• 1402/04/07 - 07:21
  • - تعداد بازدید: 188
  • - تعداد بازدیدکننده: 172
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /Z8ub
پیشنهاد رئیس اداره مشاوره و سلامت روان وزارت بهداشت

صنایع کشور درصدی از سودشان به پیشگیری و درمان مواد مخدر تخصیص یابد

رئیس اداره مشاوره و سلامت روان وزارت بهداشت با ارائه پیشنهادی برای تخصیص بخشی از سود صنایع کلان کشور برای پیشگیری و درمان مواد مخدر گفت: محیط خوابگاه‌ها و شلوغی آن برای دانشجویان استرس زا است و باید به محیطی شاد و امن تبدیل شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ دکتر سیامک طهماسبی در نشست تخصصی روز جهانی مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد: فشار و هزینه زیادی برای ترک مواد مخدر بر فرد مصرف کننده و خانواده آنان تحمیل می شود، بنابراین اولویت باید روی پیشگیری متمرکز شود.

 

وی پیشنهاد کرد: صنایع کلان کشور درصدی از سود خود را به زمینه پیشگیری و درمان این مهم اختصاص دهند زیرا هم برای پیگیری و هم برای درمان بیماران مبتلا به مصرف مواد مخدر نیازمند بودجه هستیم و بدون بودجه کاری را نمی توان پیش برد.

 

طهماسبی گفت: دانشجو باید (نه) گفتن را بیاموزد و به مصرف مواد با قاطعیت نه بگوید. فشارهای درسی که روی دانشجویان ما در رشته های پزشکی و پیراپزشکی است گاهی آنان را به مصرف مواد سوق می دهد. محیط خوابگاه و شلوغی آن برای دانشجویان استرس زا شده است. ما با جلسات مشترکی که با معاونت آموزشی وزارت بهداشت داشتیم در تلاشیم این سختگیری ها کاهش یابد و محیط استرس زا به محیطی شاد و امن تبدیل شود.

برادران: انگ زدن برای مصرف سیگار ممنوع

در ادامه دکتر عبدالوهاب برادران معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ایران در مورد حمایت از دانشجویان و اهمیت پیشگیری از مصرف مواد مخدر توضیحاتی ارائه کرد.

 

برادران گفت: ما به دانشجویان خدمات مشاوره ای ارائه می دهیم و چتر حمایتی خود را برای درمان مصرف کنندگان گشوده ایم.

 

وی در مورد یکی از اهداف دانشگاه علوم پزشکی ایران برای رسیدن به دانشگاه بدون دخانیات عنوان کرد: ما باید ورود مواد مخدر به داخل دانشگاه و خوابگاه ها را تحت نظارت قرار داده و از ورود این مواد جلوگیری کنیم. 

 

برادران در تأیید شعار روز جهانی مبارزه با مواد مخدر گفت: در بحث مصرف سیگار و مواد مخدر ما نباید به مصرف کنندگان انگ بزنیم بلکه باید برای درمان آنان تلاش کنیم و از آنان حمایت کنیم.

 

پیروی: گنجانیدن مبحث مواد مخدر در محتوای درسی دانشجویان و دانش آموزان

در ادامه حمید پیروی مشاور معاون دانشجویی و فرهنگی در امور سلامت روان در مورد تفکر غلط جوانان در مورد بی خطر انگاری مواد مخدر مانند ماری جوآنا گفت: متأسفانه در حال حاضر بسیاری از قشر تحصیلکرده حتی در جوامع پزشکی مصرف مواد مخدر سبک مانند ماری جوآنا را بی خطر و بدون عوارض می دانند در صورتی که این تفکر بسیار غلط بوده و وظیفه ما در دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان مرکزی آموزشی، درمانی و بهداشتی این است که مردم جامعه را از عوارض مصرف اینگونه مواد به طور تخصصی آگاه کنیم.

 

وی افزود: آموزش مهارت تاب آوری، برگزاری فوق برنامه های آموزشی، تولید محتوای آموزشی، تلاش برای دشوار کردن دسترسی به مواد مخدر از دیگر مواردی است که برای کاهش مصرف می توان انجام داد.

 

پیروی گفت: امروزه ما شاهد رشد 73 درصدی مصرف سیگار و مواد مخدر در بین زنان جامعه هستیم بنابراین پیشنهاد می کنم مبحث مواد مخدر در محتوای درسی دانشجویان و دانش آموزان گنجانده شود و برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری آموزش های لازم به مردم داده شود.

 

در ادامه دکتر عسگری مدیر کل فرهنگی پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، دکتر احمد بنار مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر احمد حاجبی مشاور ارشد دفتر نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در حوزه سلامت روان و اعتیاد و سرهنگ طاهری نماینده رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور از دیگر سخنرانان این نشست تخصصی بودند.

پایان مطلب//

  • گروه خبری : اخبار برتر
  • کد خبر : 16880
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
A. Ramezanpour
خبرنگار:

A. Ramezanpour

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید