• 1402/11/16 - 12:23
  • - تعداد بازدید: 195
  • - تعداد بازدیدکننده: 182
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZeUUo
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران:

رفع نواقص برای تمدید پروانه بیمارستان‌ها ضروری است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران بر ضرورت رفع نواقص برای تمدید پروانه بیمارستان‌ها تاکید کرد و گفت: تیم های متشکل از کارشناسان اداره ارزیابی و انطباق فضای فیزیکی و دفتر فنی تا اردیبهشت ماه از بیمارستان‌ها بازدید کرده و مشکلات عدم تمدید پروانه‌ها را بررسی و رفع کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، جلسه هم اندیشی روسا و مدیران بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور معاون درمان دانشگاه برگزار شد. در این جلسه مواردی چون تمدید پروانه بیمارستان ها و پرداخت تعرفه پرستاری مورد بررسی قرار گرفت.

 

همچنین در این جلسه دکتر علی مشکی درباره تمدید پروانه بیمارستان ها عنوان کرد: در صورت تمدید نشدن پروانه بیمارستان ها و بروز حادثه، پیامدهای این اتفاق گریبان گیر همه خواهد بود. در پروانه بیمارستان ها باید تمامی بخش های فعال قید شود. در همین راستا نیاز به تشکیل یک تیم متشکل از کارشناسان اداره های ارزیابی و انطباق فضای فیزیکی و دفتر فنی است. این تیم وظیفه دارد تا اردیبهشت ماه از بیمارستان ها بازدید به عمل بیاورند و مشکلات این مراکز را که باعث عدم تمدید پروانه هایشان شده بررسی و رفع کنند.

 

وی افزود: بیمارستان ها باید در صورت جابه جایی نماینده های قانونی مراکز خود، این مورد را به معاونت درمان سریعا اعلام کرده و جایگزین این افراد را مشخص کنند. همچنین مدیران پرستاری در بسیار از بیمارستان ها در حال بازنشسته شدن هستند، بنابراین از روسای مراکز درمانی می خواهیم در انتخاب جایگزین این افراد با اداره پرستاری معاونت درمان نیز مشورت کنند تا مناسب ترین فرد برای این جایگاه انتخاب شود. مدیران پرستاری باید با سابقه کاری بالا بوده و تعامل خوبی با روسای بیمارستان ها داشته باشند، همچنین آنها لازم است برنامه منسجمی در برنامه کاری خود دنبال کنند. در این صورت ما کمترین دغدغه را در مدیریت پرستاری مراکز تحت پوشش خود خواهیم داشت.

 

مشکی با اشاره به بازنشسته شدن مدیر اداره پرستاری دانشگاه عنوان کرد: مدیر اداره پرستاری از اول اسفند بازنشسته خواهد شد و با تشکر از زحمات آقای نجفی، در این راستا بیتا کامرانفر به عنوان جانشین وی در این سمت انتخاب می‌شوند.

 

در ادامه دکتر فهیمه سهیلی پور معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این جلسه درباره اهمیت تصویب شدن رشته های جدید و حفظ اعتبار رشته های قدیم صحبت کرد و گفت: اولویت نخست دانشگاه اضافه کردن تخت های بستری نیست بلکه تلاش می کنیم برای راه اندازی رشته های جدید مجوز بگیریم و اعتبار رشته های قدیم خود را نیز حفظ کنیم.

 

وی درباره آموزشی شدن تمامی بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: تصمیم داریم تمامی بیمارستان های دولتی تحت پوشش خود را علاوه بر درمانی آموزشی کنیم و با چالش های آن مقابله خواهیم کر، این کار برای آموزش بهتر فراگیران رشته های پزشکی و پیرا پزشکی بسیار مثمر ثمر خواهد بود.

 

در ادامه جلسه گزارشی از درآمد و باز توزیع تعرفه مراقبت های پرستاری از سوی کارشناس اداره آمار و مدارک پزشکی ارائه شد. براین اساس درآمد تعرفه های پرستاری به صورت 85 درصد به کادر پرستاری و 4 درصد به کادر غیر پرستاری به عنوان کارانه توزیع خواهد شد.

 

همچنین در این جلسه پیشنهاد شد داروخانه چند بیمارستان به صورت آزمایشی از نظارت مجموعه مدد خارج شده و به طور مستقیم از سوی مراکز درمانی اداره شوند. این کار برای مقایسه عملکرد این داروخانه ها و سنجش میزان درآمدزایی آنها انجام خواهد شد.

 

گفتنی است، در این جلسه دکتر ساجده ریاضی معاون توسعه دانشگاه، مدیران مالی، بودجه و منابع انسانی نیز حضور داشتند.

  • گروه خبری : اخبار برتر,درمان و پزشکی
  • کد خبر : 323375
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
سارا حجازی
خبرنگار:

سارا حجازی

تصاویر