• 1398/10/03 - 07:19
  • - تعداد بازدید: 10
  • - تعداد بازدیدکننده: 10
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Z1PVo

دانشگاه علوم پزشکي ايران ، دانشگاه پيشرو در حوزه طب اورژانس

  دکتر کوهپايه زاده: دانشگاه علوم پزشکي ايران ، دانشگاه پيشرو در حوزه طب اورژانس است.



دکتر کوهپايه زاده: دانشگاه علوم پزشکي ايران ، دانشگاه پيشرو در حوزه طب اورژانس است.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه : رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران در مراسم افتتاحيه چهاردهمين کنگره ساليانه طب اورژانس مورخ سوم دي ماه شرکت نمود و عنوان کرد: طب اورژانس مسئله با اهميتي در حوزه سلامت مي باشد.
دکتر کوهپايه زاده بيان کرد: طب اورژانس به عنوان يک حرکت انساني علمي شناخته شده است ،  دانشگاه علوم پزشکي ايران به عنوان دانشگاه پيشرو در زمينه طب اورژانس فعاليت نموده و تعصب خاصي به اين حوزه دارد .
وي اعلام کرد:ما اين آمادگي را داريم که در طي سال به عنوان يک مرکز آموزشي مهارتي دوره هاي متناسب را برگزار نماييم و حمايت هاي لازم را در اين زمينه انجام دهيم.
ايشان با اشاره به اينکه در سال‌هاي اخير فناوري هم به طب اورژانس براي نجات بيماران کمک نموده است ، افزود: اقدامات خوبي در اين حوزه صورت گرفته است که در خاورميانه کم نظير است و زيرساخت هاي لازم پيش بيمارستاني و اورژانس در کشور فراهم شده است ،البته بايد بيش از گذشته در زمينه طب اورژانس تلاش و سرمايه‌گذاري نمود تا اين توانمندي توسعه يابد.
دکتر کوهپايه زاده با اشاره به اهميت طب اورژانس خاطر نشان کرد: دانشگاه ايران در مسير دانشگاه نسل سوم از ايده ها و تفکرات  رسته هاي مختلف طب اورژانس حمايت مي نمايد تا اين تفکر و دانش علمي به عمل تبديل شود و با حمايت اساتيد ، پشتيباني وزارت بهداشت و دانشگاه ها و اولويت بندي در اين حوزه محصولات کاربردي توليد شود.
در ادامه دکتر توکلي ؛رئيس انجمن علمي طب اورژانس ايران ضمن خير مقدم اظهار کرد: اين کنگره بزرگترين رويداد در حوزه طب اورژانس مي باشد که  ساليانه برگزار مي شود و در کنگره امسال  حدود ??? نفر شرکت کردند.
 معاون درمان دانشگاه علوم  پزشکي ايران تصريح  کرد:  وضعيت ، نقش و جايگاه طب اورژانس در نظام سلامت حائز اهميت است  و عمده فشار کاري بر اين گروه وارد مي شود.
دکتر توکلي با اشاره به اينکه با گسترش طب اورژانس خدمات پزشکي در بيمارستانها انسجام پيدا کرده ابراز اميدواري کرد : انشالله با سياست هاي اخذ شده ، تعاملات بين رشته اي و تجهيز منابع  به گردش مناسب در مرحله بعد از فاز حاد بيمارستاني دست يابيم. 
رئيس کنگره  ذکر کرد:در اين کنگره  ، کارگاه‌هاي آموزشي با موضوعات احياي پيشرفته ، سونوگرافي پايه و پيشرفته ، چالش هاي تنظيم ونتيلاتور در اورژانس تشکيل و آخرين دستاوردهاي علمي ارائه مي شود که اميد است سبب ارتقاي سطح علمي و ارائه خدمات در بخش طب اورژانس گردد.
گفتني است چهاردهمين کنگره طب اورژانس تا تاريخ 5 دي ماه در مرکز همايش هاي بين المللي رازي دانشگاه علوم پزشکي ايران  ادامه دارد.
تهيه خبر : رهنورد
 


  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 326326
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم