فرمانده عمليات مديريت بيماري کرونا در کلانشهر تهران تاکيد کرد:
ضرورت تداوم همکاري مردم با مراکز بهداشتي در زمينه غربالگري
فرمانده عمليات مديريت بيماري کرونا در کلانشهر تهران، با بيان اينکه در ?? ساعت گذشته ميزان مراجعه به مراکز مراقبت هاي بهداشتي کاهش يافته است، از شهروندان درخواست کرد بيش از گذشته در زمينه غربالگري با مراکز بهداشتي همکاري کنند.
فرمانده عمليات مديريت بيماري کرونا در کلانشهر تهران، با بيان اينکه در ?? ساعت گذشته ميزان مراجعه به مراکز مراقبت هاي بهداشتي کاهش يافته است، از شهروندان درخواست کرد بيش از گذشته در زمينه غربالگري با مراکز بهداشتي همکاري کنند.
به نقل از وبدا، دکتر عليرضا زالي، درخصوص وضعيت بيماري کرونا در استان تهران، اظهار کرد: در ?? ساعت گذشته، ?? بيمار جديد به عنوان بيمار مبتلا به کرونا در بخش هاي عادي و ?? بيمار در بخش مراقبت هاي ويژه بيمارستان هاي تحت پوشش استان تهران بستري شدند.
وي ادامه داد: همچنين، ??? بيمار در ?? ساعت گذشته از بيمارستان هاي استان تهران ترخيص شدند.
دکتر زالي از بستري ?? درصد مراجعان به بخش هاي بهداشتي و درماني استان در طول ?? ساعت گذشته خبر داد و گفت: ?? درصد مراجعان با دريافت خدمات سرپايي ترخيص شده اند.
وي همچنين از تقليل مراجعه به مراکز مراقبت هاي بهداشتي در طول ?? ساعت گذشته خبر داد.
دکتر زالي با تاکيد بر ضرورت اطلاع رساني رسانه ها درباره اهميت غربالگري، يادآور شد: افراد با شروع علائم در خود در وهله اول از طريق سامانه ???? و مواردي مانند آن، بهتر است به مراکزي مانند مراکز جامع سلامت که اصالتا مراکز بهداشتي هستند، مراجعه کنند.
وي يادآور شد: کاهش آمار مراجعان به اين مراکز مي تواند تا حدي بحث استمرار غربالگري را با خدشه رو به رو کند، به خصوص آنکه در گام دوم غربالگري ملي در استان تهران هستيم و بيش از گذشته نيازمند همکاري و همياري شهروندانيم.
دکتر زالي از شهروندان درخواست کرد بيش از گذشته در زمينه غربالگري با مراکز بهداشتي همکاري کنند.
وي افزود: طبيعتا با افزوده شدن تعداد مراجعان مراکز بهداشتي از ميزان مراجعان به بخش هاي درماني و بستري در اين مراکز کاسته خواهد شد و اين مساله درمان بيماري را با سهولت بيشتري همراه خواهد کرد.
وي در خصوص نظارت بر وضعيت رستوران هاي استان تهران، اظهار کرد: رستوران ها جزو اماکني هستند که قبل از شيوع کرونا نيز تحت نظارت کامل بخش بهداشت محيط دانشگاه ها قرار داشتند و طبيعتا پس از بازگشايي رستوران ها، اين نظارت ها و مراقبت ها افزايش بيشتري مي يابند و تيم هاي جديدي توسط دانشگاه ها براي اين نظارت ها اعزام خواهند شد.
دکتر زالي تاکيد کرد: همان طور که بارها اعلام کرده ايم، هيچ غذايي به اندازه غذاي طبخ شده در منزل از سلامت کافي برخوردار نيست و بهترين الگوي غذايي، همان چيزي است که بر اساس سليقه و ذائقه خانواده تهيه مي شود و طبيعتا از بهداشت بالاتري برخوردار است.
وي افزود: حضور افراد در رستوران ها مانند هر فضاي مسقف ديگري نيازمند رعايت چند شرط است؛ اولين شرط رعايت فاصله گذاري اجتماعي است و افراد مانند گذشته نبايد رو به روي هم بنشينند، بلکه بايد به صورت ضربدري يا مقابل به راس نسبت به يکديگر قرار بگيرند.
دکتر زالي ادامه داد: همچنين تعداد اندکي از افراد بايد در رستوران حضور داشته باشند و استفاده از رستوران به حداقل ظرفيت ممکن رسانده شود.
وي يادآور شد: در صورت امکان براي مصرف نمک، سماق و مواردي از اين دست بايد از ظروف يکبار مصرف استفاده شود و از وسايلي مانند قاشق و چنگال به صورت بسته بندي و ترجيحا يکبار مصرف استفاده شود.
دکتر زالي يکي از مهمترين مشکلات بهداشتي در رستوران ها را عدم امکان استفاده از ماسک در هنگام تناول غذا عنوان کرد و گفت: به همين خاطر افرادي که در خود علائم بيماري کوويد ?? مشاهده مي کنند و يا با افراد مشکوک به بيماري در تماس بوده اند، از حضور در رستوران خودداري کنند.
زمان حضور افراد در رستوران کاهش يابد
وي توصيه کرد: زمان حضور افراد در رستوران کاهش يابد تا احتمال انتقال بيماري کمتر شود.
تاکيد بر اهميت تهويه مناسب در رستوران ها
دکتر زالي با تاکيد بر اهميت تهويه مناسب در رستوران ها، گفت: رستوران هايي که سقف کوتاه دارند و امکن تهويه مناسب در آن ها فراهم نيست، طبيعتا پرمخاطره تر هستند.
وي ادامه داد: سطوح رستوران مي تواند به انتقال بيماري کمک کند و در مواد غذايي خام نيز شانس بالاتري براي انتقال بيماري کوويد ??وجود دارد.
دکتر زالي در پايان اطمينان از پخت کامل مواد غذايي را نکته اي مهم دانست و افزود: بخش خام موادغذايي نيز بايد به صورت بهداشتي در فرآيند آماده سازي تهيه شده باشند تا خطر انتقال بيماري کاهش يابد.
به نقل از وبدا، دکتر عليرضا زالي، درخصوص وضعيت بيماري کرونا در استان تهران، اظهار کرد: در ?? ساعت گذشته، ?? بيمار جديد به عنوان بيمار مبتلا به کرونا در بخش هاي عادي و ?? بيمار در بخش مراقبت هاي ويژه بيمارستان هاي تحت پوشش استان تهران بستري شدند.
وي ادامه داد: همچنين، ??? بيمار در ?? ساعت گذشته از بيمارستان هاي استان تهران ترخيص شدند.
دکتر زالي از بستري ?? درصد مراجعان به بخش هاي بهداشتي و درماني استان در طول ?? ساعت گذشته خبر داد و گفت: ?? درصد مراجعان با دريافت خدمات سرپايي ترخيص شده اند.
وي همچنين از تقليل مراجعه به مراکز مراقبت هاي بهداشتي در طول ?? ساعت گذشته خبر داد.
دکتر زالي با تاکيد بر ضرورت اطلاع رساني رسانه ها درباره اهميت غربالگري، يادآور شد: افراد با شروع علائم در خود در وهله اول از طريق سامانه ???? و مواردي مانند آن، بهتر است به مراکزي مانند مراکز جامع سلامت که اصالتا مراکز بهداشتي هستند، مراجعه کنند.
وي يادآور شد: کاهش آمار مراجعان به اين مراکز مي تواند تا حدي بحث استمرار غربالگري را با خدشه رو به رو کند، به خصوص آنکه در گام دوم غربالگري ملي در استان تهران هستيم و بيش از گذشته نيازمند همکاري و همياري شهروندانيم.
دکتر زالي از شهروندان درخواست کرد بيش از گذشته در زمينه غربالگري با مراکز بهداشتي همکاري کنند.
وي افزود: طبيعتا با افزوده شدن تعداد مراجعان مراکز بهداشتي از ميزان مراجعان به بخش هاي درماني و بستري در اين مراکز کاسته خواهد شد و اين مساله درمان بيماري را با سهولت بيشتري همراه خواهد کرد.
وي در خصوص نظارت بر وضعيت رستوران هاي استان تهران، اظهار کرد: رستوران ها جزو اماکني هستند که قبل از شيوع کرونا نيز تحت نظارت کامل بخش بهداشت محيط دانشگاه ها قرار داشتند و طبيعتا پس از بازگشايي رستوران ها، اين نظارت ها و مراقبت ها افزايش بيشتري مي يابند و تيم هاي جديدي توسط دانشگاه ها براي اين نظارت ها اعزام خواهند شد.
دکتر زالي تاکيد کرد: همان طور که بارها اعلام کرده ايم، هيچ غذايي به اندازه غذاي طبخ شده در منزل از سلامت کافي برخوردار نيست و بهترين الگوي غذايي، همان چيزي است که بر اساس سليقه و ذائقه خانواده تهيه مي شود و طبيعتا از بهداشت بالاتري برخوردار است.
وي افزود: حضور افراد در رستوران ها مانند هر فضاي مسقف ديگري نيازمند رعايت چند شرط است؛ اولين شرط رعايت فاصله گذاري اجتماعي است و افراد مانند گذشته نبايد رو به روي هم بنشينند، بلکه بايد به صورت ضربدري يا مقابل به راس نسبت به يکديگر قرار بگيرند.
دکتر زالي ادامه داد: همچنين تعداد اندکي از افراد بايد در رستوران حضور داشته باشند و استفاده از رستوران به حداقل ظرفيت ممکن رسانده شود.
وي يادآور شد: در صورت امکان براي مصرف نمک، سماق و مواردي از اين دست بايد از ظروف يکبار مصرف استفاده شود و از وسايلي مانند قاشق و چنگال به صورت بسته بندي و ترجيحا يکبار مصرف استفاده شود.
دکتر زالي يکي از مهمترين مشکلات بهداشتي در رستوران ها را عدم امکان استفاده از ماسک در هنگام تناول غذا عنوان کرد و گفت: به همين خاطر افرادي که در خود علائم بيماري کوويد ?? مشاهده مي کنند و يا با افراد مشکوک به بيماري در تماس بوده اند، از حضور در رستوران خودداري کنند.
زمان حضور افراد در رستوران کاهش يابد
وي توصيه کرد: زمان حضور افراد در رستوران کاهش يابد تا احتمال انتقال بيماري کمتر شود.
تاکيد بر اهميت تهويه مناسب در رستوران ها
دکتر زالي با تاکيد بر اهميت تهويه مناسب در رستوران ها، گفت: رستوران هايي که سقف کوتاه دارند و امکن تهويه مناسب در آن ها فراهم نيست، طبيعتا پرمخاطره تر هستند.
وي ادامه داد: سطوح رستوران مي تواند به انتقال بيماري کمک کند و در مواد غذايي خام نيز شانس بالاتري براي انتقال بيماري کوويد ??وجود دارد.
دکتر زالي در پايان اطمينان از پخت کامل مواد غذايي را نکته اي مهم دانست و افزود: بخش خام موادغذايي نيز بايد به صورت بهداشتي در فرآيند آماده سازي تهيه شده باشند تا خطر انتقال بيماري کاهش يابد.
کپی لینک کوتاه: