گزارش بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران از مراکز غذایی ملارد، غربیترین شهرستان تهران
سرپرست شبکه بهداشت و درمان ملارد دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح فعالیت نظارتی از 9 هزار و 591 امکنه مواد غذایی و معدوم سازی 26 تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در ایام نوروز پرداخت.
.jpeg)
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ دکتر مهدی خورشیدی بهزادی درخصوص فعالیتهای واحد بهداشت محیط در ایام نوروز عنوان کرد: به منظور حفظ و سلامت شهروندان، واحد بهداشت محیط همگام با سایر واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران با بسیج امکانات و پرسنل بهداشت محیط برنامه سلامت نوروزی را در تمامی مناطق شهری و روستایی شهرستان اجرا کرد.
وی افزود: در این طرح که از 11 اسفند ماه سال 1403 آغاز و تا 15 فروردین 1404 ادامه داشت، کارشناسان بهداشت محیط به صورت روزانه در ساعات اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی واماکن عمومی حساس بازدید کردند، به طوریکه اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس حداقل 2 بار تحت نظارت وبازرسی قرار گرفتند.
خورشیدی اضافه کرد: از ابتدای طرح سلامت نوروزی با فعالیت اکیپ های نظارتی بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان ملارد از 9 هزارو 591 امکنه تهیه و توزیع مواد غذایی عمومی، بین راهی و سامانه های آبرسانی بازرسی بهداشتی به عمل آمده و بیش از 3 هزار و 465 اخطار بهداشتی صادر و یک هزار و 249 مورد پرونده متخلفان برای بررسی و ارجاع به مراجع قضایی تشکیل و 175 واحد پلمب شدند.
وی افزود: همچنین تعداد 15 هزار و 185 مورد سنجش با تجهیزات پرتابل در بازرسیها صورت پذیرفت که منجر به انجام 110 مورد نمونه برداری از مواد غذایی سنتی مشکوک به آلودگی و ارسال به آزمایشگاه شد و مقدار 26 تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و معدوم شد و به بیش از 107 مورد از شکایات مردمی نیز رسیدگی شده است.
خورشیدی خاطرنشان کرد: در راستای کنترل آب آشامیدنی و استخر شنا نیز تعداد 328 مورد نمونه برداری میکروبی و 3 هزار و 229 مورد کلرسنجی نیز انجام شد.
نظر دهید