• 1401/03/11 - 10:48
  • - تعداد بازدید: 207
  • - تعداد بازدیدکننده: 190
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZrD
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران:

دانشجوی شاهد و ایثارگر پزشکی باید با جایگاه علمی بالا خدمت دوچندان به نظام سلامت ارائه کند

 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره اینکه دانشجوی شاهد و ایثاگر باید دو برابر دیگر دانشجویان تلاش علمی برای تحصیل بهتر انجام دهد، گفت: این دانشجویان پزشکی برای سربلندی خون شهیدان شان باید بیشتر از دیگر کادر سلامت به بیماران خدمت دوچندان کنند.
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، عبدالرضا پازوکی در مراسم جشن توجیهی دانشجویان شاهد و ایثارگر ورودی جدید دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: رسالت سنگینی بر دوش دانشجویان شاهد و ایثارگر حوزه پزشکی است.
 
وی خطاب به دانشجویان شاهد و ایثارگر ورودی جدید دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: شما فرزندان بزرگ مردانی به شمار می آیید که باید دو برابر دیگر دانشجویان تلاش علمی، پژوهشی، نوآوری و فناوری خلق کنید تا در قبال مسئولیت خون شهیدان تان سربلندی نصیب تان شود. البته مدیران دانشگاه نیز در برابر فرزندان شهدا مسئولیت دارند.
 
پازوکی با اشاره مسئولیت سنگین دانشجویان شاهد و ایثارگر رشته های پزشکی در قبال بیماران عنوان کرد: دوران دانشجویی پزشکی با وجود 7 سال تحصیل سخت؛ خیلی زود نیز سپری می شود و شما به عنوان دانشجوی پزشکی و فرزندان شهدا و ایثارگر که باید در بیمارستان ها بر بالین بیماران حضور بیابید باید بسیاری از تفریحات خود چشم پوشی کنید و بیشتر زمان خود را برای خدمت بیمار و کمک به پرستاران و کادر درمان قرار دهید.
 
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: این تلاش علمی و خدمت بیشتر دانشجویان شاهد و ایثارگر پزشکی به دلیل آن است که شما از هرگونه حاشیه نسبت به دریافت سهمیه مصون باقی بمانید و ثابت شود که دانشجویان دارای سهمیه در تحصیل علمی جایگاه بالاتری دارند و در خدمت به بیماران نیز به مانند پدران شهیدشان ایثارگری بیشتر از خود نشان می دهند.
 
پازوکی با اشاره به اینکه دانشجوی پزشکی نباید خود را در آرزوی استخدام بعد از فارغ التحصیلی محدود کند، افزود: براساس تاکیدات رهبر معظم انقلاب به خصوص با نام گذاری سال 1401 که بر محوریت راه اندازی شرکت های دانش بنیان است، دانشجو و فارغ التحصیل پزشکی باید برای ایجاد اشتغال در جامعه همت کند.
 
وی عنوان کرد: ایران اسلامی مدیون خون شهدا و ایثارگران است زیرا خون آنها باعث استقلال کشور شد و با وجود چهار دهه تحریم و مشکلات اقتصادی کنونی، ایران پیشرفت های علمی زیادی داشته است که یک مورد شاخص آن، دستاوردهای پژوهشکده رویان در حوزه های علوم تولید مثل، سلول ‌های بنیادی، زیست‌فناوری و درمان ناباروری است که برحسب اتفاق، دانشمندان رویان از دانشجویان و تحصیل کردگان دانشگاه علوم پزشکی ایران به شمار می آیند.
 
پازوکی خطاب به دانشجویان شاهد و ایثارگر ورودی جدید دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: این دانشگاه علاوه بر سابقه علمی و خدمت رسانی به مردم، به‌لطف وجود استادان بلندمرتبه با کسب رتبه های بین المللی براساس نظام رتبه بندی تایمز در جمع 600 دانشگاه برتر دنیا قرار دارد، بنابراین به دانشگاه خود افتخار کنید.
 
*فواید بهره گیری دانشجویان پزشکی  از اساتید مشاور
 
در ادامه این مراسم منیژه متولیان نماینده اساتید مشاور دانشگاه علوم پزشکی ایران در توضیح مزایا و فواید اساتید مشاور عنوان کرد: این دانشگاه برای نخستین بار از سال 1379 موفق شد بحث استاد مشاور را شکل دهد و پس از نتایج مثبت آن در دیگر دانشگاه ها نیز با استقبال روبرو شد.
 
وی با تشریح تجربیات تحصیلی خود در کشور انگلستان گفت: در دانشگاه های این کشور از زمان شروع تحصیل، دست دانشجو را در دست یک استاد قرار می دهند تا دانشجو در زمان تحصیل از مشاوره های این استاد در زمینه های مختلف تحصیلی بهره مند شود که این مقوله در بحث استاد مشاور در ایران نیز مشهود است.
 
 
وی خاطرنشان کرد: استادهای ستاد امور شاهد و ایثارگران از بهترین اساتید مشاور دانشگاه محسوب می شوند و بهره گیری از استاد مشاور برای دیگر دانشجویان دانشگاه نیز امکانپذیر است.
 
*یک سوم دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشجویان شاهد و ایثارگر
 
در ادامه این مراسم رضا البرزی معاون ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز با تشریح جایگاه دانشجویان شاهد و ایثارگر در سطح دانشگاه و جامعه عنوان کرد: هم اکنون 900 دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال تحصیل هستند که معادل 10 درصد جمعیت دانشجویان این دانشگاه است.
 
پایان مطلب//
 

 

  • گروه خبری : اخبار برتر,دانشجویی
  • کد خبر : 1337
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
A. Ramezanpour
خبرنگار:

A. Ramezanpour

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید