• 1402/03/07 - 10:41
  • - تعداد بازدید: 890
  • - تعداد بازدیدکننده: 804
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /Z6Na
در بازدید دکتر پازوکی از دانشکده فناوری های نوین مطرح شد

جایگاه نخست "مهندسی بافت" دانشگاه علوم پزشکی ایران در کشور/طرح جدید مسکن برای هیئت علمی جوان دانشگاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر اقدامات دانشکده فناوری های نوین پزشکی برای تحقق سیاست جوانی جمعیت در حوزه باروری و حمایت از جایگاه نخست این دانشکده در زمینه "مهندسی بافت" در ایران، از طرح جدید مسکن اعضای هیئت علمی جوان دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی در دیدار از دانشکده فناوری های نوین پزشکی و در نشست با مدیران این دانشکده عنوان کرد: برای تاسیس این دانشکده، دکتر محمد تقی جغتایی از اواخر دهه هشتاد تلاش های زیادی داشتند، براین اساس همه اعضای هیئت علمی دانشگاه نیز باید در حوزه هایی مانند هوش مصنوعی ورود پیدا کنند.

وی با اشاره به فراهم شدن زمینه های تامین زیرساخت ها برای حمایت از شرکت های دانش بنیان در دانشگاه ادامه داد: دانشکده های دانشگاه از جمله دانشکده فناوری های نوین پزشکی باید هرچه بیشتر در زمینه مرجعیت این دانشگاه تلاش کنند.

پازوکی با بیان اینکه از مهمترین اهداف دانشگاه رسیدن به اهداف هفت گانه دانشگاه علوم پزشکی ایران که دربرگیرنده اهداف روسای قبلی این دانشگاه نیز است، گفت: بحث بین الملی سازی، کارآفرینی، تولید محصول، تحقق دانشگاه نسل نو، مسئولیت پذیری اجتماعی، چابک سازی، هوش مصنوعی، استفاده از بخش های غیر دولتی و خصوصی و در نهایت سیاست های جوانی جمعیت از مهمترین مقوله های اهداف دانشگاه است.

دانشگاه پزشکی در کنار تربیت متخصص باید انسان ارزشی تربیت کند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر برطرف کردن مشکلات مردم در نظام سلامت از سوی دانشگاه های علوم پزشکی ادامه داد: وظیفه دانشگاه فقط تربیت دانشجو با علم بالا نیست، بلکه از مهمترین اهداف این آموزش ها، تربیت شخصیت کامل برای انجام وظایف الهی هر انسانی است، بنابراین باید ارزش های الهی در سطح دانشگاه تقویت شود.

پازوکی با اشاره به محدودیت های اعتباری در سطوح دانشگاه عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران با داشتن 11 هزار دانشجو، باید بهداشت و درمان حدود 8 میلیون نفر در تهران را نیز پاسخ دهد، بنابراین باید اعتبارات مالی این بودجه ها مدیریت شود، براین اساس نباید فقط متکی به بودجه دانشگاه بود و باید از امکانات و بودجه دیگر نهادهای غیر دولتی و خصوصی نیز استفاده کرد.

اقدامات دانشکده فناوری های نوین پزشکی برای تحقق سیاست های جوانی جمعیت

وی همچنین با تاکید بر مقوله سیاست های جوانی جمعیت گفت: دانشکده فناوری های نوین پزشکی می تواند در زمینه های تخصصی جمعیت از جمله باروری و حتی مقولات فرهنگ سازی اقدام کند تا بتوان از این مسئله ملی (جوانی جمعیت) با موفقیت عبور کرد.

طرحی جدید برای مسکن اعضای هیئت علمی جوان دانشگاه

پازوکی در این نشست که با معرفی مدیران دانشکده فناوری های نوین پزشکی و عملکردهایشان همراه بود در پاسخ به مشکل مسکن اعضای هیئت علمی جوان دانشگاه عنوان کرد: از سال 1400 برای مسکن اعضای هیئت علمی اقدامات مهمی با رایزنی نهادهای مرتبط انجام شد و زمین و مسکن با قیمت مناسب به همراه وام و تسهیلات فراهم شد ولی اعضای هیئت علمی استقبال نکردند، با این وجود طرحی جدید در حوزه مسکن در حال پیگیری است که متعاقبا به استقبال اعضای هیئت علمی بستگی دارد.

پازوکی درباره ارائه اطلاعات کاربردهای فناوری های نوین در پزشکی از سوی بیمارستان ها نیز تکلیف کرد که با رعایت حقوق اخلاق حرفه ای و محرمانه بودن اطلاعات در حوزه درمان و بیماران، تمام معاونت های درمان بیمارستان ها مکلف به ارائه آمار و اطلاعات در این زمینه شوند.

وی همچنین در مقوله تعداد اعضای هیئت علمی دانشکده فناوری های نوین عنوان کرد: به شخصه معتقدم به دلیل اهمیت فناوری های نوین و هوش مصنوعی؛ باید همه هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران خود را از اعضای هیئت علمی این دانشکده محسوب کنند.

پازوکی درخصوص محدودیت های اعتباری و لزوم حمایت برای راه اندازی بخش و یا فراهم کردن تجهیزات در واحدهای تحقیقاتی دانشگاه گفت: برخی مواقع در دانشگاه مشاهده می شود یک استاد محدودیت هایی برای استفاده از دستگاهی برای برخی دانشجویان لحاظ می کند درحالیکه آن دستگاه به همت همان استاد در دانشگاه تجهیز شده است و به نوعی آن استاد نگران خرابی دستگاه از سوی کاربران کم تجربه است، بنابراین به شخصه به وجود پروتکل های اجرایی در چنین مواردی موافقم.

وی ادامه داد: درخصوص راه اندازی بخش یا فراهم کردن تجهیزات تحقیقاتی با توجه به محدودیت های مالی، معتقدم که اعضای هیئت علمی با تمام نهادهای غیر دولتی و خصوصی علمی، همکاری مشترک منعقد کنند زیرا نباید تجهیز امکانات تحقیقاتی صرفا مستلزم فراهم شدن این دستگاه ها در داخل دانشگاه شود و باید از امکانات دیگر نهادها به صورت مشارکتی استفاده کرد.

پازوکی درخصوص کمبود کلاس های تدریس در دانشکده فناوری های نوین پیشنهاد کرد تا از کلاس های درس در دانشکده پزشکی استفاده شود. همچنین فضای خالی زیر استخر دانشگاه نیز به دانشکده فناوری های نوین تعلق خواهد گرفت.

در ادامه نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با مدیران و اعضای هیئت علمی دانشکده فناوری های نوین، مباحث متعددی در حوزه های رفاهی، علمی و مالی مطرح شد.

پایان مطلب//

  • گروه خبری : اخبار برتر,علمی-آموزشی
  • کد خبر : 15453
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
A. Ramezanpour
خبرنگار:

A. Ramezanpour

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید