• 1399/11/12 - 12:18
  • - تعداد بازدید: 7
  • - تعداد بازدیدکننده: 7
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZYEVo
متخصص راديوتراپي انکولوژي:

15 درصد سرطان‌هاي سينه ارثي هستند

متخصص راديوتراپي انکولوژي:
?? درصد سرطان‌هاي سينه ارثي هستند


متخصص راديوتراپي انکولوژي گفت: ?? تا ?? درصد موارد ابتلا به سرطان سينه ممکن است موروثي باشد و بر اساس آمار‌ها از هر ? تا ?? زن يک نفر به سرطان سينه مبتلا مي‌شود.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، ثريا سلمانيان، عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران و متخصص راديوتراپي انکولوژي با اشاره به هفته سرطان در باره‌ي سرطان سينه اظهار کرد: سرطان سينه جزو شايع‌ترين سرطان‌هاي زنان در جهان به شمار مي رود و بر اساس آمارهاي سازمان بهداشت جهاني از هر ? تا ?? زن يک نفر ممکن است مبتلا به سرطان سينه شود بنابراين آمار ابتلا به اين بيماري بسيار زياد است و بايد ميزان توجه ها را جهت پيشگيري از ابتلا به اين نوع سرطان افزايش داد.
وي با اشاره به اينکه موضوعات هورموني در زنان عمده علت ابتلا به سرطان سينه است، گفت: فقط ?? تا ?? درصد موارد ابتلا به سرطان سينه ممکن است موروثي باشد بنابراين هر فردي ممکن است بدون سابقه خانوادگي در معرض ابتلا به سرطان سينه باشد.
 
اولين بانوي متخصص حوزه راديوتراپي انکولوژي در کشور با اشاره به اينکه زنان از ?? سالگي بايد نسبت به خودآزمايي سينه‌هاي خود اقدام کنند و اگر موارد مشکوک و هر نوع توده را در سينه يا زيربغل احساس کردند حتماً به پزشک مراجعه کنند، عنوان کرد: زنان اگر سابقه موروثي ابتلا به سرطان ندارند ماموگرافي را از سن ?? سال به بالا و اگر سابقه ابتلا به اين بيماري را در خانواده خود دارند، ماموگرافي را از ?? سالگي آغاز کنند.
 
وي با تاکيد بر اينکه سرطان سينه ?? تا ?? درصد با تغيير سبک زندگي قابل پيشگيري است، گفت: تغذيه مناسب، خواب خوب و تحرک و وزن مناسب در پيشگيري از ابتلا به سرطان سينه بسيار حائز اهميت است.
 
سلمانيان بيان کرد: در صورتي که سرطان سينه در مراحل اوليه تشخيص داده شود نتيجه مناسب درماني حاصل خواهد شد و بيماري کاملاً از بين خواهد رفت ولي اگر بيماري در مراحل پيشرفته تشخيص داده شود درمان شايد نتيجه موثري به همراه نداشته باشد.
 
وي با بيان اينکه حدود ? درصد افراد مبتلا به سرطان سينه ممکن است مشکل آنها با درد همراه باشند، گفت: اصولاً سرطان سينه با درد همراه نيست مگر اينکه توده خيلي بزرگ شده باشد و بافت هاي اطراف را درگير کند ولي به طور کلي هر نوع توده در سينه بايد توسط افراد جدي گرفته شود و جهت بررسي بيمار به پزشک مراجعه کند.
 
اين متخصص راديوتراپي آنکولوژي تصريح کرد: در ايران سرطان سينه نيز جزو شايع‌ترين سرطان‌هاي زنان به شمار مي‌رود اما متاسفانه برخي از زنان درمان و تشخيص آن را به تاخير مي‌اندازند و يا در گرفتن مشاوره خجالت مي کشند و اين سبب مي شود که بيماري آنها در مراحل پيشرفته تري تشخيص داده شود و اين در حالي است که اگر بيماري به موقع تشخيص داده شود حتي بدون نياز به شيمي درماني با يک جراحي ساده قابل درمان خواهد بود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


 
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 326951
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم