از سوی کارشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد
کشف کارگاه خانگی آمادهسازی گوشت فاسد برای رستورانها
کارشناسان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران یک کارگاه خانگی آمادهسازی گوشت فاسد برای رستورانها را توقیف کردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، پیرو گزارش واصله و با توجه به دستور معاون دادستان و تماس پلیس امنیت شهرستان بهارستان در تاریخ 3 دی ماه 1402 کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بهارستان به یک واحد مسکونی مراجعه و مشاهده شد که آماده سازی و چرخ کردن گوشتهای تاریخ مصرف گذشته و فاسد برای عرضه به رستورانها در شرایط غیر بهداشتی اقدام میکنند.
براین اساس طبق نظر نماینده دامپزشکی حدودا ۲۵۰ کیلوگرم گوشت چرخ کرده فاقد مشخصات و سنگدان از محل خارج و در سردخانه توقیف شد.
پایان مطلب//
کپی لینک کوتاه: