برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه سالم و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر در ساختمان اصناف شهرستان ملارد
در کارگاه آموزشی با موضوع «تغذیه سالم و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر» تاکید شد: انتخابهای غذایی صحیح در محیط کار، ضامن بهرهوری و کاهش غیبتهای ناشی از بیماری در جامعه صنفی است.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد، بهمنظور ارتقای آگاهی شاغلین صنوف مختلف در حوزه تغذیه، کارگاه آموزشی با موضوع «تغذیه سالم و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر» در تاریخ ۱۳ آبان ۱۴۰۴ در محل دفتر خدمات سلامت شهرستان ملارد (واقع در ساختمان اصناف) و با هماهنگی و نظارت واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان ملارد برگزار شد.
در این کارگاه مهسا حیدری کارشناس واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان ملارد، آموزشهایی تخصصی در زمینه پیشگیری و کنترل دیابت و چاقی ارائه دادند. همچنین موضوعات مرتبط با تغذیه صحیح در محیط کار و اهمیت انتخاب مواد غذایی سالم بهویژه در میان شاغلین صنوف مختلف مورد تأکید قرار گرفت.
خانم حیدری در جمعبندی مباحث، بر اهمیت این آموزشها تأکید کرد و افزود: انتخابهای غذایی صحیح در محیط کار، ضامن بهرهوری و کاهش غیبتهای ناشی از بیماری در جامعه صنفی است.
از دیگر محورهای آموزشی این برنامه میتوان به موارد زیر اشاره کرد: _ اهمیت مصرف نان کامل و آرد گندم سبوسدار در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر _ نقش سبوس نان در سلامت گوارش و کنترل چربی خون _ تأکید بر مصرف نمک یددار و کاهش استفاده از نمکهای غیراستاندارد _ معرفی و بررسی مضرات استفاده از جوششیرین و بلانکیت در فرآیند تهیه نان.
این کارگاه با حضور فعال نانوایان، فروشندگان و آرایشگران شهرستان برگزار شد و با استقبال قابلتوجه شرکتکنندگان همراه بود.
این برنامه با هدف ترویج الگوی تغذیه سالم در بین شاغلین صنوف خدماتی شهرستان اجرا شد. برگزاری اینگونه برنامههای آموزشی در راستای ارتقای سواد تغذیهای اقشار مختلف جامعه و پیشگیری از بروز بیماریهای غیرواگیر، از اهداف مستمر شبکه بهداشت و درمان ملارد است.


نظر دهید