• 1401/02/26 - 10:45
  • - تعداد بازدید: 429
  • - تعداد بازدیدکننده: 420
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZCk

سبزیجاتی که ناجی جان انسان‌ها هستند

یافته‌های اخیر محققان دانشگاه "دلاور" آمریکا نشان می‌دهد خوردن هویج و کرفس از افراد در برابر سموم موجود در دود سیگار و آلودگی هوا محافظت می‌کند.

یافته‌های اخیر محققان دانشگاه "دلاور" آمریکا نشان می‌دهد خوردن هویج و کرفس از افراد در برابر سموم موجود در دود سیگار و آلودگی هوا محافظت می‌کند.
 
به گزارش ایسنا و به نقل از اس اف، اگر در یک منطقه‌ای آلوده زندگی می‌کنید، بهتر است هنگام خرید حتما برخی سبزیجات را در سبد خرید خود قرار دهید چرا که تحقیقات جدید دانشمندان دانشگاه "دلاور"(University of Delaware) نشان داده که مصرف بیشتر سبزیجات چتریان مانند کرفس، هویج، شقاقل یا هویج قمی و جعفری می‌تواند به کاهش اثرات منفی ناشی از آلودگی هوا کمک کند.
 
محققان آمریکایی طی این مطالعه که به رهبری "جا کیوم کیم"(Jae Kyeom Kim) استادیار بهداشت رفتاری و تغذیه انجام شد به بررسی اینکه چگونه این خانواده از سبزیجات خاص از بدن در برابر تجمع آکرولئین(Acrolein) محافظت می‌کنند، پرداختند. آکرولئین یک تحریک کننده ریه و پوست با بوی نامطبوع قوی است. آکرولئین در مقادیر زیادی هم در دود سیگار و هم در اگزوز خودرو وجود دارد.
 
آلودگی هوا یک مشکل عمده بهداشت جهانی است که سالانه عامل مرگ بیش از چهار میلیون نفر است. ایالات متحده نیز از این قاعده مستثنی نیست. بسیاری از شهرهای کالیفرنیا مانند لس‌آنجلس و بیکرزفیلد به دلیل آلودگی شهرت بدی هستند.
 
در یک سری از آزمایش‌های آزمایشگاهی، محققان بررسی کردند که چگونه سبزی‌های گروه چتریان که سرشار از مواد مغذی گیاهی هستند، سمیت‌های ناشی از آکرولئین را کاهش می‌دهند.  یافته‌ها نشان می‌دهند استرس اکسیداتیو که توسط آکرولئین ایجاد می‌شود، واقعا می‌تواند توسط سبزیجات کاهش یابد.
 
دکتر "جیلیان ترابولسی"(Jillian Trabulsi) در یک بیانیه دانشگاهی گفت: تحقیقات کیم نشان داد که سبزیجات از طریق افزایش فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی سبب سم‌زدایی می‌شوند. نتایج حاکی از آن است که این گونه سبزیجات ممکن است از آسیب‌ها و التهاب ناشی از آکرولئین محافظت کنند، زیرا در کبد، سبزیجات عملیات تبدیل آکرولئین به اسید محلول در آب برای دفع از بدن را افزایش می‌دهند.
 
پروفسور کیم همچنین در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری آزمایشات انسانی است.
 
پروفسور کیم گفت: مقدار کالری مصرفی روزانه این گونه سبزیجات برای انسان تقریبا ۱ و ۱/۳ فنجان در روز است. در نتیجه خوردن سبزیجات بیشتر به مبارزه با تجمع مواد سمی ناشی از قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا کمک می‌کند.
 
یافته‌های این مطالعه در مجله "Nutritional Biochemistry" منتشر شد.
 
انتهای پیام
  • گروه خبری : اخبار برتر,علمی,بهداشت و سلامت
  • کد خبر : 150
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید