• 1404/09/04 - 11:23
  • - تعداد بازدید: 16
  • - تعداد بازدیدکننده: 13
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z8JMo
کشف و پلمپ کارگاه غیرمجاز فرآوری آرد و پخت نان در شهرستان ملارد

توقیف بیش از ۹ تن مواد اولیه و محصولات تولید شده توسط بازرسان بهداشت محیط

یک کارگاه غیرمجاز فرآوری آرد و پخت نان کشف و پلمپ شد. در جریان این عملیات، بیش از ۹ تن مواد اولیه و محصولات تولید شده توقیف شد.

به گزارش واحد روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد، با اقدام کارشناسان بهداشت محیط این شبکه و دستور دادستان محترم شهرستان، یک کارگاه غیرمجاز فرآوری آرد و پخت نان کشف و پلمپ شد. در جریان این عملیات، بیش از ۹ تن مواد اولیه و محصولات تولید شده توقیف شد.

 

مهندس خدیجه پوربابا کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد، در این خصوص گفت : نانوا، گندم را در نانوایی آسیاب و تبدیل به آرد می کرد و سپس بسته بندی و با لیبل تقلبی به سایر شهرستان ها توزیع می شد که بازرسان بهداشت در بازدید از این واحد براساس حکم دادستان، ضمن پلمپ مکان، آرد گندم، روغن و سایر مواد غذایی موجود در این محل که بالغ بر ۹ تن بود را توقیف کردند و پرونده متصدی واحد صنفی متخلف نیز جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارسال شد.

 

مهندس پوربابا در پایان از شهروندان خواست تا هرگونه تخلف بهداشتی را از طریق سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت گزارش دهند.

  • گروه خبری : بهداشت و سلامت
  • کد خبر : 362870
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
یسنا اکبری
خبرنگار:

یسنا اکبری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید