• 1402/11/25 - 13:30
  • - تعداد بازدید: 179
  • - تعداد بازدیدکننده: 168
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /ZTGUo
وزیر بهداشت در کنگره بین‌المللی قرآن، عترت و سلامت عنوان کرد:

بهترین برخورد کادر سلامت با بیمار رفتار قرآنی است/انجمن جهانی سلامت معنوی ایجاد شود

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه بهترین برخورد پزشک و پرستار با بیماران رفتار قرآنی است، پیشنهاد راه اندازی انجمن جهانی سلامت معنوی در جهان اسلام را مطرح کرد و گفت: براساس مفاهیم دینی و قرآنی نباید بیمار در مراحل درمان ناامید شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر بهرام عین‌ اللهی در یازدهمین کنگره بین المللی قرآن، عترت و سلامت با اشاره به اینکه یک انسان نیازهای مختلفی دارد که یکی از این نیازها مسئله سلامت است، عنوان کرد: باید به کادر سلامت افتخار کرد زیرا زحمات آنان مردمی و نسانی است و در حوزه سلامت بعد از انقلاب یک تاریخ 45 ساله پرافتخار طی شده است که حاصل تلاش و ایثارگری‌های کادر سلامت بوده است.

 

وی ادامه داد: قبل از انقلاب وابستگی‌های زیادی در حوزه سلامت وجود داشت و حتی برای برخی درمان‌ها، اعزام به خارج از کشور صورت می‌پذیرفت، در حالی‌که امروز یکی از قوی ترین کشورهای منطقه در حوزه سلامت ایران است، همچنین در دوران دفاع مقدس نیز کادر سلامت از خط مقدم تا بیمارستان‌های صحرایی با توسل به قرآن و عترت ایثارگری‌های زیادی انجام دادند و در نهایت در دوران کرونا 300 شهید تقدیم کردند.

 

عین‌ اللهی با تاکید بر تاثیر قرآن و عترت بر طبابت و رفتار با مردم و بیماران افزود: باید فرهنگ قرآنی در نظام سلامت گسترش یابد که می‌تواند بر خدمات این حوزه نیز تاثیر گذاشته زیرا بهترین برخورد پزشک و پرستار با بیمار رفتار قرآنی است.

 

وی با ضرورت تقویت فضاهای آموزشی براساس ترویج اخلاق دینی و قرآنی عنوان کرد: هرگز نباید بیمار به شکل یک شئی یا مادی دیده شود براین اساس بیمار نباید در حیطه درمان ناامید شود و باید به او همیشه امید داد زیرا کادر سلامت وسیله هستند و شفا دادن با پروردگار است.

 

وزیر بهداشت با اشاره به جایگاه ویژه وزارت بهداشت در ارتباط با مردم افزود: برخی مواقع مردم و بیماران از برخورد پزشک و پرستار گلایه می‌کنند در حالی‌که باید برخورد کادر سلامت با مردم براساس مفاهیم قرآنی تقویت شود.

 

عین‌ اللهی با تاکید بر ترویج مفاهیم قرآنی از سوی اساتید برای دانشجویان عنوان کرد: در بیانیه گام دوم از سوی رهبری نیز در این زمینه تاکید ویژه ای شده است و براین اساس نقش رئیس دانشگاه‌ها و مدیر بیمارستان‌ها بسیار اهمیت دارد.

 

وی با اشاره به اهمیت بحث جوانی جمعیت براساس فرهنگ خانواده محوری در ایران و پرهیز نسبت به تقلید از مضامین غربی ادامه داد: هر چه تقوی بیشتر شود کار جهادی نیز افزایش می‌یابد ولی باید برای جوانان در دانشگاه‌ها وقت گذاشت و این موارد تبیین شود تا از همه ظرفیت‌های ایران با ترویج فرهنگ قرآنی بیشترین بهره مندی صورت پذیرد.

 

وزیر بهداشت همچنین با اشاره به تاکید رئیس جمهور برای تقویت دیپلماسی سلامت گفت: هم اکنون بیش از 8 هزار دانشجوی بین الملل در ایران در حال تحصیل هستند و این دانشجویان بسیار به مسائل سلامت معنوی توجه دارند، براین اساس پیشنهاد می‌شود انجمن جهانی و بین المللی سلامت معنوی در جهان اسلام راه اندازی شود.

 

پازوکی: تلاش‌های 8 ماهه برای برگزاری یازدهمین کنگره بین المللی قرآن، عترت و سلامت

 

در ادامه این مراسم، دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و دبیر اجرایی این کنگره نیز با تشریح تلاش‌های 8 ماهه برای برگزاری یازدهمین کنگره بین المللی قرآن، عترت و سلامت عنوان کرد: این کنگره با همت فرهنگستان علوم پزشکی و همراهی وزارت بهداشت و مشارکت مرکز جامعه المصطفی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود و در این مدت از سوی اساتید مقالات قابل توجه ای به این کنگره برای ارتقای سلامت معنوی ارسال شد.

 

رضیعی: پاسخ به شبهات قرآنی در یازدهمین کنگره بین المللی قرآن، عترت و سلامت

 

همچنین در ادامه قاسم رضیعی دبیر علمی این کنگره نیز با تشریح جزئیات برگزاری این کنگره بین المللی عنوان کرد: این کنگره براساس مفاهیم قرآن و عترت با موضوع سلامت برگزار می‌شود و برای این کنگره 330 مقاله ارسال شد که 96 مقاله به صورت ارائه و 230 مقاله به صورت پوستر خواهد بود.

 

وی ادامه داد: همچنین از 55 سخنران، 20 سخنرانی بین المللی خواهد بود که از کشورهای عراق، سوریه، پاکستان، آلمان، مالزی، انگلستان، افغانستان، سوریه و کنیا این سخنرانی‌ها به صورت حضوری و مجازی انجام می‌شود. همچنین این کنگره با جمعیت هدف، متخصصین پزشکی و کادر سلامت در حوزه قرآن و عترت برنامه ریزی شده است.

 

رضیعی با اشاره به پاسخ به شبهات در زمینه‌های قرآنی در این کنگره عنوان کرد: یازدهمین کنگره قرآن، عترت و سلامت تا روز جمعه ۲۷ بهمن ماه ادامه دارد و در روز آخر نیز نشست تخصصی مهدویت برگزار می‌شود.

 

گفتنی است، در مراسم افتتاح یازدهمین کنگره بین المللی قرآن، عترت و سلامت با تجلیل از سه خانواده شهید، دو پرچم بارگاه حضرت امیرالمومنین علی (ع) و حضرت سیدالشهدا (ع) نیز پرده برداری شد. همچنین در این مراسم، سخنرانی آیت الله عبدالله جوادی آملی مفسر قرآن و از مراجع تقلید نیز با محوریت سلامت معنوی برای افراد شرکت کننده به نمایش درآمد.

 

پایان مطلب//

  • گروه خبری : اخبار برتر,درمان و پزشکی
  • کد خبر : 323811
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
A. Ramezanpour
خبرنگار:

A. Ramezanpour

تصاویر