• 1403/07/28 - 10:49
  • - تعداد بازدید: 207
  • - تعداد بازدیدکننده: 183
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZfUEo
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران تشریح کرد:

فواید به‌کارگیری هوش مصنوعی برای اقدامات تصویربرداری در طب اورژانس

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران در کارگاه عملی سونوگرافی بر بالین بیمار در طب اورژانس و مراقبت‌های ویژه به تشریح فواید به‌کارگیری هوش مصنوعی برای اقدامات تصویربرداری در طب اورژانس پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر نادر توکلی در این کارگاه که به همت مرکز تحقیقات سوانح و مصدومیت دانشگاه برگزار شده است، به تشریح فلوشیپ‌های رایج در طب اورژانس پرداخت و عنوان کرد: در رشته طب اورژانش 13 فلوشیپ وجود دارد که در طب اورژانس ما، فقط دو فلوشیپ مسمومیت و سم شناسی و فلوشیپ کودکان وجود دارد.

 

وی با پرداختن به فواید راه اندازی فلوشیپ اکوسونوگرافی در طب اورژانس افزود: راه اندازی این فلوشیپ در تسهیل کار بیماران بسیار تاثیرگذار است، زیرا با توجه به انبوه نیازهای تشخیصی برای کارهای رادیولوژی و سونوگرافی در اورژانس‌ها، به‌کارگیری فلوشیپ اکوسونوگرافی با رعایت حفظ جایگاه ذی نفعان این حوزه و بدون ورود به حیطه حرفه ای آنان؛ کیفیت خدمات در طب اورژانس  ارتقا خواهد یافت.

 

توکلی در ادامه به تاثیر هوش مصنوعی برای تفسیر و تشخیص اقدامات تصویربرداری از جمله رادیولوژی و سونوگرافی تاکید کرد و گفت: برگزاری این کارگاه در راستای آشنایی فعالین در حوزه طب اورژانس و ارتقای مهارت و دانش آنان برای ارائه خدمات بهتر به بیماران است.

 

گفتنی است، هفتمین کارگاه عملی سونوگرافی بر بالین بیمار در طب اورژانس و مراقبت‌های ویژه به همت مرکز تحقیقات سوانح و مصدومیت دانشگاه علوم پزشکی ایران که دارای 8 امتیاز بازآموزی نیز است، در تاریخ 28 و 29 مهرماه در مرکز همایش‌های بین المللی رازی برگزار می‌شود.

  • گروه خبری : اخبار برتر,علمی-آموزشی,درمان و پزشکی
  • کد خبر : 339621
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید