• 1400/12/16 - 08:23
  • - تعداد بازدید: 10
  • - تعداد بازدیدکننده: 10
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZKaVo
با حضور رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران و حمايت خيرين افتتاح شد

راه اندازي چهارده تخت NICU در بيمارستان حضرت علي اصغر (ع)

با حضور رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران و حمايت خيرين افتتاح شد
راه اندازي چهارده تخت NICU در بيمارستان حضرت علي اصغر (ع)


بخش شماره دو مراقبت هاي ويژه نوزادان با ظرفيت چهارده تخت در مرکز آموزشي و درماني فوق تخصصي کودکان حضرت علي اصغر (ع) با حمايت خيرين سلامت راه اندازي شد.
دکتر عبدالرضا پازوکي؛ رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران يکشنبه پانزدهم اسفند ???? در آيين افتتاح بخش جديد مراقبت هاي ويژه نوزادان بيمارستان حضرت علي اصغر اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکي ايران در سال هاي گذشته فراز و نشيب هاي فراواني را پشت سر گذاشته اما با اتکا به اساتيد و کارکنان سختکوش خود در مسير رشد و تعالي حرکت مي کند.
وي از ادغام دو دانشگاه علوم پزشکي ايران و تهران در سالهاي گذشته به عنوان يک اتفاق تلخ ياد کرد و افزود: خوشبختانه پس از انتزاع با تلاش همکاران و مديراني که در ادوار مختلف مسئوليت دانشگاه علوم پزشکي ايران را به عهده داشتند، امروز شاهد هستيم که بخش عمده اي از آسيب ها و عقب ماندگي ها برطرف شده است.
دکتر پازوکي همچنين با اشاره به کمبود فضاي فيزيکي در بيمارستان کودکان حضرت علي اصغر(ع) گفت: اميدوارم با حمايت ساير دستگاه هاي اجرايي و کمک خيرين سلامت بتوانيم، ساختمان شماره دو اين مرکز آموزشي و درماني را راه اندازي کنيم.
دکتر فرهاد ابوالحسن چوبدار؛ مديرعامل بيمارستان حضرت علي اصغر (ع) نيز در ابتداي اين مراسم گفت: بخش جديد مراقبت هاي ويژه نوزادان با چهارده تخت با هزينه حدود شش ميليارد و ??? ميليون تومان راه اندازي شده است.
وي با بيان اينکه در حال حاضر ظرفيت دو بخش مراقبت هاي ويژه در بيمارستان حضرت علي اصغر (ع) به چهل و جهار تخت رسيده، افزود:  تمامي هزينه هاي راه اندازي بخش جديد را خيرين سلامت پرداخت کرده اند.
دکتر چوبدار همچنين گفت: سالن آمفي تئاتر دويست نفره، سالن جلسه، کتابخانه و مرکز تحقيقات بيمارستان حضرت علي اصغر (ع) نيز در فضايي حدود هشتصد و پنجاه متر مربع امروز راه اندازي مي شود.
مديرعامل بيمارستان حضرت علي اصغر (ع) با اشاره به هزينه هشت ميليارد و ??? ميليون توماني براي اين مجموعه، خاطرنشان کرد: کمتر از ? درصد اين هزينه از منابع دانشگاه تامين شده و مابقي را خيرين متقبل شده اند.
وي راه اندازي بخش جديد عفوفي و کلينيک رشد و تکامل، ارتقا خدمات بخش راديولوژي با خريد دو دستگاه سونوگرافي مبله و سي تي اسکن با تزريق، نوسازي سيستم اکسيژن سار و ساخت داروخانه و رستوران جديد، بهسازي شبکه IT، مخابرات، برق و اطفاء حريق و اصلاح مديريت پسماند را به عنوان مهم ترين کارهاي انجام شده در يک و سال و نيم گذشته برشمرد و از تلاش هاي سعيد رستم پور؛ معاون اجرايي مرکز آموزشي و درماني حضرت علي اصغر (ع) قدرداني کرد.
دکتر چوبدار اظهار کرد: بازسازي بخش خون و انکولوژي يادگار دکتر پروانه وثوق، راه اندازي بخش پيوند کليه و سنگ شکن و بخش اورژانس تروماي اطفال و همچنين ساخت بيمارستان شماره دو از برنامه هاي آينده مرکز آموزشي و درماني فوق تخصصي کودکان حضرت علي اصغر (ع) است.
وي در پايان با بيان اينکه در حال حاضر ده نفر استاد تمام، شانزده نفر دانشيار و بيست و سه نفر استاد يار در شش رشته فوق تخصصي اعضاي هيات علمي مرکز آموزشي و درماني حضرت علي اصغر (ع) را تشکيل مي دهند، افزود: مجوز راه اندازي رشته فوق تخصصي مغز و اعصاب کودکان از شوراي گسترش وزارت بهداشت گرفته شده و به دنبال اخذ مجوز رشته فوق تخصصي اورژانس اطفال هم هستيم.
پايان مطلب//
 
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 327736
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم