• 1400/06/16 - 18:01
  • - تعداد بازدید: 4
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Zu5Vo
رييس دانشگاه ايران عنوان کرد:

گروه هاي ارائه دهنده خدمات سلامت بايد به حفاظت پرتويي حساس باشند

رييس دانشگاه ايران عنوان کرد:
گروه هاي ارائه دهنده خدمات سلامت بايد به حفاظت پرتويي حساس باشند


وبينار دو روزه حفاظت پرتويي ويژه پزشکان عمومي در دانشگاه علوم پزشکي ايران آغاز شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه؛ دکتر کوهپايه زاده رئيس دانشگاه گفت: باعث افتخار است که همکاران زيادي از پزشکان کشور در اين همايش ثبت نام کردند و اينکه در کنار مباحث بيماري کوويد در سطح ملي و بين المللي موضوع ارزشمندي به نام حفاظت پرتويي  هم توجهات لازم وجود دارد، بسيار قابل تحسين است.
وي افزود: در دانشگاه علوم پزشکي ايران اين احساس نياز مي شد که در کنار صاحب نظران علوم پرتويي و همکاران پدافند غيرعامل وبينار دو روز برگزار شود که با استقبال زيادي روبرو شد. اميدواريم شروعي براي کارگاههاي بعدي، افزايش توانايي ها و دانش فني به صورت عميق تر در همايشهاي پيشرفته تر باشد.
دکتر کوهپايه زاده با بيان اينکه  فرهنگ توجه به حافظت پرتويي واقعا موضوع بسيار عميق و نهادينه اي در جامعه است، گفت: مروجين اين تفکر که گروه علوم پزشکي و ارائه دهنده خدمات سلامت هستند، بايد به اين موضوع حساس باشند.
رييس دانشگاه در پايان خاطر نشان کرد: اميدوارم به عنوان يکي از دانشگاههايي که همواره در زمينه پاسخگويي اجتماعي به نيازهاي مورد نظر سلامت واکنش نشان داده و تلاش کرده پاسخگو باشد، با همکاري، هم انديشي و خرد جمعي گردهمايي هاي علمي را در سطح ملي و بين المللي اجرا کنيم.
دکتر علي نشاسته ريز؛ مديرگروه آموزشي علوم پرتوي دانشگاه علوم پزشکي ايرانبا بيان اينکه مقوله پرتوها منوط به کار در بيمارستان و بيمار نمي شود، گفت: در زندگي و محيط زندگي به طور عمده با مواد پرتو زا در ارتباط هستيم. بنابراين شناخت در علوم پرتويي هم در جامعه علمي، هم در جامعه عمومي بايد تقويت شود.
وي افزود: کميته علمي سلامت پرتويي متشکل از سازمانهاي مختلف شامل دانشگاه، سازمان انرژي ايران، سازمان پدافند غيرعامل، وزارت دفاع و وزارت بهداشت است.
دکتر نشاسته ريز اظهار کرد: در اين وبينار سعي کرديم از برنامه هايي استفاده کنيم که براي تمامي همکاران قابل استفاده باشد، چرا که به دنبال مرجعيت علمي هستيم. همچنين مبتني بر شناخت بيشتر اجزاي حفاظت پرتويي باشد.
مديرگروه آموزشي علوم پرتوي دانشگاه خاطر نشان کرد: در اين همايش همچنين سعي شد نگاه کاربردي باشد. چرا که ميزان برخورد در آحاد مختلف جامعه پزشکي کاملا متفاوت است. بنابراين ميزان اطلاعات در حوزه افراد هم بايد کاملا متفاوت و مرتبط با کاري که انجام مي دهند و تخصص باشد.
وبينار دو روزه حفاظت پرتويي ويژه ي پزشکان عمومي با محورهاي پرتوهاي يونساز و منابع مولد پرتو، کميت ها و يکاهاي حفاظتي و دزسنجي، آشنايي با اصول و قانون حفاظت در برابر اشعه، اثرات بيولوژيک پرتوها، پرتوگيري داخلي، تشخيص و درمان ضايعات حاد پرتوي، تمام بدن، تشخيص و درمان ضايعات موضعي و اصول مراقبت پزشکي ورخ شانزدهم و هفدهم شهريور ???? در دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار مي شود.
 
پايان خبر
الميرا ترنيان
 
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 327437
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم