• 1399/08/28 - 17:18
  • - تعداد بازدید: 6
  • - تعداد بازدیدکننده: 6
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZGXVo
در چهارمين کنگره بين المللي تحقيقات شيلات و آبزيان تاکيد شد:

همکاري دانشگاه علوم پزشکي ايران با محققان علوم شيلات

در چهارمين کنگره بين المللي تحقيقات شيلات و آبزيان تاکيد شد:


همکاري دانشگاه علوم پزشکي ايران با محققان علوم شيلات


رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران در چهارمين کنگره بين المللي تحقيقات شيلات و آبزيان، بر گسترش همکاري با محققان علوم شيلاتي تاکيد کرد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه: دکتر جليل کوهپايه زاده چهارشنبه بيست و هشتم آبان ???? در روز آغازين چهارمين کنگره بين المللي تحقيقات شيلات و آبزيان با اشاره به تفاهمنامه همکاري دانشگاه علوم پزشکي ايران با موسسه تحقيقات علوم شيلاتي، گفت: اين تفاهمنامه بستر همکاري و هم افزايي در تامين و ارائه خدمات طرفين بوده و مي توان در اين مسير، برنامه هاي آموزشي، پژوهشي، فناورانه و خلق کسب و کارهاي نوپا را طرح ريزي کرد.
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران تاکيد کرد: استفاده از فرصت ها، روابط، زيرساخت ها و امکانات موجود براي شناسايي، رشد و پرورش پروژه ها يکي از نکات ضروري است که دو مجموعه در همکاري هاي مشترک، مي توانند از اين پتانسيل ها بهره ببرند.
در ادامه اين کنگره دکتر محمود بهمني؛ رئيس موسسه تحقيقات علوم شيلاتي کشور نيز با تاکيد بر اينکه مصرف سرانه آبزيان در ايران به بيش از سيزده کيلوگرم به ازاي هر نفر در سال رسيده، افزود: اين رقم در دنيا بيش از بيست و چهار کيلوگرم برآورد مي شود؛ از اين رو بايد براي ارتقاي بيشتر مصرف انواع آبزيان در ايران، کوشيد تا نسل هاي آينده از سلامت بهتري برخوردار شوند.
وي گفت: موسسه تحقيقات علوم شيلاتي کشور، جزو معدود موسساتي است که داراي معاونت ترويج و انتقال يافته ها است و برگزاري دوره هاي آموزشي براي بهره برداران، پياده سازي پايلوت پروژه هاي مختلف در مزارع و انتشار تعداد کثيري مجله و کتاب، از مهمترين فعاليت هاي اين معاونت به شمار مي رود.
در ادامه اين وبينار دکتر نبي اله خون ميرزايي؛ رئيس سازمان شيلات ايران نيز ضمن تاکيد بر لزوم تقويت شرکت هاي دانش بنيان و افزايش ضريب نفوذ دانش و بهره وري در حوزه شيلات، اظهار کرد: پيش درآمد هر تغييري، پژوهش هاي پايه اي و کاربردي، ترويج دستاوردهاي نوين علمي و آموزش پيوسته بهره برداران در راستاي دستيابي به اهداف پيش بيني شده است.
وي خاطر نشان کرد: با پشتيباني همه جانبه از سرمايه گذاران و بهره برداران، بستر رشد روزافزون ارزش آفريني، توليد، اشتغال، صادرات شيلاتي و مصرف سرانه آبزيان در کشور فراهم شده است.
چهارمين کنگره بين‌المللي تحقيقات شيلات و آبزيان با همکاري موسسه تحقيقات علوم شيلاتي کشور، دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني ايران، سازمان شيلات ايران، پژوهشکده اقيانوس شناسي و علوم جوي و ساير دانشگاه ها و مشارکت انجمن علمي ماهيان زينتي ايران از بيست و هشتم آبان آغاز شده و تا ? آذر ادامه دارد.
اين کنگره، با هدف ارتقاي سطح علمي محققان، کارشناسان، علاقه مندان و دست اندرکاران حوزه تحقيقات و اجرا در در محورهاي بيولوژي و ارزيابي ذخاير آبزيان، تغيير اقليم و آبزي‌پروري، پرورش جلبک و گياهان آبزي، آکواپونيک، تغذيه و غذاي زنده در آبزي پروري، به‌گزيني و اصلاح نژاد ماهيان، بهداشت و بيماري‌ها، بازار و بازاريابي، فرآورده هاي محصولات شيلاتي و آبزي پروري و سلامت انسان برگزار شد و سخنراناني از کشورهاي خارجي مانند مالزي، هند، آمريکا، ترکيه، آلمان، ايتاليا، سنگاپور، شيلي، پاکستان، عراق، برزيل، استراليا، مالاوي، الجزيره و اسلووني نيز در آن شرکت کردند.
در مجموع ??? مقاله به دبيرخانه اين کنگره ارسال شده که در ميان آنها ??? عنوان پس از داوري هاي انجام گرفته، توسط نويسنده مسئول طي روزهاي برگزاري ارائه خواهد شد.
تهيه خبر: وحيد زندي
تنظيم خبر: ره نورد
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 326821
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم