• 1400/04/02 - 03:35
  • - تعداد بازدید: 9
  • - تعداد بازدیدکننده: 9
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /Z8MVo
در گفت‌وگو با ايسنا اعلام شد

علت ازدحام در مراکز واکسيناسيون / بدون نوبت‌ مراجعه نکنيد




در گفت‌وگو با ايسنا اعلام شد



علت ازدحام در مراکز واکسيناسيون / بدون نوبت‌ مراجعه نکنيد




معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکي ايران با تاکيد بر عدم مراجعه حضوري به مراکز واکسيناسيون کرونا، گفت: بيشتر واکسن فعلي براي کساني است که وقت تزريق نوبت دومشان است؛ بنابراين مردم از مراجعه بي‌مورد به مراکز خودداري کنند تا پيامک برايشان ارسال شود که چه روز و چه ساعتي به کدام مرکز مراجعه کنند.



دکتر بابک عشرتي در گفت‌وگو با ايسنا، گفت: از ابتداي هفته جاري سري جديدي از واکسن کرونا به ما تحويل داده شده است ولي متاسفانه عده زيادي از کساني که عموما نوبت دريافت دز دوم واکسنشان بود و برخي افراد دز اولي خارج از نوبت‌دهي و ارسال پيامک به ما مراجعه کردند و به همين دليل ازدحام خيلي زيادي در مراکز تجميعي واکسيناسيون رخ داده است و حتي کساني که نوبت دريافت مي‌کردند هم با اين مشکل مواجه بودند.



وي افزود: فعلا به دليل وجود ازحام در مراکز واکسيناسيون، پروسه نوبت‌دهي را متوقف کرديم. با توجه به گرماي هوا و براي رعايت بيشتر پروتکل‌هاي بهداشتي از مردم خواهش مي‌کنم خارج از نوبت‌دهي به مراکز واکسيناسيون مراجعه نکنند. بيشتر واکسن فعلي براي کساني است که وقت تزريق نوبت دومشان است؛ بنابراين از مراجعه بي‌مورد به مراکز خودداري کنند تا پيامک برايشان ارسال شود که چه روز و چه ساعتي به کدام مرکز مراجعه کنند.



عشرتي ادامه داد: البته تزريق نوبت اول هم صورت خواهد گرفت. به محض ثبت نام افراد در سامانه salamat.gov.ir اسامي براي ما مي‌آيد و با کم‌تر شدن ازدحام فعلي، نفرات بعدي را نوبت‌دهي خواهيم کرد و پيامک برايشان ارسال مي‌شود. در حال حاضر عمده واکسني که به دستمان رسيده و تزريق مي‌کنيم براي ?? سال به بالا و نوبت دوم است.



وي افزود: در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکي ايران حدود ??? هزار نفر در نوبت تزريق دز دوم واکسن قرار دارند. عموما افرادي که تزريق دز اولشان در اوايل ارديبهشت صورت گرفته است، تزريق دز دوم هم به موقع انجام شده است و کساني که در نيمه دوم ارديبشت تزريق واکسن داشتند احتمالا دز دوم را با حدود ? روز تاخير دريافت کردند. تقريبا اکثر افراد در نوبت تزريق دز دوم از دريافت کنندگان واکسن سينوفارم هستند.



معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکي ايران، تاکيد کرد: ايمني واکسن ?? روز بعد از تزريق دز دوم به حداکثر خود مي‌رسد. از طرفي هنوز د رمورد اثربخشي واکسن‌ها اطلاعاتمان دقيق نيست؛ بنابراين بايد تا زماني که تعداد زيادي در کشور واکسينه شوند پروتکل‌هاي بهداشتي رعايت شود. کشورهايي هم که پروتکل‌ها را کاهش دادند زماني بوده است که بالاي ?? درصد گروه هدف کشورشان را واکسينه کردند. به همين دليل حتي پس از تزريق واکسن‌ هم استفاده از ماسک و رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي بسيار مهم است.



وي در ادامه درباره مراکز و محل تزريق دوز اول و دوم نيز گفت: ممکن است محل تزريق دز اول و دوم تغيير کند؛ زيرا ما واکسيناسيون را از مراکز کوچک‌تر به سمت مراکز تجمعي برده‌ايم. در چنين شرايطي واکسيناسيون دز دوم مي‌تواند در يک مرکز ديگر صورت گيرد اما به شرط آنکه مرکز دوم هم تحت پوشش همان دانشگاه علوم پزشکي باشد که مرکز تزريق دز اول بوده است. بنابراين به عنوان مثال اگر نوبت اول را در مرکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکي ايران انجام دادند، نمي‌توانند دز دوم را در مرکزي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي انجام دهند؛ زيرا بانک اطلاعاتي هر دانشگاه در دست خودش است.



انتهاي پيام



  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 327302
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم