ديگري مانند قلب و عروق نيز وجود دارند. شواهدي وجود دارد که آنها نقش مهمي در انقباض قلب و تون کلي عروقي ايفا مي کنند.
علاوه بر اين، گيرنده هاي بويايي هم در بافت هاي ديگر بدن از جمله قلب وجود داشته و نتايج مطالعه بر رده سلولي، حاکي از آن است که فعال شدن گيرنده هاي بويايي، اثرات کرونوتروپيک منفي و کاهش نيروي انقباضي در قلب را داراست. از آنجايي که اين گيرنده ها، ممکن است بر روندهاي فيزيولوژيکي و آسيب شناختي تأثير بگذارند، ممکن است پتانسيل درماني هم داشته باشند. براي اين منظور، ارزيابي هاي بيشتري لازم است.
پايان خبر
هديه محمدي
کپی لینک کوتاه: