برگزاري نشست بررسي روند احداث پارک علم و فناوري سلامت در ملارد
نشست بررسي روند پروژه احداث پارک علم و فناوري سلامت در شهرستان ملارد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر جليل کوهپايه زاده چهارشنبه بيست و چهارم ارديبهشت 1399، در نشست بررسي روند پروژه احداث پارک علم و فناوري سلامت در شهرستان ملارد، گفت: از حدود يک سال و نيم پيش که ديوار کشي انجام شده و چاه آب حفر شد نقشه جامعي را مشاور پروژه به ما ارائه داد که فازبندي هم داشت اما بنا به دلايلي ديگر با آن مشاور ادامه نداديم.
وي افزود: بر اساس بررسيهايي که انجام شد به اين نتيجه رسيديم که ميتوانيم يک پيش پارکي را در منطقه مشکين دشت داشته باشيم که فاصله چنداني با ملارد ندارد و ميتوانيم يک سري شرکت هاي اوليه را در آنجا راه اندازي کنيم و بعد کم کم آنها را به پارک علم و فناوري سلامت دانشگاه منتقل کنيم.
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران اظهار کرد: بايد نقشه جامعي را تنظيم کنيم و بر اساس هدف هايي که در بخش سلامت مثل دارو و تجهيزات داريم سرمايه گذاري کرده تا بتوانيم برخي توانمنديهايمان را صادر هم بکنيم، پس بخشهاي دارويي شايد اولويت خاص ما باشد.
وي افزود: دارو، تجهيزات پزشکي يا موضوعات سلامت محور همه مي توانند يک فرصت باشند. اين ?? هکتار را مي توان به بخش هاي کوچکتر و مثلاً ??هکتار, ?? هکتار تقسيم کرد تا در واقع چراغ اين پارک روشن شود و اين چراغ روشن شدن، يک اثر تصاعدي در رشد آن داشته باشد.
دکتر کوهپايه زاده گفت: هدف از تشکيل اين جلسه هم اين است که حمايت طلبي منطقهاي و استاني را در مورد اين موضوع دوباره متمرکز کنيم. مجموعه دانشگاه علوم پزشکي در اين امر در واقع ميتواند وادي علمي قضيه باشد.
وي خاطر نشان کرد: در واقع هدف اصلي جلسه امروز اين است که ببينيم از هر ارگان و سازماني چه تسهيلاتي را مي توانيم، دريافت کنيم تا جذب سرمايه و جذب شرکتهاي دانشبنيان را در اين فضا بهتر کنيم. آنها هم که بخواهند بيايند نياز به يک سري زيرساختها دارند که بخشي از آن در اختيار استانداري، بخشي در اختيار فرمانداري و بخشي هم در اختيار دانشگاه علوم پزشکي ايران است.
وي گفت: در مجموع مي خواهم، بگوييم که يک همچين فرصتي را در ملارد داريم, دانشگاه هم به شدت راغب است که حرکت هاي مثبتي در اين پارک انجام شود. رديف بودجه مستقلي هم خوشبختانه در قانون بودجه پيدا کرده که حدود ?? ميليارد ريال است.
فرماندار ملارد نيز در اين نشست گفت: شهرستان ملارد در بحران کرونا, از آنجايي که با مشکلات زيرساختي مواجه است, اما خدا را شکر مجموعه اقداماتي که انجام گرفته به خصوص در خط مقدم اين جريان عزيزان شبکه بهداشت و درمان بودند؛ در واقع ميتوان گفت که تا حد زيادي شهرستان را ايمن نگه داشتيم. روزهاي ابتدايي در يک بحران بوديم اما الان ميتوانم بگويم که کرونا براي ما ديگر يک بحران نيست بلکه يک مسئله است.
سجاد برنجي افزود: امسال قطعاً سال تغيير و تحول زيرساختهاي بهداشت و درمان شهرستان ملارد خواهد بود. انشاالله به زودي مرکز شهيد فهميده به دستور مساعد استاندار و رئيس دانشگاه پزشکي ايران آماده بهرهبرداري ميشود.
وي اظهار کرد: چهار درمانگاه نيمه تمام هم در شهرستان داريم که به زودي مجوزهاي لازم را اخذ مي کنيم و آن چهار درمانگاه هم انشاالله به اتمام مي رسانيم. در مورد بيمارستان هم پيگيريها در حال انجام است، مشکلات مالي کامل حل شده، تجهيزات آن کمکم در حال تهيه است و در حال وارد کردن به شهرستان هستيم و محلي هم براي نگهداري آنها پيش بيني کردهايم به اميد خدا اميدواريم تا پايان امسال اين بيمارستان را راه اندازي کنيم.
فرماندار ملارد همچنين در خصوص پارک علم و فناوري گفت: بسياري از کارهاي اوليه انجام شده که بايد بتوانيم اين روند را تثبيت کنيم تا کم کم به شکوفايي و پيشرفت آن دست پيدا کنيم. ما اين پروژه را يکي از پروژههاي مهم شهرستان مي دانيم و آمادگي اين را داريم در زمينه هاي زير ساختي مانند آب، برق و هر چه که لازم است پيگيري هاي لازم را انجام دهيم. قطعاً اين مجموعه روزي راه اندازي شده و از مراکز درخشان شهرستان خواهد بود. دستگاه هاي خدمات رسان هم اعلام آمادگي کردهاند تا در راهاندازي آن کمک کنند.
حشمتالله عسگري؛ معاون هماهنگي امور اقتصادي استانداري تهران نيز در اين جلسه گفت: يک مقدار وزارت بهداشت نسبت به وزارت علوم در بحث راه اندازي پارک علم و فناوري و مسائل اين چنيني عقبتر است، بهترين کار اين است که از ظرفيت و تجربه ديگر مجموعههاي علم و فناوري استفاده کنيم زيرا ما نميخواهيم که يک شهرک صنعتي راه اندازي کنيم بلکه ميخواهيم يک پارک علم و فناوري راهاندازي کنيم تا شرکتهاي دانش بنيان در حوزه سلامت در آن مشغول به فعاليت شوند.
وي در ادامه افزود: نکته دوم اين است ابتدا شوراي پارک را شکل بدهيد، کساني را هم در اين شورا وارد کنيد که آدم هاي موثري باشند و يک ترکيب خوب از افراد تاثيرگذار را شکل دهند. ما اين شروع را يک شروع خوب مي دانيم و توجيه زيادي هم براي حمايت از اين شهرک داريم و فکر ميکنم اگر اين راه را در مسير درست برويم حتماً به نتيجه خواهيم رسيد و بسيار سرمايهگذاران خوب جذب خواهيم کرد.
وي گفت: نکته بعد اينکه يک مشاور تعيين کنيد که يک سري برنامههاي اجرايي کوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت را به استانداري بدهد تا ما از الان بدانيم که يک پروژه موثر در پيشرفت شهرستان ملارد است يا نه و از اين طريق بتوانيم تأمين مالي را انجام دهيم.
عسگري تاکيد کرد: بحث واگذاري سند ها مشخص شود تا بعدها به مشکل برنخوريم. نکته آخر هم اينکه در اين پارک يک مرکز رشد هم بايد در نظر بگيريد که بتوانيم از آن استفاده کنيم.
بنابر اين گزارش، در اين نشست حشمت الله عسگري؛ معاون هماهنگي امور اقتصادي و فريدون عطايي؛ مدير کل سرمايه گذاري جذب اعتبارات استانداري تهران، سجاد برنجي؛ فرماندار ملارد، دکتر کوهپايه زاده؛ رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران، دکتر موسوي؛ مشاور رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران در امور هماهنگي و اجرايي، دکتر متوليان؛ معاون تحقيقات و فناوري، دکتر فتحي؛ معاون غذا و دارو، دکتر محقق؛ معاون توسعه مديريت و منابع و دکتر عسگري؛ مدير شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد و دکتر کيواني؛ عضو هيئت علمي دانشگاه حضور داشتند و پس از پايان نشست از پروژه بيمارستان و زمين پارک علم و فناوري سلامت بازديد کردند.
کپی لینک کوتاه: