• 1398/09/30 - 09:42
  • - تعداد بازدید: 2
  • - تعداد بازدیدکننده: 2
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /ZRjVo

بازديد هياتي از روساي دانشگاه هاي سوريه از دانشگاه علوم پزشکي ايران

  هياتي از روساي دانشگاه هاي جمهوري عربي سوريه که به دعوت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري به ايران سفر کرده اند روز شنبه از دانشگاه علوم پزشکي ايران بازديد کردند.

هياتي از روساي دانشگاه هاي جمهوري عربي سوريه که به دعوت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري به ايران سفر کرده اند روز شنبه از دانشگاه علوم پزشکي ايران بازديد کردند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي ايران، اين هيات در بازديد از دانشگاه از شتابدهنده و مرکز رشد دانشگاه و همچنين آزمايشگاه تحقيقاتي نانو دانشگاه ديدن کرده و از نزديک با فعاليتهاي دانشگاه علوم پزشکي ايران در حوزه هاي مختلف فناوري و نوآوري آشنا شدند.
اين هيات در پايان بازديد در نشستي با حضور رييس و معاون بين الملل دانشگاه، زمينه هاي همکاري هاي مشترک علمي و آموزشي را بررسي کردند.
دکتر جليل کوهپايه زاده، رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران طي سخناني در اين نشست ضمن خيرمقدم به هيات سوري اظهار کرد:  هدف دانشگاه اين است که با دانشگاه هاي کشورهاي همسايه خصوصا آنها که آمادگي بيشتري دارند همکاري داشته باشيم و از حضور دانشجويان کشورهاي همسايه در رشته هاي پزشکي دانشگاه و انجام پژوهش هاي مشترک با دانشگاه هاي سوريه استقبال مي کنيم. وي دوره هاي کارشناسي ارشد و دکتري پژوهش محور را فرصت خوبي براي همکاري  توامان آموزشي و تحقيقاتي اين دانشگاه با دانشگاه هاي سوريه عنوان و تاکيد کرد: علاوه بر همکاري هاي آموزشي و پژوهشي در حوزه هاي فناوري مثل طب بازساختي، سلولهاي بنيادي، نانو مديسين و نوروساينس و علوم شناختي هم آماده کمک به دانشگاه هاي سوريه هستيم.
دکتر کوهپايه زاده در ادامه با اشاره به فعاليت چند مرکز همکار سازمان بهداشت جهاني در دانشگاه علوم پزشکي ايران در حوزه روان شناسي و  روان پزشکي و توانمندي هاي بالاي دانشکده توانبخشي اظهار داشت: با توجه به تجربه جنگ تحميلي آمادگي  کمک به رفع آزردگي هاي رواني و جسمي مردم سوريه را داريم.
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران، ارائه خدمات درماني در کنار فعاليتهاي آموزشي و پژوهشي در دانشگاه هاي علوم پزشکي کشور از جمله دانشگاه علوم پزشکي ايران را فرصت خوبي براي ارائه آموزش هاي باليني خصوصا در دوره هاي فلوشيپ و فوق تخصص به دانشگاه هاي سوري عنوان کرد.
وي خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکي ايران  داراي 11 دانشکده، 18 بيمارستان، چهار موسسه و 52 مرکز تحقيقاتي است و پنج ميليون نفر از جمعيت تهران را از لحاظ خدمات بهداشتي - درماني تحت پوشش دارد. اين دانشگاه داراي 9 هزار دانشجو و هزار و پنج نفر عضو هيات علمي است که 124 نفر آنها استاد تمام و 220 نفرشان داراي رتبه دانشياري هستند.
وي با اشاره به رتبه 600 دانشگاه در رنکينگ جهاني دانشگاه ها تصريح کرد: استراتژي دانشگاه از دو سال قبل حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم است. 
وي با بيان اين که برخي بيمارستان هاي دانشگاه مثل شهيد هاشمي نژاد، شهيد مطهري، شهيد رجايي، شفايحياييان و فاطمه زهرا (س)، تک تخصصي و در سطح کشور نمونه هستند اظهار داشت: اين دانشگاه داراي 224 رشته و تخصص مختلف شامل 38 دوره فلوشيپ، 19 فوق تخصص، 27 تخصص، 40 دوره PhD و دو دکتري پزشکي، 61 دوره کارشناسي ارشد و 19 دوره کارشناسي است.
دکتر مقتدايي، معاون بين‌الملل دانشگاه علوم پزشکي ايران در ادامه به برخي دوره هاي بين المللي دانشگاه اشاره کرد و گفت: دوره هايي از طريق صندوق جمعيت سازمان ملل متحد براي دانشجويان افغانستاني در رشته هاي مامايي و پرستاري داريم و در دانشکده هاي داروسازي و دندانپزشکي هم بيش از 200 دانشجوي خارجي داريم.
وي با اشاره به تفاهم نامه هاي همکاري دانشگاه علوم پزشکي ايران با 38 دانشگاه از 15 کشور دنيا بر علاقمندي اين دانشگاه براي گسترش همکاري هاي آموزشي و تحقيقاتي با دانشگاه هاي سوريه تاکيد کرد.

دکتر عبدالباسط الخطيب، رييس دانشگاه البعث و رييس هيات دانشگاهي سوري نيز با تقدير از استقبال گرم دانشگاه علوم پزشکي ايران بر عزم سوريه بر گسترش روابط با ايران در بالاترين سطح تاکيد کرد و گفت: پشتيباني ها و کمک هاي ايران در طول جنگ و خونهاي دو ملت را که براي پيروزي در در خاک سوريه به هم آميختند را از ياد نمي بريم و علاقمنديم که همکاري هاي دو کشور در زمينه  پزشکي تداوم يابد. 

پذيرش دانشجويان بيشتر از سوريه، تبادل استاد و برگزاري کنفرانس هاي علمي مشترک هم از ديگر درخواستهايي بود که از طرف الخطيب مطرح شد.
دکتر محمد زياد السلطان، رييس دانشگاه حماه هم با اشاره به تجارب گسترده همکاري هاي دانشگاهي ايران و سوريه پيش از جنگ اظهار کرد: زمينه ها و امکانات از سرگيري اين همکاري ها در سوريه فراهم است و با توجه به راهبردهاي دانشگاه و بازتاب روابط درخشان دو کشور اميدوارم بتوانيم همکاري خوبي با دانشگاه علوم پزشکي ايران داشته باشيم.
وي خاطرنشان کرد: اگر پايان نامه هاي دانشگاه را مورد مداقه قرار دهيم مي توانيم اشراف کاملي بر حوزه هاي تحقيقاتي و زمينه هاي همکاري مشترک پيدا کنيم.
دکتر ابراهيم الغريبي، عضو هيات علمي دانشکده علوم دانشگاه دمشق هم با اشاره به بازديد صورت گرفته از آزمايشگاه نانو و آشنايي با توانمندي هاي بالاي دانشگاه علوم پزشکي ايران در اين حوزه ابراز اميدواري کرد که زمينه همکاري دو دانشگاه در حوزه فناوري نانو از جمله آزمايش نمونه هاي نانويي ارسالي از سوريه و همکاري در زمينه روش تشخيصي مبتني بر اين فناوري فراهم شود.
اين نشست با اعطاي هديه يادبود به رييس هيات دانشگاهي سوريه از سوي دکتر کوهپايه زاده و تاکيد طرفين بر ادامه مذاکرات به منظور توسعه همکاري ها پايان يافت.
انتهاي پيام



 
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 326317
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم