• 1399/12/20 - 15:00
  • - تعداد بازدید: 4
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
  • /ZCGVo
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران تشريح کرد:

تاکيد بر توسعه آموزشهاي مجازي با کيفيت به ويژه در بخشهاي باليني، دوراپزشکي و توسعه کلينيک هاي درماني سرپايي

رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران تشريح کرد:


 تاکيد بر توسعه آموزشهاي مجازي با کيفيت به ويژه در بخشهاي باليني، دوراپزشکي و توسعه کلينيک هاي درماني سرپايي 


رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران ضمن تاکيد بر لزوم توجه به موضوعاتي مانند آموزش مجازي دوره هاي باليني، تله‌مديسين، حرکت از درمان بستري به سمت درمان سرپايي و ... به برخي از اقدامات انجام شده در حوزه بيمارستان‌سازي اشاره کرد و گفت: راه اندازي يک بيمارستان ??? تختخوابي در شهر قدس از اتفاق هاي خوب در سال جاري بود. همچنين ساختمان جديد بيمارستان فيروزآبادي نيز به زودي افتتاح مي‌شود و بيمارستان ملارد و امام خميني شهريار نيز در ماه هاي ابتدايي سال آينده به بهره‌برداري مي رسند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر جليل کوهپايه زاده چهارشنبه بيستم اسفند ???? در جمع مديران عامل بيمارستان هاي اين دانشگاه گفت: سال ?? سالي پرتلاطم بود؛ کرونا موجب شد، فشار زيادي متوجه نظام سلامت شود. هزينه هاي زيادي داديم و البته تجربه هاي زيادي را هم به دست آورديم که هر کدام نوشتني و قابل ثبت براي آينده است.
وي با قدرداني از تلاش هاي انجام شده، خاطرنشان کرد: يکي از دستاوردهاي دوران کرونا توجه ويژه به نظام سلامت از سوي همه دست اندرکاران کشور است که هيچ وقت حتي در طرح تحول سلامت هم تجربه نشده بود.
دکتر کوهپايه زاده با بيان اينکه راه اندازي يک بيمارستان ??? تختخوابي در شهر قدس از اتفاق هاي خوب در سال جاري بود، افزود: ساختمان جديد بيمارستان فيروزآبادي نيز به زودي افتتاح مي شود و بيمارستان ملارد و امام خميني شهريار نيز در ماه هاي ابتدايي سال آينده به بهره برداري مي رسند.
تدوين برنامه جامع علمي وفناوري دانشگاه علوم پزشکي ايران
وي با اشاره به تدوين برنامه جامع علمي وفناوري دانشگاه علوم پزشکي ايران، اظهار کرد: اين برنامه مسير دانشگاه را براي هشت ساله آينده مشخص مي کند و برنامه هاي عملياتي يکساله مبتني بر آن نوشته مي شوند.
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران تاکيد کرد: بيمارستان ها اعم از آموزشي و غير آموزشي بايد در اين برنامه حضور فعال داشته باشند.
لزوم کار بيشتر در حوزه آموزش مجازي دوره هاي باليني
دکتر کوهپايه زاده ادامه داد: در همه گيري کرونا به اين نتيجه رسيديم که در حوزه آموزش باليني به صورت مجازي بايد بيش از اين کار شود؛ خوشبختانه در برخي بيمارستان ها کارهايي به صورت پايلوت انجام شد و اميدواريم در سال آينده  اين تجربه ها در سطحي وسيع تر به بيمارستان هاي ديگر هم تعميم داده شود.
درمان را به سمت «سرپايي» سوق دهيد
وي همچنين با اشاره به اهميت حرکت از بستري بيمار به سمت درمان سرپايي به منظور کاهش هزينه هاي درمان و افزايش فرانشيز، گفت: آموزش درمان هاي سرپايي به دانشجويان پزشکي را بايد جدي بگيريم تا اين شکافي که ايجاد شده، جبران شود.
وي افزود: در بسياري از بيمارستان هاي ما مراجعه و درمان بيماران سرپايي وجود دارد که هر کدام از آنها فرصتي براي آموزش به دانشجويان هستند.
دکتر کوهپايه زاده با اشاره به وضعيت نامطلوب هتلينگ در بيمارستان ها به دليل بالا بودن هزينه ها، گفت: بهترين راه اين است که درمان را از بستري به بيمار به سمت درمان سرپايي سوق دهيم تا هزينه هاي نظام سلامت کاهش يابد.
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران خاطرنشان کرد: توجه به آموزش هاي غير پزشکي هم نبايد کمرنگ شود؛ برون سپاري بخش هاي مختلف پاراکلينيکي نبايد به مفهوم فراموش کردن دانشجويان پيراپزشکي باشد.
وي گفت: دانشکده داروسازي و دندانپزشکي هم از سال آينده از طريق کنکور در کنار دانشجويان خارجي و دانشجويان انتقالي دانشجو مي پذيرد.
دکتر کوهپايه زاده با بيان اينکه معاونت آموزشي توسعه رشته هاي فلوشيپي را پيگيري مي کند، افزود: بايد از فرصت ها به ويژه وجود نگاه مثبت دکتر مصطفي قانعي به عنوان دبير شوراي آموزش پزشکي و تخصصي کشور استفاده کرد تا بسياري از رشته ها که چندين سال متوقف بودند، مجوز دوباره براي ارائه بگيرند.
وي گفت: از طراحي دوره هاي کوتاه مدت و آموزش دانشجويان خارجي هم غافل نشويد؛ اين دوره ها فرصتي براي افزايش اعتبار دانشگاه و همچنين کسب درآمد هستند.
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران با بيان اينکه بيمارستان هاي ما از حوزه  فناوري دور هستند، افزود: جا دارد هر يک از بيمارستان يک مرکز رشد داشته باشند و با کمک معاونت پژوهشي و فناوري دانشگاه توانايي فناورانه خود را عملياتي کنند.
وي خاطر نشان کرد: دفتر مطالعات باليني بيمارستان نيز همچون مرکز رشد بايد زير نظر رييس بيمارستان فعال باشد تا نگاه دانشگاهي به ارائه خدمات داشته باشيم.
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران يادآور شد: هنوز به موضوع تله مديسين خيلي نپرداختيم و اين در حالي است که بخش خصوصي در اين حوزه جلوتر و موفق تر عمل مي کند. بنابراين با کمک معاونت درمان به اين موضوع هم بپردازيد.
وي با اشاره به تجربه موفق سفره سلامت در دانشگاه علوم پزشکي ايران، گفت: هم اکنون چهارده بيمارستان از خدمات سفره سلامت براي تامين غذاي بيماران استفاده مي کنند؛ شايد اين تجريه در مورد رختشويخانه هاي بيمارستان ها هم بتواند، تکرار شود.
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران در ادامه با تاکيد بر اينکه نسبت به گردشکري سلامت کم توجهي نشود، افزود: از تجريه هايي که در بيمارستان هاي حضرت رسول اکرم(ص) و شفايحياييان به دست آمده، استفاده کنيد؛ البته اميدواريم معاونت درمان وزارت بهداشت کمک کند که مسير گردشگري سلامت به عنوان يک راه کسب درآمد روشن تر شود.
وي از مديران عامل بيمارستان ها خواست تا واحدهاي اقتصاد سلامت را در بيمارستان ها فعال کنند و در ادامه اظهار کرد: براي اين منظور از دانشکده مديريت و مراکز تحقيقات مديريت بيمارستاني و علوم مديريت و اقتصاد سلامت و همچنين گروه آموزشي اقتصاد سلامت بهره بگيريد اما تنها به آنها محدود نشويد و از تجربه هاي خودتان استفاده کنيد.
دکتر کوهپايه زاده با بيان اينکه پروژه هاي نيمه تمام و شورع شده را در شش ماه آينده کامل کنيد، تاکيد کرد: براي توسعه فضاي فيزيکي پروژه جديدي آغاز نکنيد، مگر اينکه منابع مالي مشخص و دست يافتني داشته باشد.
وي در مورد هوشمندسازي بيمارستان گفت: براي اين منظور به دنبال الگوي واحدي نيستيم بلکه براي هوشمند سازي بيمارستان ها با نگاه بهره ورانه بررسي کنيد که اجراي کدام يک از برنامه ها براي مجموعه بيمارستان مزيت ايجاد مي کند.
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران در پايان به اهميت تقويت داروساز هاي باليني در بيمارستان ها و همکاري با مجموعه مدد اشاره کرد و افزود: داروسازان باليني در راندمان کار و سلامت بيماران نقش ويژه دارند.
در ادامه اين نشست هيات رييسه دانشگاه علوم پزشکي ايران و مديران عامل هفده بيمارستان اين دانشگاه نقطه نظرات خود را در مورد چالش هاي سال ???? و برنامه هاي سال ???? مطرح کردند.
پايان خبر
خسين دزفولي
 
 
 




 
 
 
 
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 327045
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم