بازنگري برنامه هاي دانشگاه علوم پزشکي در دوران پس از کرونا
دکتر کوهپايه زاده در جلسه تبيين ساماندهي و روابط بينسازماني ستاد بحران: برنامه هاي دانشگاه براي دوران پس از کرونا بايد مورد بازنگري قرار گيرد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه: جلسه تبيين ساماندهي و روابط بينسازماني ستاد بحران با حضور دکتر علمداري؛ معاون برنامه ريزي ستاد فرماندهي عمليات مديريت بيماري کرونا، دکتر کوهپايه زاده ؛رئيس دانشگاه و معاونين درمان و پژوهشي دانشگاه و روساي دانشکده ها ،مراکز آموزشي درماني و شبکه بهداشت ، 22 خرداد ????درمرکز همايش هاي رازي برگزار شد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران در اين جلسه عنوان کرد: بسياري از فعاليت ها و برنامه هاي دانشگاه براي ارائه خدمت به مردم در دوران پسا کرونا بايد مورد بازنگري قرارگيرد و مروري مجدد بر اقداماتي که در اين مدت انجام شده، داشته باشيم تا به مديريت بحران درآينده کمک شود.
وي با اشاره به وجود بحران کرونا بيان کرد: يک مديريت واحد جهت کنترل بحران در سطح تهران با فرماندهي دکتر زالي ايجاد شد.
دکتر کوهپايه زاده افزود: آنچه مهم است اينکه کدام معاون و بخش آمادگي را دارد تا درچنين شرايط خاص بتواند پاسخ بهتري به سيستم بدهد که با انتخاب خوب و برنامه ريزي در ستاد کلانشهر سطح تهران ، هماهنگي ها وهمکاريهاي درون و بيرون بخشي به صورت بهتر انجام شد .
وي تاکيد کرد: اين تجربيات موفق کمک مي نمايد تا در ستاد هدايت وستاد بحران تهران بر اقدامات پيشگيرانه تمرکز نماييم و قبل از وقوع بحران به آن توجه کنيم.
ايشان با اشاره به تجربه نسبتا خوب بسيجي گونه ، تلاشگرانه و شبانه روزي توسط مديران ، تصريح کرد: با يک بازنگري بهتر بتوانيم به نوع ديگري اقدامات را سازماندهي کنيم ؛ ما الان در مجموعه دانشگاه، معاونت درمان و زيرمجموعههاي مديريت بحران را داريم، معاونت بهداشت و زيرمجموعه بحران را داريم، پدافند غيرعامل را داريم ، بسيج جامعه پزشکي به عنوان بسياري از تکاليف ذاتي خودش در بحرانها داريم، خوب اگر يک متغير ديگر به نام رشته تخصصي حوادث و بلايا اضافه کنيم بايد مشخص شود نقش آنها در اين قضيه چگونه است.
دکتر کوهپايه زاده خاطر نشان کرد: باکمک بسيج جامعه پزشکي و در يک حرکت خودجوش ستاد بحران تشکيل شد و يک تجربه به نظرموفقي به دست آمد که مي توان از اين تجارب براي موج هاي بعدي بيماري و حوادث پيش رو استفاده کنيم و با هم انديشي ، تضارب آرا و ارائه آموزش هاي لازم بهتر از قبل اقدام نماييم ، به هر حال يک تهديد را به عنوان فرصت در نظر بگيريم و بتوانيم از اين فرصت خوب استفاده کنيم.
وي افزود: ما از اين فرصت در کنار هم بودن بهتر استفاده کنيم و با بهره گيري از تجربيات ملي بتوانيم سريعتر به نتايج بهتري برسيم.
کپی لینک کوتاه: