• 1398/12/14 - 08:21
  • - تعداد بازدید: 10
  • - تعداد بازدیدکننده: 10
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZFdVo

به کارگيري 30 درصد ظرفيت پرستاري دانشگاه علوم پزشکي ايران براي کرونا/ پرستاران در خط مقدم مبارزه با کرونا هستند

تا کنون 30 درصد ظرفيت سيستم پرستاري دانشگاه علوم پزشکي ايران براي رسيدگي به بيماران کرونايي به کار گرفته شده اند، اما پيش بيني مي شود در روزهاي آتي تعداد پرستاران درگير با اين ماجرا از مرز 3 هزار نفر هم بگذرد.


تا کنون 30 درصد ظرفيت سيستم پرستاري دانشگاه علوم پزشکي ايران براي رسيدگي به بيماران کرونايي به کار گرفته شده اند، اما پيش بيني مي شود در روزهاي آتي تعداد پرستاران درگير با اين ماجرا از مرز 3 هزار نفر هم بگذرد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر بهروز قنبري اظهار کرد: تا کنون نزديک به يک هزار و 500 پرستار مشغول رسيدگي به وضعيت افراد مشکوک و يا مبتلا به کرونا هستند و اين يعني حدود  30 درصد ظرفيت سيستم پرستاري دانشگاه علوم پزشکي ايران.
سرپرست مديريت پرستاري معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکي ايران افزود: با روند افزايشي مبتلايان به کرونا پيش بيني مي شود در روزهاي آتي تعداد پرستاران درگير با اين ماجرا از مرز 3 هزار نفر هم بگذرد.
وي با بيان اينکه خط مقدم مراقبت از بيماران، پرستاران هستند، گفت: با وجود همه مشکلات و سختي هاي که پرستاران براي رسيدگي به بيماران کرونايي متحمل مي شوند، همگي با جديدت و فداکاري کار را ادامه مي دهند و داوطلبانه مرخصي هاي خود را لغو کرده اند.
وي با تاييد خبر ابتلا برخي از پرستاران به کرونا، ادامه داد: اين پرستاران با تشخيص سريع در منزل قرنظينه شده اند و وضعيت آنها و خانواده شان پيگيري مي شود.
دکتر قنبري با بيان اينکه پرستاران تمام تلاش خود را براي حفظ روحيه بيماران انجام مي دهند، تاکيد کرد: روحيه خوب پرستاران در روند درمان بيماران کمک بسزايي دارد و متقابلا با درمان و ترخيص بيماران، انرژي تيم پرستاري و تيم درمان هم مضاعف مي شود.
وي در ادامه گفت: مجموعه مدد تمام لوازم ايمني مورد نياز بيمارستان هاي دولتي را تامين کرده است اما در مورد دارو به نظر مي رسد با افزايش تعداد بيماران لازم است ذخيره سازي کافي انجام شود.
دکتر قنبري با اشاره به لغو عمل هاي جراحي الکتيو (غيراورژانس)، افزود: در حال حاضر به غير از سه بيمارستان تک تخصصي شامل شفا يحياييان (ارتوپدي)،  اکبرآبادي (زنان و زايمان) و علي اصغر (کودکان) مابقي بيمارستان ها درگير رسيدگي به بيماران مشکوک به کرونا شده اند و فقظ 10 تا 15 درصد تختهاي آنها براي موارد اورژانسي غير کروناي در نظر گرفته شده است.
وي اعلام کرد: با تکميل شدن ظرفيت بيمارستان هاي شهداي يافت آباد، در حال حاضر بيشترين مراجعه مردمي به بيمارستان هاي فيروزگر و حضرت رسول اکرم (ص) است.
وي در پايان خاطرنشان کرد: پيش بيني مي شود، شيوع کرونا در ايران تا پايان نيمه اول فروردين سير صعودي داشته باشد و در نيمه دوم فروردين و اوايل ارديبهشت اين سير نزولي شود.
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 327903
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم