• 1399/02/29 - 08:38
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZE4Wo

پانزدهمين جلسه ستاد بحران کرونا برگزار شد/ ايجاد پايگاه دانشي در دستور کار ستاد بحران کرونا

    رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران در پانزدهمين جلسه ستاد بحران کرونا با يادآوري اينکه کرونا هنوز وجود دارد، بر اهميت بهره گيري از تجربه هاي کسب شده براي اصلاح فرآيندها، رفع نواقص و افزايش آمادگي تاکيد کرد.

  رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران در پانزدهمين جلسه ستاد بحران کرونا با يادآوري اينکه کرونا هنوز وجود دارد، بر اهميت بهره گيري از تجربه هاي کسب شده براي اصلاح فرآيندها، رفع نواقص و افزايش آمادگي تاکيد کرد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر کوهپايه زاده چهارشنبه بيست و چهارم ارديبهشت 1399 در نشست ستاد بحران کرونا، اظهار کرد: از دو روز گذشته آمار مبتلايان به کرونا در تهران روند صعودي پيدا کرده؛ البته با توجه به بازگشايي بسياري از مراکز، پيش بيني مي شد که اين اتفاق زودتر رخ بدهد.
وي با اشاره به وضعيت نامطلوب شيوع کرونا در خوزستان، افزود: به نظر مي رسد، گرم شدن هوا ممکن است باعث محدود شدن ويروس کرونا شود اما موجب از بين رفتن کامل آن نمي شود. 
دکتر کوهپايه زاده با بيان اينکه تصميم دولت براي بازگشايي کسب و کارها به جهت شرايط اقتصادي کشور قابل درک است، گفت: هنوز فعاليت برخي مراکز مانند ورزشگاه ها، مساجد و مراکز مذهبي و همچنين رستورانها آغاز نشده و شايد با بازگشايي آنها وضع کمي بدتر هم بشود.
وي افزود: بنابراين به نظر من چيزي به عنوان پساکرونا هنوز رخ نداده است. بلکه فعلا در دوره اي هستيم که بايد از اين فرصت براي افزايش آمادگي ها و رفع نواقص گذشته استفاده کنيم.
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران تصريح کرد: بحران کرونا براي ما تمام شده، نيست؛ البته در حال حاضر از کرونا خيلي عقب نيستم.
وي گفت: افزايش ظرفيت انجام آزمايش هاي تشخيصي، شناخت بيشتر ما از بيماري و کسب تجربه در درمان سرعت ترخيص بيماران را افزايش داده است.
دکتر کوهپايه زاده در ادامه افزود: بنابراين در اين فرصتي که مراجعه به مراکز درماني و تعداد افراد نيازمند به بستري کاهش پيدا کرده، بايد اين وضعيت در حوزه درمان را حفظ کنيم و از سوي ديگر نظارت بيشتري بر حوزه بهداشت داشته باشيم.
وي گفت: بايد با تقويت شبکه هاي بهداشت و سرمايه گذاري در رديابي بيماران، براي پيشگيري و مراقبت از سلامت مردم تلاش بيشتري بکنيم.
وي همچنين تاکيد کرد:  بايد کمبودها در حوزه درمان، در حوزه دارو و وسايل محافظت فردي شناسايي شده و براي رفع آن ها راه حل ارائه شود.
دکتر کوهپايه زاده با اشاره به راه اندازي قرارگاه بحران کرونا در دانشگاه علوم پزشکي ايران از ابتداي بروز کرونا در کشور، اظهار کرد: اين قرارگاه به منظور همگرايي و هم افزايي شکل گرفت اما واقعيت اين است تا رسيدن به نقطه مطلوب فاصله داريم. 
وي افزود: حضور جدي تر کارشناسان حوزه بهداشت و درمان، همچنين بکارگيري ظرفيت پدافند غيرعامل دانشگاه و همکاري اساتيد و دانشجويان گروه حوادث و بلايا مي تواند، موجب تقويت قرارگاه کرونا شود. 
وي با بيان اينکه به نظر من در بحران کرونا هر کس در حوزه وظايف خود به خوبي عمل کرده، افزود: افراد علمي و اجرايي ديگر هم بايد به جمع ما اضافه بشوند تا با تجربه اي که در اين بحران کسب کرديم، هماهنگي تيمي بيشتري شکل بگيرد.
وي گفت: بايد با به اشتراک گذاشتن تجربه ها و پرورش آنها، آمادگي خودمان را همواره حفظ کنيم و هوشمندانه به دنبال تصحيح فرآيندها باشيم.
دکتر سيد احمد احمدي؛ مدير روابط عمومي دانشگاه نيز در اين جلسه در اين باره گفت: در هر حادثه و بحراني، اطلاعاتي توليد مي شود که گردآوري ها آنها در يک پايگاه داده اي از اهميت ويژه اي برخودار است.
وي با تاکيد بر گفته هاي رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران، افزود: با توجه به اقدامات ارزشمندي که در بحران کرونا انجام شده، پيشنهاد مي کنم با مستندسازي اين داده ها، توجه ويژه اي به ايجاد يک پايگاه دانشي شود.
وي همچنين گفت: مديريت دانش و ايجاد پايگاه داده هاي مرتبط با بحران کرونا مستلزم توجه فعال تري از سوي توليدکنندگان اين داده ها است.
بنا براين گزارش مستندسازي فعاليتها و تجربه ها در بحران کرونا و گردآوري آنها در يک پايگاه دانشي مورد تاييد معاونان دانشگاه و ساير اعضاي اين نشست قرار گرفت.
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 328244
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم