• 1398/11/13 - 11:10
  • - تعداد بازدید: 3
  • - تعداد بازدیدکننده: 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZaRVo

تشريح اقدامات اداره پدافند غير عامل دانشگاه علوم پزشکي ايران

رئيس اداره پدافند غير عامل دانشگاه ايران به تشريح اقدامات انجام گرفته و برنامه‌هاي آينده اين اداره پرداخت.

رئيس اداره پدافند غير عامل دانشگاه ايران به تشريح اقدامات انجام گرفته و برنامه‌هاي آينده اين اداره پرداخت.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه؛ دکتر بيات مهم‌ترين هدف اقدامات انجام گرفته در سال 98 را آشنايي با مفاهيم پدافند غيرعامل و توانمندسازي سطوح مختلف کارکنان دانشگاه در مواجهه با تهديدات دانست. 
وي افزود: اقدامات صورت گرفته در پدافند غيرعامل دانشگاه بر اساس رهنمودهاي مقام معظم رهبري و با استفاده از اسناد سياستي بالادستي ابلاغي از سوي وزارت متبوع و با چشم‌انداز رساندن دانشگاه به سطحي از استاندارهاي پدافند غيرعامل است که بتواند در مقابل انواع تهديدات تاب‌آوري قابل قبولي داشته و به الگويي براي ساير دانشگاه‌هاي علوم پزشکي تبديل شود. 
رئيس اداره پدافند غير عامل گفت: بر اين اساس سه راهبرد مهم آموزش، توانمند سازي و مقاوم‌سازي و پيشگيري از تهديدات به عنوان راهبردهاي اساسي پدافند غيرعامل دانشگاه در نظر گرفته شد که در اين راستا اقدامات متنوعي صورت گرفته است.
دکتر بيات خاطر نشان کرد: از اقدامات مهم صورت گرفته مي توان به برگزاري کارگاه‌هاي آموزشي مرتبط با مفاهيم پدافند غيرعامل، نحوه مواجهه با تهديدات شيميايي، آشنايي و نحوه مواجهه با تهديدات بيولوژيک اشاره کرد. براي اين منظور در 9 ماهه اول سال 98 بيش از 20 کارگاه در واحدهاي مختلف تحت پوشش دانشگاه برگزار گرديد. اين دوره‌ها هم به صورت عمومي و هم به صورت تخصصي برگزار مي‌گردد.
وي گفت: اقدام مهم ديگر که در سال 98 انجام شد برگزاري مانورهاي آمادگي با تهديدات به خصوص تهديدات شيميايي بود. اين مانورها به صورت دور ميزي صورت گرفت و گروه‌هاي عملياتي بيمارستان‌هاي تحت پوشش در سناريوهاي تدوين شده وظايف خود را مرور و ايرادات احتمالي را برطرف کردند. در اين راستا 5 مانور دور ميزي طراحي و اجرا گرديد. 
رئيس اداره پدافند غير عامل تصريح کرد: برنامه مهم‌ ديگري که دانشگاه در آن مشارکت فعال دارد، برنامه «مانور شيميايي» در سطح استان است که سه بيمارستان شهداي هفتم تير، فيروزگر و شهداي يافت‌آباد در آن مشارکت دارند.
همچنين برنامه ديگري که در سال 98 کليد اجرايي آن زده شد بررسي استانداردهاي مهم پدافند غيرعامل در واحدهاي تحت پوشش دانشگاه به خصوص بيمارستان‌ها و مراکز درماني بود. در گام اول اين برنامه سيستم برق بيمارستان‌هاي تحت پوشش دانشگاه بررسي و ميزان تطابق آن با استانداردهاي پدافند غيرعامل مورد سنجش قرار گرفت. 
دکتر بيات افزود: اداره پدافند غيرعامل دانشگاه قصد دارد به حول قوه الهي در سال آينده برنامه‌هاي خود را با قدرت و قوت بيشتر پيگيري نمايد. بر اين اساس برگزاري کارگاه‌هاي آموزشي و توانمند سازي، برگزاري مانورهاي عملياتي، بررسي و ارتقاي تاب‌آوري دانشگاه در مقابل تهديدات CBRNE، تشکيل شبکه‌‌اي از اساتيد، کارشناسان و تيم‌هاي واکنش‌سريع تخصصي پدافند غيرعامل در دستور کار اداره پدافند غيرعامل دانشگاه در سال آينده است. رويکرد جديد سال آينده نيز الکترونيک سازي آموزش پدافند خواهد بود که بسته‌هاي مختلف آموزشي پدافند در سطوح مختلف در طي سال تهيه و ارائه خواهد شد.
 
وي در پايان اظهار اميدواري کرد:  اداره پدافند غيرعامل دانشگاه با حمايت‌هاي رييس دانشگاه بتواند گامي در جهت سرافرازي و سرآمد سازي دانشگاه برداشته و خانواده بزرگ دانشگاه را در اين زمينه ياري کند.
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 326449
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم