• 1399/04/03 - 14:29
  • - تعداد بازدید: 3
  • - تعداد بازدیدکننده: 3
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /ZyUVo

خدمتي جديد به مردم جنوب غرب تهران / سي تي اسکن بيمارستان شهداي يافت آباد راه اندازي شد

نصب اولين دستگاه سي تي اسکن، راه اندازي بخش آندوسکوپي و به کارگيري مجدد بخش داخلي پس از بازسازي کامل با پنجاه تخت، خبرهايي هستند که در سالروز ميلاد حضرت معصومه (س) از بيمارستان شهداي يافت آباد به گوش مي رسند.

نصب اولين دستگاه سي تي اسکن، راه اندازي بخش آندوسکوپي و به کارگيري مجدد بخش داخلي پس از بازسازي کامل با پنجاه تخت، خبرهايي هستند که در سالروز ميلاد حضرت معصومه (س) از بيمارستان شهداي يافت آباد به گوش مي رسند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر جليل کوهپايه زاده؛ رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران سه شنبه سوم تير 1399 در آيين افتتاح بخش سي تي اسکن و آندوسکوپي بيمارستان شهداي يافت آباد، اظهار کرد: بيمارستان شهداي يافت آباد يکي از بيمارستان هاي قديمي در منطقه جنوب غرب تهران است که با کمک خيرين در سالهاي خيلي قبل بنيان نهاده شده است، 
وي افزود: امروز خدا را شکر مي کنيم که بعد از چندين ماه پيگيري يک دستگاه سي تي اسکن که از تکنولوژي روز برخوردار است، در بيمارستان راه اندازي شد تا از اين به بعد نياز نباشد تا مردم براي انجام سي تي، مسير طولاني را طي کنند و به زحمت بيفتند. 
دکترکوهپايه زاده گفت: همکاران ما در اين بيمارستان در چند ماهه اخير به دليل رسيدگي به مبتلايان کرونا زحمت زيادي کشيدند و روند ارائه خدمت با نبود بخش سي تي اسکن با سختي انجام مي شد اما از امروز ضمن رفع اين کمبود امکان ارائه اين خدمت تشخيصي هم براي افراد مشکوک به کرونا و هم ساير بيماران امکان پذير است.
وي با بيان اينکه بيمارستان شهداي يافت آباد تنها مرکز درماني دولتي در جنوب غرب تهران است که با تعرفه دولتي خدمت ارائه مي دهد. افزود: اميدواريم در آينده شاهد نصب و زاه اندازي تجهيزات پيشرفته تري در اين بيمارستان براي پاسخ به نياز مردم باشيم.

دکتر اميد براتي؛ مديرعامل بيمارستان شهداي يافت نيز در گفتگويي پيش از آيين افتتاح، اظهار کرد: بيمارستان شهداي يافت آباد حدود شصت سال در حال خدمت به مردم منطقه است اما با وجود تلاش هاي انجام شده تا امروز دستگاه سي تي اسکن نداشته است.
وي افزود: امروز هم بعد از پرداخت اولين قسط خريد در حدود بيست ماه قبل، با پيگيري هاي که انجام گرفت و حمايت هاي رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران و ساير همکاران بالاخره دستگاه به دست ما رسيد.
دکتر براتي گفت: اين دستگاه با ارز آزاد حدود هفت ميليارد تومان قيمت دارد اما هزينه تمام شده آن با ارز دولتي تخصيص داده شده از سوي  هيات امناي ارزي يک ميليارد و 300 ميليون تومان شده است.
مديرعامل بيمارستان شهداي يافت آباد خاطر نشان کرد: بخشي از منابع خريد اين دستگاه از محل درآمدهاي بيمارستان، بخشي از بودجه دانشگاه و حدود 200 ميليون توما از طريق خيرين تامين شده است؛ البته 400 ميليون تومان از اقساط آن باقي مانده که اميدواريم خيرين در پرداخت آن به ما کمک کنند.
وي با بيان اينکه با آغاز کرونا بيمارستان شهداي يافت آباد اولين بيمارستاني بود که براي رسيدگي به مبتلايان کرونا انتخاب شد، افزود: کرونا اهميت داشتن سي تي اسکن براي بيمارستان را دو چندان کرد به طوريکه در اين مدت از سي تي اسکن پرتابلي که متعلق به سپاه بود، استفاده کرديم.
وي با بيان اينکه بيمارستان شهداي يافت آباد اکنون صاحب يکي از به روزترين انواع دستگاه هاي سي تي اسکن 16 اسلايس است، افزود: اين بخش همزمان با راه اندازي به بخش خصوصي واگذار مي شود و پيش بيني مي کنيم روزانه 50 تا 60 نفر مراجعه کننده داشته باشد.
دکتر براتي با اشاره به ضرورت دستگاه سي تي اسکن براي بيمارستان هاي جنرال، گفت: با توجه به اينکه ما بخش کت لب نداريم، اين دستگاه فعلا نياز بيمارستان و مردم را برطرف مي کند.
وي افزود: دو بخش ديگر هم امروز راه اندازي مي شوند، بخش آندوسکوپي که پيش از اين نداشتيم و بخش داخلي که کاملا بازسازي شده و 50 تخت دارد که البته 6 تخت آن براي اطفال در نظر گرفته شده و اکنون بيمارستان شهداي يافت آباد با حدود 170 تخت بيمارستاني فعال، آماده سرويس دهي است.


وي در پايان گفت: انشالله تا پايان سالجاري، ساختمان جديد بيمارستان که 5 هزار و 500 متر مربع بنا دارد، افتتاح مي شود؛ در اين صورت بخش هاي کت لب و جراحي قلب به بيمارستان اضافه مي شوند و بخش هاي  ICU، اورژانس، تصويربرداري و آزمايشگاه در اين ساختمان با ظرفيت بيشتري خدمت ارائه مي کنند.

خبر: دزفولي












 
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 326643
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم