• 1399/05/04 - 09:45
  • - تعداد بازدید: 7
  • - تعداد بازدیدکننده: 7
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z8nWo

چرا کوويد 19 در سالمندان شديدتر عمل ميکند؟

دکتر شيما جزايري در گفتگو با برنامه "پاسخگو" راديو سلامت گفت: سالمندي همراه با تغييرات فيزيولوژيک در بدن است که باعث مي شود اگر سالمندان به کوويد ?? مبتلا شوند بيماري در آنها شديدتر باشد.


دکتر جزايري در گفتگو با راديو سلامت گفت: اصولا با افزايش سن نياز افراد به برخي مواد مغذي مثل کلسيم، ويتامين D و B? بيشتر مي شود و از طرفي دريافت ها هم کم مي شود. پس احتمال کمبودها افزايش مي يابد و اين موضوع روي سيستم ايمني تاثير مي گذارد. بعلاوه تغييرات ديگري هم اتفاقي مي افتد که باعث مي شود شدت بيماري بيشتر شود. يکي از آنها تغييراتي است که در توده چربي و عضلاني بوجود مي آيد. اصولا توده عضلاني بدن مي تواند براي بدن بسيار مفيد باشد اما با افزايش سن و از ?? سالگي به بعد هر ?? سال ? تا ? درصد از حجم عضلات کم مي شود.
وي در ادامه افزود: اگر ?? درصد از توده عضلاني مان را از دست بدهيم به آن سارکوپني يا تحليل توده عضلاني گفته مي شود و بسيار ما را آسيب پذير تر مي کند. از سوي ديگر هر چه توده عضلاني کم مي شود توده چربي افزايش مي يابد و چربي اضافي خوب نيست. چاقي يکي از عواملي است که باعث شدت کوويد مي شود. از ?? سالگي به بعد توده چربي هم کم مي شود و اگر کاهش وزن بيش از حد باشد سوء تغذيه پروتئين انرژي ايجاد مي شود و افرادي که اين سوء تغذيه را دارند مستعد بيماري ها هستند.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران اظهار کرد: سالمندان بايد تغذيه خوب داشته باشند و پروتئين کافي دريافت کنند تا توده عضلاني را حفظ کنند. سالمندان در خانه هم مي توانند تحرک داشته باشند و فعاليت هاي هوازي و فعاليت هايي که باعث ساخته شدن عضلات مي شود مثل وزنه زدن انجام دهند. حواسشان به تغذيه و دريافت پروتئين باشد تا توده عضلاني را حفظ کنند. سالمندان بايد به کاهش وزن شان حساس باشند. سرخود رژيم نگيرند. اگر مي بينيم سالمندي بي دليل لاغر مي شود به فکر باشيم تا جلوي کاهش توده عضلاني را بگيريم.
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 328385
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم