نگاه ويژه به پژوهش هاي فناورانه با موضوع کرونا
پژوهش هاي فناورانه با موضوع کرونا خارج از نوبت و با سرعت بيشتر براي رسيدن به بازار سلامت بررسي مي شوند.
پژوهش هاي فناورانه با موضوع کرونا خارج از نوبت و با سرعت بيشتر براي رسيدن به بازار سلامت بررسي مي شوند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر جليل کوهپايه زاده يکشنبه سي و يکم فروردين 1399 در جمع برخي پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکي ايران ضمن اشاره به انجام پژوهش هاي کاربردي در گذشته، اظهار کرد: از پژوهش هاي مبتني بر يک محصول فناورانه با موضوع مقابله با کرونا حمايت مي کنيم.
وي افزود: بايد براي تحقق پژوهش هاي فناورانه دورخيز کرده تا ضمن ارتقا اعتبار دانشگاه، سهم خود را از بازار سلامت به دست بياوريم.
وي همچنين با اشاره به توجه مقام معظم رهبري در نامگذاري سال 1398 و سال جديد به موضوع توليد، گفت: در سال 1399 بايد با هماهنگي صنعت و بررسي دقيق نياز بازار سلامت، پژوهش ها را به محصول نزديک کنيم.
دکتر سيد عباس متوليان؛ معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشکي ايران نيز در اين نشست پژوهش هاي کاربردي با موضوع کرونا را به پنج حوزه دارو، واکسن، تشخيص، محافظت فردي و سلامت ديجيتال تقسيم کرد و افزود: پژوهشگران سعي کنند بر اساس نيازهاي واقعي، ايده ها و راه حل هاي خود را مطرح کنند، ما نيز قول مي دهيم، موانع را بر طرف کرده و از آنها حمايت کنيم.
به گفته پژوهشگران حاضر در اين نشست تامين منابع مالي براي انجام پژوهش ها، بروکراسي اخذ مجوزها، جذب سرمايه گذار و تامين فضاي فيزيکي لازم براي توليد انبوه و همچنين بازاريابي و جذب مشتري مهم ترين مشکلات فعلي هستند.
بنابر اين گزارش توليد دارو براي درمان مبتلايان به کرونا با رويکرد نانو دارو و توليد واکسن، ساخت سامانه از بين برنده عوامل بيماري زا در هوا، تهيه محلول ضدعفوني کننده بر پايه آب، توليد ماسک N95، توليد فيلتر ماسک براي جلوگيري از عبور ويروس، تهيه محلول ضدعفوني کننده سطوح و ژل دست، ساخت دستگاه مولد ازن براي پاکسازي اشياء و لباس، توليد کيت هاي تشخيص آنتي بادي ضد کرونا مبتني بر الايزا و همچنين کيت تشخيص سريع کوويد 19 و ساخت دستگاه سنجش اکسيژن خون و ماسک هوشمند از جمله پژوهش هاي کاربردي در حال انجام در دانشگاه علوم پزشکي ايران هستند.
کپی لینک کوتاه: