• 1399/10/10 - 10:23
  • - تعداد بازدید: 4
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Z8EVo
آغاز دوره دو ساله مديران گروه دانشکده پزشکي دانشگاه علوم پزشکي ايران

فصلي جديد در گروه هاي آموزشي با تکيه بر آموزش مجازي و نگاه فناورانه

 


آغاز دوره دو ساله مديران گروه دانشکده پزشکي دانشگاه علوم پزشکي ايران


فصلي جديد در گروه هاي آموزشي با تکيه بر آموزش مجازي و نگاه فناورانه


رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران در جمع مديران گروه هاي آموزشي علوم پايه و باليني دانشکده پزشکي بر کيفيت آموزش هاي مجازي، نگاه فناورانه، راه اندازي دوره هاي بين المللي و توسعه اخلاق حرفه اي تاکيد کرد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر جليل کوهپايه زاده سه شنبه نهم دي ???? در جمع مديران گروه هاي علوم پايه و باليني دانشگاه علوم پزشکي ايران با تاکيد بر حمايت کامل از گروه هاي آموزشي اظهار کرد: وظايف مديران گروه در قوانين و آيين نامه ها آمده و نيازي به گفتن مجدد نيست ولي چند موضوع در شرايطي که امروز قرار گرفتيم، بايد مورد توجه قرار گيرد.
وي گفت: شايد پيش از اين همه گيري کوويد ?? به آموزش مجازي به عنوان يک موضوع فانتزي فکر مي کرديم اما امروز بايد آموزش مجازي را جدي بگيريم و بر کيفيت آنها نظارت کامل داشته باشيم تا کيفيت آموزش ها به گونه اي باشد تا تضمين کننده انتقال دانش به دانشجويان باشد.
دکتر کوهپايه زاده تاکيد کرد: همکاري با مراکز تحقيقاتي، رشد و شتاب دهنده بايد همواره مورد توجه مديران گروه باشد؛ هسته هاي فناور در گروه هاي آموزشي شکل بگيرند و براي ورود به مسيرهاي فناورانه، برنامه داشت.
وي با بيان اينکه دانشگاه علوم پزشکي ايران در بسياري از رشته ها در رتبه هاي اول تا سوم کشوري قرار دارد، تاکيد کرد: کشوري که در تحريم است اميد به گروه آموزشي و مراکز تحقيقاتي براي پيشرفت دارد. بنابراين بايد از فرصتها به خصوص در حوزه فناوري استفاده کنيم.
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران در ادامه با اشاره به اهميت تعامل گروه هاي علوم پايه و باليني، گفت: واقعيت اين است بدون خرد جمعي و تعامل بين گروه ها در دانشکده پزشکي و همچنين با ساير حوزه هاي دانشگاه هيچ کاري به نتيجه نخواهد رسيد. بنابراين بايد براي هم افزايي بيشتر، تلاش کنيم.
دکتر کوهپايه زاده با اشاره به فعاليت بيش از هزار نفر هيات علمي در دانشگاه علوم پزشکي ايران، گفت: مديران گروه بخواهند تا اساتيد براي رتبه علمي خود تلاش بيشتري انجام دهند تا زمينه براي افزايش اعتبار دانشگاه بيش از پيش فراهم شود.
وي همچنين به اهميت توسعه ارتباطات بين المللي براي توسعه دانش در سطح منطقه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر دوره هاي آموزشي در چهار رشته مامايي، پرستاري، طب اورژانس و بهداشت دهان و دندان براي کشورهاي منطقه طراحي شده اما بايد گروه هاي آموزشي براي کسب سهم بيشتري از ارائه آموزش هاي بين المللي تلاش کنند.
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران در پايان به حرکت کند براي رسيدن به استقرار کامل اخلاق حرفه اي اشاره کرد و گفت: بايد براي جبران اين نقص بيش از اين برنامه ريزي و تلاش کنيم.
تهيه و تنظيم: حسين دزفولي
 
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 326903
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم