• 1399/08/12 - 09:05
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZcqWo
در گفتگو با معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي ايران مطرح شد

ضرورت همکاري بين بخشي در بحران هاي طولاني مدت

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي ايران به مناسبت هفته پدافند غير عامل گفت: در مديريت بحران هاي طولاني مدت به دليل اهميت توجه به عوامل مختلف اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي، همکاري بين بخشي براي کاهش چالش ها ضروري است.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر نادر توکلي؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي ايران اظهار کرد: پدافند غير عامل به معناي اين است که جامعه اي با زيرساخت هاي بهداشتي و درماني کامل و کم خطر داشته باشيم.
وي با بيان اينکه محورهاي پدافند غيرعامل جزء جدا ناپذير هر سيستمي به شمار مي رود و رويکرد پدافند غيرعامل هم مصون‌سازي و کاهش آسيب پذيري سيستم است، افزود: مهمترين چالش در مورد کرونا اين است که با يک پديده بيولوژيک و ميکروبي رو به رو هستيم.
دکتر توکلي افزود: اصل اساسي در رويکرد پدافندي و مصون سازي اين بوده که جامعه درگير نشود اما در موضوع کرونا در حال حاضر بحث مصون‌سازي و پيشگيري را نداريم. چون جامعه درگير شده و اکنون در فاز مقابله هستيم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي ايران با بيان اينکه کرونا جزو مخاطرات پدافندي محسوب مي شود، خاطر نشان کرد: اگر بحران کوتاه مدت باشد، مي‌توانيم با يک مديريت قوي آن را کنترل کنيم ولي اگر مدت زمان بحران طولاني باشد براي مديريت و مقابله با آن بايد به عوامل مختلفي توجه شود؛ به عبارت ديگر بحران هاي طولاني مدت به عوامل اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي، قومي، قبيله اي و اعتقادي گره مي‌خورد و وضعيت پيچيده تر مي شود.
دکتر توکلي گفت: براي مثال در خصوص چالش هاي فرهنگي و اعتقادي با وجود توصيه هاي بهداشتي، مراسم تدفين و سوگواري به صورت غيررسمي برگزار مي‌شود. همچنين در مورد چالش هاي اجتماعي با عدم رعايت دستورالعمل هاي بهداشتي از سوي اصناف مختلف روبرو هستيم. در خصوص چالش هاي اقتصادي هم تامين معيشت و کسب درآمد همواره به عنوان يک الويت بايد مدنظر باشد. بنابراين در اين شرايط همکاري بين بخشي براي کاهش چالش هاي موجود ضروري است.
تهيه خبر : ره نورد
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 328560
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم