• 1398/12/25 - 17:27
  • - تعداد بازدید: 4
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /ZSeVo

حمايت حداکثري از طرح هاي پژوهشي و فناورانه در زمينه مقابله با اپيدمي ويروس کرونا

معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه، در مورد برنامه هاي در دست اجراي معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت و حمايت هاي ويژه از طرح هاي پژوهشي مرتبط با کرونا خبرداد

معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه، در مورد برنامه هاي در دست اجراي معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت و حمايت هاي ويژه از طرح هاي پژوهشي مرتبط با کرونا خبرداد.
به گزارش روابط عمومي معاونت تحقيقات :دومين جلسه کميته پژوهشي کرونا دانشگاه علوم پزشکي ايران در روز 24 اسفندماه در طبقه هشتم کتابخانه مرکزي تشکيل شد.  معاونت تحقيقات دانشگاه  ابتدا ضمن بيان  56 طرح تحقيقاتي مرتبط با کرونا که از طرف دانشگاه هاي علوم پزشکي کشور در سامانه ملي اخلاق در پژوهش هاي زيست پزشکي به ثبت رسيده است گفت: 9 طرح تحقيقاتي مرتبط با کرونا اعضاي هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران که در طي هفته گذشته در سامانه پژوهشيار ثبت شده بودند، يک به يک مطرح و مورد بحث قرار گرفت. در نهايت هر 9 طرح ارائه شده با انجام اصلاحاتي مورد تاييد قرار گرفتند.

دکتر متوليان افزود: طرح هاي پژوهشي مربوط به کرونا را به دو دسته مي توان تقسيم کرد: گروه اول طرح هايي که در پاسخ به سئوالات باليني و مديريتي متخصصان و سياستگذاران انجام مي شوند و لازم است در اسرع وقت نتايج آنها براي تصميم گيري در اختيار آنها قرار گيرد و گروه دوم: طرح هايي هستند که براي مستندسازي تجربه اپيدمي در کشور ايران و انتقال اين تجربيات به ديگران انجام مي شوند. وي طرح هاي کارآزمايي باليني داروها و مطالعات اقدام پژوهي مشارکتي از گروه اول؛ و مطالعات سري موارد و مورد-شاهدي را از مطالعات گروه دوم نام برد. وي تاکيد کرد که اين پاندمي، تجربه اي است که ممکن است در طول عمر يک پزشک يا يک پژوهشگر فقط يک بار اتفاق بيافتد، و ما به عنوان حامي تحقيقات و فناوري لازم است از پژوهشگراني که در اين زمينه تحقيق مي کنند و فناوراني که در حل اين بحران ايده هاي نوآورانه دارند، حداکثر حمايت را در کوتاهترين فرصت ممکن داشته باشيم.

دکتر مسعود سليماني دودران، مدير توسعه و ارزيابي تحقيقات دانشگاه علوم پزشکي ايران در حاشيه اين نشست خاطرنشان کرد: با توجه به شرايط ويژه موجود، دانشگاه محدوديتي در حمايت از طرح هاي تحقيقاتي که به مهار کروناويروس جديد کمک کند، ندارد و آمادگي داريم پروپوزال هاي ديگر را هم طي جلسات فوق العاده  آتي که به صورت حضوري يا غيرضروري تشکيل مي شود، ارزيابي و تصويب کنيم. وي با تاکيد بر اين که به رغم تسريع روند ارزيابي طرح هاي مرتبط با کروناويروس، بررسي و تصويب طرح ها با رعايت دقيق ضوابط کيفي انجام مي شود اظهار داشت: به دليل تعهد و تلاش مضاعفي که محققان دانشگاه در شرايط حساس فعلي دارند و لذا کمترين دغدغه اي در زمينه مسايل مالي دارند مطمئنا در مدتي کوتاه شاهد به ثمر نشستن اين طرح ها با حداقل هزينه ها خواهيم بود که کمک قابل توجهي به شناسايي ابعاد مختلف کروناويروس جديد و اپيدمي اخير و مهار آن خواهد کرد.
لازم به توضيح است که در پي اپيدمي ويروس کوويد 19 در ايران، کميته پژوهشي کرونا توسط معاونت تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشکي ايران تشکيل شد. در اولين جلسه کميته پژوهشي کرونا که در روز شنبه هفدهم اسفندماه برقرار شده بود، به پيشنهاد دکتر متوليان، معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه، چهار کارگروه براي مديريت پژوهش هاي کرونا تشکيل گرديد. اين چهار کارگروه شامل: پژوهش هاي اپيدميولوژي و سلامت عمومي، پژوهش هاي باليني، پژوهش هاي علوم پايه و ويروس شناسي و پژوهش هاي مرتبط با حفظ سلامت کارکنان بودند. کار گروه ها به بحث در مورد عناوين پژوهشي پيشنهادي پرداختند و مقرر شد در اسرع وقت پروپوزال ها تدوين و در پژوهشيار ثبت شوند که 9 مورد پروپوزال ثبت شده در جلسه دوم به تصويب رسيد. از پژوهشگران علاقمند دعوت مي شود تا طرح هاي پژوهشي خود را در اسرع وقت در سامانه پژوهشيار ثبت نمايندو طرح هاي فناورانه خود را به مرکز رشد و مديريت توسعه فناوري دانشگاه ارائه دهند.



  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 327971
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم