• 1399/03/19 - 16:02
  • - تعداد بازدید: 9
  • - تعداد بازدیدکننده: 9
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZkkWo

انجام اعمال موفق پيوند کبد توسط دانشگاه علوم پزشکي ايران در زمان بحران کرونا

در مرکز پيوند کبد دانشگاه علوم پزشکي ايران، در زمان بحران کرونا، 4 مورد پيوند کبد به انجام رسيده که خوشبختانه هيچ مشکلي از جهت مواجهه و درگيري بيماران پيوندي با کوويد- 19، مشاهده نشد و بيماران در سلامت کامل هستند .

در مرکز پيوند کبد دانشگاه علوم پزشکي ايران، در زمان بحران کرونا، 4 مورد پيوند کبد به انجام رسيده که خوشبختانه هيچ مشکلي از جهت مواجهه و درگيري بيماران پيوندي با کوويد- 19، مشاهده نشد و بيماران در سلامت کامل هستند .
به گزارش روابط عمومي دانشگاه: با توجه به انجام اعمال موفق توسط بخش پيوند بيمارستان فيروزگر در زمان بحران کرونا ، گفتگويي با دکتر محسن رضا منصوريان؛ جراح ، فوق تخصص پيوند اعضا و رئيس بخش پيوند کبد اين مرکز انجام گرفته است.
گفتني است دکتر محسن رضا منصوريان ؛ جراح وفوق تخصص پيوند اعضا با سابقه انجام موفق بيش از 500 پيوندکبد در دانشگاههاي علوم پزشکي سطح کشور در حال حاضر به عنوان رئيس بخش پيوند کبد مرکز آموزشي درماني فيروزگر فعاليت دارد.
ايشان در گفتگو با خبرنگار واحد روابط عمومي دانشگاه عنوان کرد: همانطور که مي دانيد بخش پيوند کبد دانشگاه علوم پزشکي ايران در مرکز آموزشي درماني فيروزگر از اواسط تيرماه سال گذشته شروع به فعاليت کرده است . 
وي افزود: در ماههاي ابتدايي ما حدود 3 الي 4 پيوند کبد را در اين مرکز انجام مي داديم و اين تعداد در بهمن ماه 1398 به 6 الي 7 پيوند کبد در ماه رسيد که رشد قابل ملاحظه اي براي يک مرکز جديد به حساب مي آيد . 
دکتر منصوريان بيان کرد: متاسفانه با شيوع ويروس کوويد - 19 از اوايل اسفند ماه  سال گذشته و مشکلاتي که بيماري حاصل از اين ويروس در جامعه ايجاد کرده بود با اعلام وزارت بهداشت و انجمن پيوند اعضاء ايران تصميم بر اين شد که انجام پيوند کبد تنها براي بيماران حاد و شرايط اورژانس انجام شود به گونه اي که از ابتداي اسفند ماه پارسال تا پايان فروردين ماه99 تعداد کل پيوندهاي کبد انجام شده در کل کشور نسبت به زمان قبل از شيوع بيماري کرونا به کمتر از 30 درصد رسيد . 
وي خاطر نشان کرد: از اوايل ارديبهشت ماه با تصميم ستاد مبارزه با بيماري کرونا و وزارت بهداشت و بر اساس پروتکل هاي پيشنهادي ، انجام اعمال الکتيو براي بيماران با سابقه بدخيمي ( نيازمند جراحي) و همچنين در مورد بيماراني که تاخير در اعمال جراحي براي آنها مي توانست خطر آفرين تر از بيماري کرونا باشد و از طرف ديگر با کنترل نسبي اين بيماري ، مراکز فعال در اين زمينه ،  با حفظ و رعايت اصول پزشکي لازم شروع به  فعاليت کردند. درهمين راستا در مرکز پيوند کبد دانشگاه ايران از ابتداي ارديبهشت 4 مورد پيوند کبد به انجام رسيده که خوشبختانه هيچ مشکلي از جهت مواجهه و درگيري بيماران پيوندي با ويروس کرونا مشاهده نشد و هر چهار بيمار در سلامت کامل هستند .
رئيس بخش پيوند کبد دانشگاه  تصريح کرد: ازآنجايي که پرسنل و پزشکان بيمارستان فيروزگر از اولين نيروهاي درگير در مبارزه با اين بيماري بوده اند و طي ماههاي گذشته زحمات زيادي را در خصوص درمان بيمارن کرونا متحمل شده اند ، کميته مبارزه با اين بيماري و رياست بيمارستان با افتتاح ساختمان جديد از اواسط فروردين ماه 1399 و انتقال بيماران مبتلا يا مشکوک به کرونا به اين بخش از بيمارستان  و همچنين اتخاذ بررسي هاي لازم جهت تشخيص بيماري در پرسنل يا بيماران  مشکوک زمينه و بستر لازم در راستاي اطمينان بخشيدن به تيمهاي جراحي براي شروع مجدد اعمال جراحي از جمله پيوند کبد  را فراهم کرده است و خوشبختانه هيچ موردي از مرگ و مير در بيماراني که تحت جراحي قرار گرفته اند در دو ماه گذشته ديده نشده است.
دکتر منصوريان اعلام کرد: در حال حاضر با تلاش و جديت رياست دانشگاه و مدير عامل بيمارستان فيروزگر ، ساختمان جديدي در اين مرکز در حال ساخت مي باشد که به اميد خدا پيش بيني مي شود تا يکسال آينده بخش مجهزي با تمامي امکانات به روز دنيا جهت ارائه خدمت در همه زمينه هاي پزشکي از جمله پيوند کبد به بهره برداري برسد.
وي تاکيد کرد: بيماري کرونا هنوز وجود دارد ، هرچند که از شدت بيماري تا حدودي کاسته شده است ولي بايد تمام موارد ايمني را رعايت و هنگام مراجعه به مناطق شلوغ ، از پوشش بهداشتي لازم استفاده شود تا بتوانيم از اين بحران عبور کنيم و خدمات بهتري ارائه نماييم.
تهيه خبر : رهنورد

لينک خبرگزاري مهر
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 328283
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم