بررسی نانوایی و عطاریهای تهران از سوی تیم بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران
بررسی نانوایی و عطاریهای تهران از سوی تیمهای بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور مدیران مرکز سلامت محیط و کار و تغذیه وزارت بهداشت انجام شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، در راستای پویش هفته تغذیه سالم، نانوایی و عطاریهای تهران درخصوص میزان مصرف نمک و نوع نمک استفاده شده از سوی تیمهای بهداشت دانشگاه صورت پذیرفت.
همچنین این بررسی میدانی با حضور و بازدید مدیران مرکز سلامت محیط و کار و تغذیه وزارت بهداشت در حوزه تحت پوشش مرکز بهداشت شمال غرب دانشگاه علوم پزشکی ایران صورت پذیرفت.
کپی لینک کوتاه: