• 1403/06/24 - 12:31
  • - تعداد بازدید: 30
  • - تعداد بازدیدکننده: 29
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zb4Eo

امکان غنی‌سازی محصولات نان و غلات در مدارس، دانشگاه‌ و بیمارستان‌ها

در جلسه هماهنگی گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با نماینده شرکت آریان فود بر غنی‌سازی محصولات نان و غلات در مدارس، دانشگاه‌ و بیمارستان‌ها تاکید شد.

دکتر مهدیه پور یزدان پناه در مصاحبه با روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد: در راستای توجه به وضعیت تغذیه جامعه و گروههای مختلف از جمله کودکان، نوجوانان، افراد میانسال و سالمندان و همچنین بیماران گروه های مختلف، جلسه ای با یکی از شرکت‌های تولید کننده در عرصه نان و محصولات غلات حجیم شده با نام "آریان فود" برگزار شد.

 

در این جلسه عنوان شد که با عنایت به وضعیت چاقی کودکان و نوجوانان و همچنین بیماری هایی مانند چاقی، دیابت و پرفشاری خون و اهمیت نقش تغذیه در شاخص های فوق، ترویج استفاده از محصولات غذایی سالم می‌تواند روش موثری در بهبود وضعیت موجود شود.

 

در ادامه جلسه با نماینده شرکت درخصوص انواع محصولات تولید شده، کیفیت آنها، امکان غنی سازی محصولات و دارا بودن استاندارد لازم برای عرضه در سطوح مختلف از جمله مدارس، دانشگاه‌ها و بیمارستانها بحث و گفتگو شد.

  • گروه خبری : بهداشت و سلامت
  • کد خبر : 337964
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید