• 1398/10/23 - 06:41
  • - تعداد بازدید: 2
  • - تعداد بازدیدکننده: 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Z5QVo

دبير ستاد ويژه توسعه فناوري نانو: دانشگاه علوم پزشکي ايران داراي ظرفيت هاي بالقوه و قابل توجه است

دبير ستاد ويژه توسعه فناوري نانو: دانشگاه علوم پزشکي ايران داراي ظرفيت هاي بالقوه و قابل توجه است.

دبير ستاد ويژه توسعه فناوري نانو: دانشگاه علوم پزشکي ايران داراي ظرفيت هاي بالقوه و قابل توجه است.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه: دکتر سعيد سرکار؛ دبير ستاد ويژه توسعه فناوري نانو در نشست هم انديشي با دانشگاه علوم پزشکي ايران عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکي ايران داراي ظرفيت هاي بالقوه و قابل توجه است و اراده اي که در دانشگاه علوم پزشکي ايران براي تحول وجود دارد ارزشمند است .
وي افزود: نقش رئيس دانشگاه در شناسايي ظرفيت‌ها ، جهت‌دهي ، جريان‌سازي،  بررسي تحول ها  و شناسايي خلاها بسيار مهم مي باشد ، در واقع رهبر و سکان دار سازمان بايد نگاه تحولي داشته باشد تا اقداماتي که در دانشگاه شکل گيرد منشاء خير و برکات براي مردم باشد.
دکتر سرکار بيان کرد: حرکتي که در دانشگاه ايران آغاز شده، قابل توجه است ، لذا بايد از امکانات موجود در دانشگاه  بويژه ظرفيت هيئت امنا در اين راستا استفاده شود.
دبير ستاد ويژه فناوري نانو اظهار کرد: مجموعه دانشگاه بايد فضاي لازم را براي رشد استعدادها و ظرفيت ها فراهم آورد و مسير را براي شکل گيري فناوري تسهيل نمايد. 
وي خاطر نشان کرد:  چيزي که در کشور مغفول مانده مديريت توسعه تکنولوژي است، لذا رسالت دانشگاه اين بايد باشد که در کنار همه مسائل، افراد توانمند را تربيت نمايد تا سربار جامعه نباشد البته نيروي انساني که فقط دانش داشته باشد کافي نيست بلکه توانايي آن هم مي بايست افزايش يابد ، به عبارت ديگر مي توان گفت دانش از جنس دانايي و فناوري از جنس توانايي است .
ايشان با اشاره به اينکه توليد علم با کيفيت هم بسيار مهم است ، تصريح کرد: اولين گام براي عملياتي شدن اهداف اين است که دانشگاه با نگاه توسعه فناوري و محصول گرا ، حامي محققين باشد.
دکتر سعيد سرکار افزود: دانشگاهها بايد علاوه بر توسعه آموزش و پژوهش به دنبال فناوري هم باشند و تلاش نمايند تا اين فرهنگ نهادينه گردد. همچنين شرايط لازم براي ايجاد شرکت‌هاي دانش بنيان توسط اعضاي هيئت علمي و دانشجويان در قالب پروژه هاي کاربردي فراهم شود .
دکتر سرکار تاکيد کرد: آنچه درآينده دانشگاه‌ها مهم است ارائه فناوري ، پتنت و توليد محصول مي باشد و آنهايي موفق هستند که از امروز شروع به کار نموده و زيرساخت هاي لازم را فراهم آورند.
به گفته اين مقام مسئول،  دانشگاهها بايد برنامه ها و سياست هاي خود را براي افراد مجموعه تحليل نمايند و به افراد توانمند اصالت دهند .
وي پيشنهاد داد : جهت توسعه اقدامات فناوري ، شوراي ارتباط با صنعت در دانشگاه ايجاد گردد ، از پتانسيل اعضاي هيئت علمي در پژوهشکده ها استفاده شود ورابطه علوم پايه و بالين توسعه يابد.
دبير ستاد فناوري نانو ابراز داشت: با اراده و نگاهي که در دانشگاه علوم پزشکي ايران وجود دارد ، مطمئن هستم که اين دانشگاه در مسير پيش رو موفق مي گردد.

تهيه خبر : رهنورد
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 326387
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم