معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران:
روند درمان باید به بیمار توضیح داده شود/ضرورت برخورد مناسب با همراهان بیمار
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر ضرورت برخورد مناسب با همراه بیماران در مراکز درمانی گفت: روند درمان و فرآیندهای بیمارستانی نیازمند شفاف سازی و توضیح دقیق به بیماران است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران به نقل از معاونت درمان دانشگاه، دکتر علی مشکی در نشست هم اندیشی رئیس بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران جمعیت پنج و نیم میلیون نفر یعنی در حدود یک سوم کل جمعیت تهران و حومه را تحت پوشش قرار داده است و بالاترین تعداد تختهای فعال بیمارستانی در کشور در اختیار این دانشگاه است. بنابراین بحث حفظ کرامت بیماران و همراهان آنان در رأس کار ما است و باید در شأن مردم باشد و رئیس و مدیر بیمارستانها باید این امر را سرلوحه کار خود قرار دهند.
مشکی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب (ره) بارها تأکید کردند «باید کاری کنیم که بیماران جز رنج بیماری درد و دغدغه دیگری نداشته باشند»، پس ما نیز در مراکز درمانی باید تلاش کنیم برخورد مناسبی با بیماران و همراهانشان صورت پذیرد و در مورد روند درمان و فرآیندهای بیمارستان نیازمند شفاف سازی و توضیح دقیق به بیماران هستیم.
وی بیان کرد: در سیستم درمان باید برای کیفیت و کمیت درمان برنامه ریزی درستی صورت پذیرد و با تشخیص و درمان درست بیماری، میزان مدت بستری بیماران در بیمارستان کاهش یابد و با ترخیص به موقع هزینههای مازاد به بیماران تحمیل نخواهد شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران به اهمیت به روز بودن تجهیزات تشخیصی درمانی در مراکز درمانی اشاره کرد و گفت: تلاش این است که برای بهروز کردن این تجهیزات از وزارت بهداشت بودجه گرفته شود.
مشکی با اشاره به وضعیت امور رفاهی و حقوقی کارکنان عنوان کرد: تلاش معاونت درمان و معاونت توسعه پرداخت حقوق و مزایا عادلانه به کارکنان است.
وی افزود: با جذب کادر درمانی که به زودی صورت میپذیرد سعی در توزیع عادلانه کار در میان پرسنل داریم که این امر به بالا رفتن رضایتمندی کارکنان منجر خواهد شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به موضوع اقتصاد درمان و بحث توریسم سلامت تصریح کرد: بهره بردن از روشهای علمی و نیروی متخصص در بحث اقتصاد درمان منجر به کاهش هزینهها در مراکز درمانی خواهد شد و هزینههای هتلینگ کاهش محسوسی خواهد داشت.
مشکی در ادامه از رئیس بیمارستانها درخواست کرد که برای جذب بیماران خارجی و فعال کردن بخشهای VIP مراکز درمانی خود برنامه ریزی کنند. برنامه ریزی درست در این دو زمینه به خلق ثروت و درآمدزایی منجر خواهد شد.
همچنین در این نشست مدیران معاونت درمان دانشگاه درخصوص موضوعاتی از جمله اهمیت طرح انطباق بیماران در اعتباربخشی بیمارستانی، درج اطلاعات درست و به موقع بیماران در سامانه یکپارچه HIS بیمارستانی، حفظ حریم خصوصی بیماران از طریق نصب پردههای ما بین تختهای بیماران، اعلام خطاهای پرستاری RCA به معاونت درمان و برنامهریزی برای تکرار نشدن این اشتباهات، لزوم رعایت کد پوششی و مرتب بودن لباس کادر درمان و دیگر پرسنل بیمارستانها پرداختند.
در این نشست رئیس بیمارستانها در مورد مشکلات و چالشهایی که با آن مواجه هستند توضیحاتی ارائه کردند و با ابراز رضایت از برگزاری این نشست هماندیشی خواستار تداوم برگزاری آن در ماههای آتی شدند.
پایان مطلب//
نظر دهید