• 1400/09/01 - 06:27
  • - تعداد بازدید: 7
  • - تعداد بازدیدکننده: 7
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Zi8Vo
در گفت و گو با مديرعامل شرکت آژند سازه مطرح شد:

دستيابي به سيستم هوشمند در حوزه نظام سلامت

در گفت و گو با مديرعامل شرکت آژند سازه مطرح شد:
دستيابي به سيستم هوشمند در حوزه نظام سلامت


مديرعامل شرکت آژند سازه؛ مهمترين استراتژي و برنامه عملياتي شرکت را دستيابي به يک سيستم هوشمند و يکپارچه در حوزه نظام سلامت معرفي کرد.
به منظور آشنايي بيشتر با فعاليت شرکت هاي دانش بنيان مصاحبه اي با سيد احمدرضا شاپوريان؛ مديرعامل شرکت آژند سازه ابتياج تحت پوشش مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکي ايران انجام شده است.
مهندس شاپوريان در خصوص نحوه فعاليت شرکت بيان کرد: به علت برخي از مشکلات در مسيراجراي طرح ها مجبور به تغيير مجدد اساسنامه شرکت در سال ???? شديم و در سال ???? به واسطه آشنايي با مجموعه دانشگاه علوم پزشکي ايران موفق به پياده سازي ايده اي شديم که ما را مصمم کرد که در راه ايده هاي جديد و به ويژه در حوزه پزشکي گام برداريم. همچنين ايده ها را به صورت کاربردي پيگيري و توليد کنيم تا پاسخگوي نيازهاي جامعه باشيم.
 مديرعامل شرکت آژند سازه ابتياج گفت: در تمامي زمينه هاي ساختمان و برق به صورت تخصصي فعاليت داريم و در محور برق الکترونيک موفق به ساخت محصولاتي هم شديم.
وي با بيان اين نکته که اجراي برنامه هاي عملياتي نيازمند حمايت بيشتر است، افزود: اهداف زيادي را براي شرکت آژند سازه در نظر داريم ولي مهمترين استراتژي ما دستيابي به سيستم هوشمند و يکپارچه در حوزه سلامت است.


طراحي و ساخت var مغز با همکاري مرکز رشد


شاپوريان درزمينه انجام پژوهش هاي کاربردي در شرکت آژند سازه خاطرنشان کرد: در هر دو زمينه برق و ساختمان پروژه هاي زيادي انجام داده ايم ولي برنامه هايي که با همکاري مرکز تحقيقات علوم اعصاب و مرکز رشد و نو آوري دانشگاه علوم پزشکي ايران انجام داديم در حوزه طراحي و ساخت var مغز( نمايشگر سه بعدي مغز) هست که به محصول هم رسيديم؛ در واقع اين محصول علاوه بر با صرفه بودن به ارائه آموزش تخصصي و درک صحيح دانشجويان و ارتقاء علمي آنها کمک مي کند.
يکي ديگر از پروژه هاي مفصل و کاربردي، ايده خانه هوشمند سلامت است که درمرحله برنامه نويسي براي سيستم هستيم.
وي آشنا نبودن افراد علمي و متخصص در زمينه هاي مرتبط با صنعت و توليد و عدم وجود فضاي کافي براي توسعه فعاليت را از چالش هاي کسب و کار برشمرد و افزود: متاسفانه برخي از مديران  اين طرز تفکر اشتباه را دارند که يک ايده تا به محصول نرسد ارزش حمايت مالي را ندارد در صورتي که به عنوان تجربه اينجانب در حوزه صنعتي بايد ذکر کنم که بيشترين هزينه مربوط به مرحله اجراي ايده تا رسيدن به اولين محصول يا محصول نهايي است؛ ولي متاسفانه بودجه اي در مرحله پيش توليد به شرکت هاي فناور اختصاص داده نمي شود تا علاوه بر کاهش هزينه ها، محققان بتوانند به راحتي آزمون و خطا داشته باشند.
شاپوريان ضمن تقدير از حمايت دانشگاه علوم پزشکي ايران؛ افزود: همکاران در مرکز رشد دانشگاه با تلاش بسيار، شرکت هاي دانش بنيان را در مسير تحقق اهداف همراهي مي کنند که اميد است با اختصاص فضاي بيشتر براي توسعه فعاليت به پژوهشگران ياري رسانند.
پايان مطلب//
مرضيه ره نورد
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 327597
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم