• 1399/09/23 - 08:36
  • - تعداد بازدید: 3
  • - تعداد بازدیدکننده: 3
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
  • /ZgrWo
در نشست مسئولان دانشگاه علوم پزشکي ايران و شهرداري تهران بررسي شد

توسعه همکاري شهرداري ها در طرح شهيد سليماني

در نشست مسئولان دانشگاه علوم پزشکي ايران و شهرداري تهران بررسي شد
توسعه همکاري شهرداري ها در طرح شهيد سليماني


نشست مسئولان دانشگاه علوم پزشکي ايران و شهرداري تهران به منظور بررسي راه کارهاي هم افزايي و توسعه همکاري در اجراي جامع طرح شهيد سليماني برگزاري شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر جليل کوهپايه زاده؛ رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران شنبه بيست و دوم آذر ???? در اين نشست ضمن تقدير از همکاري شهرداري‌هاي مناطق تحت پوشش اين دانشگاه در اجراي طرح شهيد سليماني، گفت: شهرداري ها هميشه در کنار نظام سلامت حضور داشته اند و‌ اکنون با کمک هاي آنها در طرح شهيد سليماني، شاهد يک الگوي موفق محله محور هستيم.
وي کمک هاي شهرداري در طرح شهيد سليماني را يک حرکت علمي اجتماعي در راستاي پاسخگويي به نياز جامعه توصيف کرد و افزود: هيچ اولويت اجتماعي، بالاتر از سلامت نيست و اجراي طرح شهيد سليماني يک فرصت طلايي براي همکاري دانشگاه هاي علوم پزشکي و شهرداري ها در پاسخگويي به نيازهاي جامعه است.
دکتر کوهپايه زاده ضمن استقبال از ارائه نظرات سازنده سازمان هاي همکار، بيان کرد: به منظور اجراي کامل طرح شهيد سليماني بازنگري برنامه و توسعه همکاري بين بخشي ضروري است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران با بيان اينکه ارائه خدمات به موقع و‌ سريع در نظام سلامت وظيفه ما است، افزود: اميدوارم با هم افزايي و گسترش همکاري ها بتوانيم، اين بحران را بهتر مديريت کنيم و نيازهاي سلامت مردم را برطرف کنيم. البته از مردم هم انتظار داريم، توصيه هاي بهداشتي را رعايت کنند.
دکتر زينب نصيري؛ مدير کل سلامت شهرداري تهران نيز در اين نشست ضمن اشاره به وجود مولفه هاي اجتماعي بر سلامت در قانون شهرداري ها، اظهار کرد: موضوع سلامت همواره در شهرداري تهران مورد توجه بوده؛ لذا ضروري است در راستاي ارتقاي سلامت شهروندان، همکاري مديريت شهري و نظام سلامت تقويت شود .
وي با بيان اينکه اميدوارم در بستر اين همکاري مشترک، شرايطي فراهم شود تا از اين بيماري عبور کنيم، افزود: يک سرمايه نهادي و يک شبکه محلي گسترده در اين بحران وجود دارد که بايد در همين مسير از ظرفيت‌ها استفاده و همکاري ها تقويت شود. همچنين خلاءهاي موجود برطرف شود تا بتوانيم بحران کرونا را بهتر مديريت کنيم.
دکتر نصيري از اختصاص ??? خانه سلامت شهرداري به شبکه بهداشت سه دانشگاه استان تهران در طرح شهيد سليماني خبر داد و افزود: به طور يقين اين همکاري مشترک آموخته هاي فراواني براي ما دارد و زمينه ساز افزايش همکاري ها، رفع اشکال ها و تقويت کار تيمي است.
مدير کل سلامت شهرداري تهران ضمن اشاره به ظرفيت شرکت‌هاي دانش بنيان دانشگاه علوم پزشکي ايران در حوزه سلامت شهري، افزود: ما مي توانيم با همکاري يکديگر اين طرح را به طور جامع اجرا کنيم وکارهاي فراتر از مديريت و مقابله با کرونا را در اين شبکه عظيم انجام دهيم .
در ادامه دکتر بابک عشرتي؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکي ايران گزارشي از چگونگي اجراي طرح شهيد سليماني ارائه کرد و از افزايش پايگاههاي سلامت در بخش مراقبتي خبر داد و گفت: ما توانستيم دوازده مرکز  را با کمک شهرداري ها به پايگاههاي سلامت اضافه کنيم اما براي اجراي کامل طرح بايد هفتاد و دو مرکز منتخب و شصت و هشت پايگاه ديگر اضافه شوند.
دکتر عشرتي با بيان اينکه در اين مدت  ?? تيم مراقبت در منزل هم شکل گرفته، افزود: همچنين هشتاد و هفت نفر به عنوان مراقب سلامت و ??? نفر از ساير گروه ها براي کمک در اجراي طرح جذب شده اند.
وي خاطر نشان کرد: بر اساس اين طرح بايد در هر محله يک مرکز سلامت ايجاد مي شد ولي به دليل کمبود نيرو در هر ناحيه يک پايگاه تعيين شده است.
دکتر عشرتي با بيان اينکه يکي از اهداف طرح شهيد سليماني تشخيص سريع بيماري به منظور کاهش مراجعه کمتر به بيمارستان ها و در نتيجه کاهش مرگ و مير است، افزود: بعد از اجراي طرح شهيد سليماني تعداد پيگيري بيماران به حدود ? هزار تماس در روز رسيده است.
وي با اشاره به تشکيل ??? تيم حمايت محلات در عرصه حمايتي، گفت: در حيطه نظارت هم حدود ?? هزار و ??  بازديد انجام شده که از اين تعداد حدود دو هزار و ??? مرکز متخلف پلمب شده اند.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي ايران ضمن تشکر از همکاري شهرداري، اظهار کرد: مهمترين نياز ما کمبود وسيله نقليه، تامين دارو و اکسيژن درماني در منزل، تامين نيروي پزشک، مواد غذايي براي بيماران نيازمند و کمبود فضاي کافي براي راه اندازي پايگاه هاي سلامت، ساماندهي کودکان کار و زباله گردها هستند.
دکتر نادر توکلي؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي ايران نيز در اين نشست اظهار کرد: خوشبختانه طرح شهيد سليماني در حوزه درمان با موفقيت مراحل خود را طي کرده و تيم‌ها ساماندهي شده اند .
وي گفت: پشتيباني و اسکان افراد بيماري که شرايط قرنطينه را ندارند، بر عهده حوزه درمان است.
دکتر محمود کلهري؛ شهردار منطقه پنج تهران نيز اظهارکرد: بحران کرونا براي مردم و مديران دو دستاورد خوب به همراه داشت، يکي اينکه همانند دوران دفاع مقدس موجب تقويت و احياي روحيه ايثارگري و فداکاري شد و ديگر که اين دوران اثبات کرد که مديران مي توانند براي يک هدف مشخص و خدمت به مردم با يکديگر مشارکت داشته باشند.
وي خاطر نشان کرد: نيروهاي گمنام شهرداري ها دوش تا دوش نظام سلامت در خط مقدم مبارزه با کرونا حضور دارند.
خبر : ره نورد











  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 328621
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم