رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پنل سلامت مراسم رونمایی از سند برنامه پنج ساله هفتم توسعه کشور مطرح کرد
نقش دانشگاه ها در پیشبرد اهداف سند برنامه پنج ساله هفتم توسعه کشور/ جایگاه هوش مصنوعی در آینده نظام سلامت
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به جایگاه هوش مصنوعی در آینده نظام سلامت، گفت: دانشگاه ها نقش مهمی در پیش برد اهداف سند برنامه پنج ساله هفتم توسعه دارند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی در پنل سلامت مراسم رونمایی از سند برنامه پنج ساله هفتم توسعه کشور، اظهار کرد: امروزه چاقی و مصرف سیگار به عنوان دو عامل اصلی مرگ و البته قابل پیشگیری در دنیا شناخته می شوند.
وی با بیان اینکه چاقی مادر بیماری های متعدد است، افزود: توجه به بیماری های غیر واگیر مانند چاقی و همچنین دیابت در برنامه هفتم می تواند کمک شایانی به ارتقا سلامت جامعه کند.
پازوکی گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران به جمعیتی بالغ بر پنج میلیون و 500 هزار نفر در غرب استان تهران خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می کند که این جمعیت در روز به هشت میلیون نفر می رسد.
وی ادامه داد: همچنین هشتصد هزار نفر از اتباع خارجی نیز در این منطقه ساکن هستند که به مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران مراجعه می کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: موضوع هوش مصنوعی در دنیا به سرعت در حال رشد و همه گیر شدن است و مطمنا در نیمه دوم برنامه هفتم شاهد جهشی در این حوزه به ویژه در حوزه سلامت خواهیم بود.
وی افزود: دانشگاه ها به عنوان مراجع علمی کشور و با اختیاراتی که از هیت امنای خود دریافت می کنند، می توانند به تحقق اهداف پیش بینی شده در برنامه هفتم توسعه کمک کنند.
سند برنامه پنج ساله هفتم توسعه شنبه سی ام اردیبهشت 1402 با حضور معاون اول رئیس جمهور در سالن اجلاس سران رونمایی شد.
به گفته دکتر محمد مخبر؛ معاون رییس جمهور مساله محوری، مردم پایه بودن اقتصاد و هم افزایی قوای سه گانه را از مهمترین ویژگی های سند برنامه پنج ساله هفتم توسعه کشور است.
پایان مطلب//
نظر دهید