• 1398/10/17 - 10:10
  • - تعداد بازدید: 2
  • - تعداد بازدیدکننده: 2
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZNPVo

رييس دانشگاه: بيش از 90 درصد توان دانشگاه هاي علوم پزشکي صرف خدمات بهداشتي درماني مي شود.

 دکتر کوهپايه زاده در مراسم انعقاد تفاھم نامه ھمکاري ميان دانشگاه علوم پزشکي ايران و موسسه تحقيقات علوم شيلاتي کشور گفت: 90 درصد توان دانشگاه هاي علوم پزشکي صرف ارائه خدمات بهداشتي، درماني و امور غذا و دارو مي شود.

 دکتر کوهپايه زاده در مراسم انعقاد تفاھم نامه ھمکاري ميان دانشگاه علوم پزشکي ايران و موسسه تحقيقات علوم شيلاتي کشور گفت: 90 درصد توان دانشگاه هاي علوم پزشکي صرف ارائه خدمات بهداشتي، درماني و امور غذا و دارو مي شود.
 به گزارش روابط عمومي دانشگاه: دکتر کوهپايه زاده که در مراسم امضاي تفاھم نامه ھمکاري ميان  دانشگاه علوم پزشکي ايران و موسسه تحقيقات علوم شيلاتي کشور سخن مي گفت با گراميداشت ياد و خاطره شهيد سپهبد قاسم سليماني و همرزمانش که در حمله تروريستي اخير آمريکا در بغداد به شهادت رسيدند اظهار داشت: وظيفه همه ماست که در هر حوزه اي که فعاليت داريم از نگاه راهبردي شهيد قاسم سليماني به توسعه کشور الگو بگيريم.     
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران با بيان اين که اظهار داشت: با اين که تنها 10 درصد بودجه و توان دانشگاه معطوف به امور آموزشي، پژوهشي، فناوري، دانشجويي و فرهنگي مي شود نبايد اجازه دهيم گرفتاري هاي روزمره ارائه خدمات ما را از رسالت اصلي دانشگاه خصوصا توسعه فعاليتهاي پژوهشي و فناوري باز دارد .
 وي با تاکيد بر اهميت همکاري هاي مشترک و هم افزايي هاي ظرفيت هاي علمي تحقيقاتي دانشگاه ها و موسسات پژوهشي کشور اظهار داشت: تلقي اي که درباره دانشگاه هاي علوم پزشکي وجود دارد اين است که اين دانشگاه ها بايد به امور بهداشتي و درماني و تامين دارو و موارد مشابه مشغول باشند در حالي که پرداختن به آموزش و تحقيقات و فناوري جزو تکاليف ذاتي دانشگاه هاست و اگر چه تفسير بودجه اي از اين دانشگاه ها به صورتي است که عملا 90 درصد توان دانشگاه ها صرف امور بهداشتي و دارو و درمان و تامين نيازهاي روزمره مردم مي شود ولي براي زنده ماندن ناگزيريم که دورانديشانه به همکاري هاي بين بخشي و درآمدزايي از محل هايي جز ارائه خدمت به مردم بپردازيم.
دکتر بابک عشرتي نيز در اين مراسم خاطرنشان کرد: حوزه معاونت بهداشتي علي الظاهر حوزه اي اجرايي است که ارتباط چنداني با حوزه پژوهش و همکاري با موسسه تحقيقات علوم شيلاتي ندارد ولي حداقل در سه زمينه مختلف امکان همکاري پژوهشي با موسسه را داريم.
وي با اشاره به اهميت تغذيه سالم در بهداشت و سلامت مردم اظهار داشت: يکي از مشکلات تغذيه اي مردم ما سرانه پايين مصرف آبزيان است. مصرف آبزيان هم صرفا به صورت ماهي يا ميگوي سرخ کرده است در حالي که مي دانيم امکان تهيه غذاهاي زيادي با استفاده از آبزيان وجود دارد.
عشرتي خاطرنشان کرد: در معاونت بهداشت دانشگاه آمادگي داريم در زمينه ترويج شيوه هاي مصرف آبزيان با موسسه همکاري کنيم که ضمن کمکي که به ارتقاي سلامت جامعه مي کند ارزش اقتصادي نيز براي موسسه خواهد داشت.
وي افزود: زمينه ديگري که براي همکاري مشترک وجود دارد بحث ايمني غذا است. از مسائل مطرح در اين حوزه بحث مقاومت هاي ميکروبي است که خصوصا در بيماري هاي عفوني اهميت زيادي دارد. البته منظور، مقاومت ميکروبي ناشي از تجويز و مصرف بي رويه آنتي بيوتيک ها نيست بلکه مقاومتي است که در اثر مصرف مواد غذايي حاوي آنتي بيوتيک ها در بدن ايجاد مي شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکي ايران اظهار داشت: در اين زمينه پژوهش هايي در مرکز تحقيقات بيماري هاي عفوني دانشگاه در حال انجام است که عمدتا روي طيور متمرکز است ولي اين آمادگي را داريم که در بحث آبزيان با موسسه تحقيقات علوم شيلاتي همکاري کرده و تحقيقات بخش انساني را انجام دهيم.
دکتر مظاهري نژاد، معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشکي ايران هم در سخناني با بيان اين که دانشکده بهداشت اين دانشگاه در رنکينگ تحقيقاتي در رتبه اول دانشکده هاي بهداشت کشور است اظهار داشت: امکان تحقيقات مشترک بين گروه بهداشت محيط دانشکده و موسسه تحقيقات علوم شيلاتي وجود دارد. در اين رابطه طرح مشترکي با دانشگاه تربيت مدرس داريم که مي توانيم به صورت سه جانبه آن را پيش ببريم.

  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 326371
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم