• 1400/12/04 - 05:02
  • - تعداد بازدید: 7
  • - تعداد بازدیدکننده: 7
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZpaVo
سرپرست سلامت و امنيت غذايي دانشگاه علوم پزشکي ايران:

خانه هاي مشارکت مردمي در سلامت راه اندازي مي شود

سرپرست سلامت و امنيت غذايي دانشگاه علوم پزشکي ايران:
خانه هاي مشارکت مردمي در سلامت راه اندازي مي شود


سرپرست سلامت و امنيت غذايي دانشگاه علوم پزشکي ايران از تشکيل خانه هاي مشارکت مردمي در سلامت در شهرستانهاي تهران خبر داد و گفت: اين تشکل در راستاي مشارکت مردم براي ارتقاي سلامت شهروندان و همچنين انتقال آموزش هاي دوسويه دانشگاه با جامعه است.
دکتر فاطمه رضوان مدني در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي ايران در معرفي دبيرخانه سلامت و امنيت غذايي دانشگاه عنوان کرد: شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي در سطح کشور و به تبع آن دبيرخانه هاي شورا در سطح دانشگاهها به عنوان نماد حوزه سياست گذاري و برنامه ريزي کلان، در رصد و ديده باني کارکردهاي نظام خدمات سلامت و حوزه هاي موثر، در اين مجموعه ايفاي نقش مي کند.
وي ادامه داد: اين شورا در سطح ملي پتانسيل هاي ارزشمندي براي مقبوليت و حمايت طلبي سياست هاي مرتبط با عدالت در سلامت، کاهش فقر و نابرابري و ارتقاء شاخص هاي بهره مندي عادلانه مردم را از خدمات پايه سلامت دارد، همچنين به عنوان واحدي تسهيل گر مجري حمايت طلبي از ساير حوزه هاي موثر در توسعه کشور مي باشد.
رضوان مدني در ادامه گفت: در راستاي فعاليتهاي دبيرخانه و استقرار کامل ارکان مهم نظام نامه مديريت همه جانبه سلامت ،جلسات هماهنگي جهت تبيين وظايف دبيرخانه و فعاليت هاي مورد انتظار با حضور هيات رئيسه دانشگاه، روساي دانشکده ها و شبکه هاي بهداشت و درمان، مراکز بهداشت غرب و شمال غرب تهران همچنين نمايندگان آنها برگزار شد.
ايشان درخصوص راهکارهاي رفع چالش هاي اجرا و به رسميت شناختن مفاد برنامه هاي دبيرخانه سلامت و امنيت غذايي از سوي نهادهاي ديگر عنوان کرد: به طور طبيعي اين امکان وجود دارد که در اجراي برنامه ها، مشکلاتي پيش رو داشته باشيم اما اگر ارکان مهم نظام نامه مديريت همه جانبه سلامت راه اندازي شود اين مسائل برطرف خواهد شد. يکي از اين ارکان، انديشگاه سلامت است. که اتاق فکر دانشگاه براي ايده پردازي و تصميم سازي خواهد بود، از ارکان ديگر مي توان به خانه مشارکت مردم در سلامت اشاره کرد که با حضور انجمن هاي مردم نهاد و افراد صاحب نظر و ذي نفوذ در شهرستان و مناطق تشکيل خواهد شد تا باعث توسعه مشارکت و کسب مطالبات مردمي شود.
وي ادامه داد: مطالبات مردمي در حوزه سلامت از اين طريق مطرح و همچنين انتظارات و آموزش هاي لازم در جهت ارتقاء سلامت آنها عملياتي مي گردد ، يعني يک ارتباط دوسويه بين دانشگاه و مردم برقرار مي شود.
رضوان مدني تصريح کرد: ازديگر ارکان نظام نامه؛ شوراي پيام گزاران سلامت است که در ارتباط با توسعه همکاري بين بخشي دانشگاه و ادارات سلامت مردم مرتبط مي باشد، چون در بحث ارتقا و کيفيت سلامت جامعه، سهم وزارت بهداشت فقط ?? درصد و ?? درصد مابقي مرتبط با مربوط به ارگان ها و نهادهاي ديگر است.
وي در خصوص فعال شدن خانه هاي مشارکت مردم در سلامت و شوراي پيام گذاران در شهرستان ها و مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکي ايران عنوان کرد: کارگروه هاي اجتماعي، فرهنگي، سلامت، زنان و خانواده در استانداري تهران و فرمانداري شهرستان هاي تابعه فرصت مناسبي جهت پيگيري مشکلات، مطالبات و پيشنهاد طرح هاي مرتبط با سلامت و امنيت غذايي مي باشد که با توجه به تصميمات وزارتي از سال آينده دانشگاه علوم پزشکي ايران مسئوليت دبيرخانه شوراي سلامت و امنيت غذايي در استان را خواهد داشت. لذا تقويت و ارتقاء جايگاه دبيرخانه در سطح دانشگاه، از لحاظ حمايت ساير حوزه ها وجود نيروي متخصص جهت سياست گذاري درون و برون بخشي، جذب اعتبارات مالي و حمايت و برنامه ريزي ضروري به نظر مي رسد.
پايان مطلب//
 
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 327717
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم