بهره گيري از پژوهشهاي گروه تغذيه دانشگاه ايران در مسير استانداري سازي خدمات باليني وزارت بهداشت
مدير گروه تغذيه دانشگاه ايران : پژوهشهاي کاربردي اين حوزه در جهت استاندارد سازي خدمات باليني وزارت بهداشت موثر بوده است.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه: در حاشيه مراسم تقدير از پژوهشگران و فناوران برتر، دکتر محمدرضا وفا؛ مدير گروه علوم تغذيه دانشگاه علوم پزشکي ايران عنوان داشت: بنده به عنوان يک متخصص تغذيه و هماهنگ کننده گروه تغذيه دانشگاه علوم پزشکي ايران به همراه همکاران درصدد بوده و هستيم که نقش و جايگاه تغذيه را در رابطه با سلامت و بيماري هاي مزمن بررسي کنيم و موضوع تدريس و پژوهش قرار دهيم .
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران بيان کرد: امروز در دنيا حداقل ?? درصد علت بروز بيماريهاي قلبي عروقي، چاقي، پرفشاري خون، ديابت و سرطان مربوط به مسائل تغذيه است و خيلي از پژوهشها نشان ميدهد يک الگوي تغذيه سالم ، رفتار تغذيه صحيح و استفاده درست و بهينه از مواد مغذي بر کيفيت سلامت جسمي و ذهني موثر است و ما هم در اين چند سال تمرکز خود را در اين راستا قرار داده ايم.
وي افزود: براي مثال در مورد بيماري ديابت تاثير آنتي اکسيدان ها را بررسي کرديم که چگونه مواد غذايي اثرگذار و الگوي غذايي سالم ميتواند از بروز اين بيماري پيشگيري نمايد ، يا عوارض و شدت بيماري را کاهش دهد و باعث ارتقاي کيفيت زندگي بيماران گردد.
دکتر وفا اظهار کرد: نتيجه تحقيقات گروه تغذيه دانشگاه علوم پزشکي ايران در مجلات معتبر پزشکي به چاپ رسيده و ما توانستيم با به کارگيري اين پژوهش ها به استانداردسازي خدمات باليني وزارت بهداشت در مسير ارتقاي سلامت مردم کمک نماييم که اين مهم نتيجه تلاش و همت همه همکاران مي باشد.
ايشان درخصوص جايگاه دانشگاه علوم پزشکي ايران خاطر نشان کرد: دانشگاه ايران يکي از دانشگاههاي جوان و تيپ يک است و داراي اعضاي هيئت علمي پشتکار و با انگيزه مي باشد که توانسته از نظر فعاليت هاي پژوهشي در طول ? سال گذشته رتبه چهارم کشوري را کسب نمايد.
مدير گروه تغذيه دانشگاه ايران اشاره کرد: مادر اين ? سال شاهد رشد فزايندهاي در حوزه پژوهش بوديم که اميد است با حمايت مسئولان اين روند افزايش يابد.
دکتر وفا تصريح کرد : براي حل مشکلات حوزه سلامت بايد وفاق و همدلي بين دانشگاه هاي علوم پزشکي ايران بيشتر شود تا با همکاري يکديگر کاستيهاي موجود را برطرف و بودجههاي محدود را صرف حل مشکلات حوزه سلامت کرد.
همچنين از اجراي پژوهش هاي موازي و ناخواسته جلوگيري و در اين مسير اولويت هاي پژوهشي در نظر گرفته شود تا بتوان از انجام پژوهش هاي موثرتر بهره مند گرديد.
تهيه خبر: رهنورد
کپی لینک کوتاه: