• 1402/10/04 - 12:44
  • - تعداد بازدید: 53
  • - تعداد بازدیدکننده: 53
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZH8To
از سوی کارشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد

کشف کارگاه خانگی آماده‌سازی گوشت فاسد برای رستوران‌ها

کارشناسان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران یک کارگاه خانگی آماده‌سازی گوشت فاسد برای رستوران‌ها را توقیف کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، پیرو گزارش واصله و با توجه به دستور معاون دادستان و تماس پلیس امنیت شهرستان بهارستان در تاریخ 3 دی ماه 1402 کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بهارستان به یک واحد مسکونی مراجعه و مشاهده شد که آماده سازی و چرخ کردن گوشت‌های تاریخ مصرف گذشته و فاسد برای عرضه به رستوران‌ها در شرایط غیر بهداشتی اقدام می‌کنند.

 

براین اساس طبق نظر نماینده دامپزشکی حدودا ۲۵۰ کیلوگرم گوشت چرخ کرده فاقد مشخصات و سنگدان از محل خارج و در سردخانه توقیف شد.

پایان مطلب//

 

  • گروه خبری : بهداشت و سلامت
  • کد خبر : 321122
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بهارستان
خبرنگار:

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بهارستان